reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Ja dostałam te puzzle w spadku więc myślę że się przydadzą :tak:

Co do biedronki to Wika to fakt byłam w mniejszej ale babka przy mnie dzwoniła do 6 biedronek (w tym właśnie 2 duże) i żadna nie dostała w dostawie :confused2: potem dzwoniła do jakiegoś regionalnego i podobno cały obszar nie dostał.. ale z kobitą umówiłam się, że jak przyjdą to mi odłoży i mam dzwonić codziennie ;-) więc Aniu na razie dziękuję :* jakby coś to na allegro kupię.

A ja dzisiaj byłam z samego rana w biedronce i nawet nie pomyślałam o nich :confused2: ale zapatrzę się i wypróbujemy jak tak zachwalacie :tak:

A ja się tak wku.. wstałam wcześnie rano, 15 min odśnieżałam auto w końcu zaspana dojechałam do biedronki po klocki aktywne z FP (bo od dzisiaj jest promocja), szukam i nie ma! Babka dzwoniła mi po 6! biedronkach i żadna nie dostała tych klocków :wściekła/y: no ja się pytam po cholere robią w gazetce promocje??

to ciekawa jestem czy chrzestna Nadii dostała w naszej biedronce książeczkę z FP bo też od dziś miała być w promo

Ja poszłam do biedry i nie było nic z fp wryyy a się nastawiłam
A jutro autem jadę na większe zakupy to też się w pampki zaopatrzę :p słyszałam też od koleżanki o tym reniferze :p

Mi się akurat pieluchy skończyły i musiałam 5 założyć (po Adzie mi zostały) i tez M kupił reniferowe Dady. Ja pampersów tylko na początku uzywałam a tak to tylko Dada. Są ok.

U nas w biedronce dzis nie bylo polowy rzeczy z tego co reklamowali:cool: zaczyna mnie to wkurzac , juz ostatnio chcialam kobmbinezon kupic i tez w ogole nie przyszly.

Aniu zamowillam takie same puzzle ale u innego sprzedawcy. Powinny dojsc najpozniej w srode wiec powiem ci jak u mnie. Mdostalas je w takiej plastikowej torbie?

kosinka - te kombinezony to nigdzie nie przyszły, okazało się że jakieś problemy były z materiałem czy coś, z gazetki je pozakrywali. Ja juz na M krzywo patrzyłam, ze za późno pojechał wtedy :-D

reklama
dziewczyny jak Wam śmierdzą te puzzle to lepiej oddajcie, w końcu można do 10 dni bez podania przyczyn. Dziwne jest dla mnie, że nie ma żadnej karteczki z info o nich, o ich pochodzeniu itp. Zwłaszcza, że wcześniej czy później trafią one do buzi naszych brzdąców. A i jeszcze dodam, że nawet cena wydaje mi się trochu niska jak na tyle elementów ja za swoje 3 lata temu 9szt. dałam ok.50 zł sAma nie wiem :-/

Do góry