reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Zuzia Boje sie tylko żeby ta mata się nie ślizgałam. Mysza jest ona jakoś "podgumowana" czy coś? Koce się zwijają a chodziłoby mi o coś miękkiego co by sie nei rolowało. Ja wszędzie mam panele albo kafelki.

Ania-aneczka ja je odsyłam. Wietrzyłam i doopa blada, capią dalej. Myślałam że już mniej i dałam do domu, Gosia zaczęła je układać to poczułam w drugim pokoju. Zapakowałam i jak będę miała auto to jade na pocztę wysłać im to w cholere:wściekła/y:. Napisałam maila to nawet odpisac nie raczyli. Oprócz puzzli zamawiałam tez tablicę dla Gosi więc chociaz kosztów przesyłki nie szkoda, teraz wyśle czym najtaniej sie da i tyle niech mi zwrócą chociaz te 40 zł.

reklama
Przy Adzie używałam wacików i wody, husteczki sporadycznie na wyjazdach - tylko huggiees pure. Przy Wojtku nie bawię się, używam tylko husteczek - chłopak twardy jest - nic mi sie nie dzieje i też huggies - najbardziej mi podpasowały.

Dzieci lubia takie grajdołki, ale rodzicom uszy pekają.:-D

Ja używałam wody i wacików do 3 miesiąca, potem używałam Pampers sensitive a teraz używam chusteczek Cleanic Dzidziuś ale strasznie mnie denerwują z prozaicznego powodu, wyciąga mi się zawsze pół paczki na raz. Na szczęście mam ostatnie opakowanie to chyba kupię jakieś inne.

Ania-aneczka zwróć je lepiej, mimo, że już nie śmierdzą to mogą mieć te szkodliwe substancje, barwniki czy cuś. Do 10 dni od otrzymania ich możesz je zwrócić bez podania powodu więc skorzystaj.

Ja używam chusteczek babydream w zasadzie od początku i jak dla mnie super. Nic nie uczula, zapachu prawie nie mają no i ta cena :-D 16 zł za 4x80 sztuk.
Puzle moja mama kupiła w sklepie stacjonarnym i o ile dobrze pamiętam to nie śmierdziały. Mam takie jak Mela na zdjęciu z Melanką.

Ale nie mam paragonu ani opakowania no bo musiałam odpakować żeby zobaczyć towar a to była taka folia, której nie da się drugi raz założyć. Paragon wyrzucił mąż - nie umiem go tego oduczyć kurde. One już nie śmierdzą, ale już je schowałam. Spróbuje je zwrócić w końcu to 35 zł. Szukam czego anypoślizgowego

Przyszła Kule http://vtech.trefl.com/zabawki-vtech/vtech-baby/4.jpg od babci z V Tech. Jest rewelacyjna. Emilka widziała ją chwilę bo to prezent gwiazdkowy, ale była zahipnotyzowana.
A dziś dostała od dziadków takiego pieska z V Techu http://allegro.pl/v-tech-spiewajacy-mis-alfi-interaktywny-vtech-i2836112240.html ale misia chciała tylko do buzi wkładać :)

Ostatnia edycja:
reklama
My używamy chusteczek Pampers ale tych niebieskich, te białe uczulają a innych nie próbowałam :-) ja kupuje te chusteczki w promocji i płacę ok 26zł za 6 opak więc super

też zastanawiam się nad tą kulą z Vtech hmmm..

Ania ja bym te puzzle oddała i wydaje mi się że nie trzeba mieć paragonu :no:

Aaaa też mamy pampersy z reniferem DADy ZaaaaaajeBiste!! :-D:-D

Do góry