reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
No ale widzisz cena inna i sztuk tylko 10 dodatkowo napisali w opisie, że PUZZLE NIETOKSYCZNE - NIE ZAWIERAJĄ FORMAMIDU! Czyli trzeba zwracać na to uwagę, ja bym pewnie nie widziała też. Tyle, że 1sze puzzle kupowałam w sklepie, a teraz tyle tego no i wiadomo towar z CHin króluje co mnie wkurza......

No i przyszły:baffled:, śmierdzą na kilometr:szok:. Odeśle je, bo nie ma co ryzykować. Trudno, poszukam gdzieś w sklepie stacjonarnym, bo może nie będę już ryzykować:baffled:.
W moich dołączona jest karteczka, że nieby nie toksyczne, ale wyprodukowane w chinach.

http://dziecisawazne.pl/toksyny-w-matach-puzzlach-dla-dzieci/ :wściekła/y:

Pisze właśnie podziękowania sprzedającemu i odsyłam to badziewie.

Ostatnia edycja:
No już dwa lata temu były przeboje z tymi puzzlami, że niby niebezpieczne. Ja kupiłam w plastikowej torbie, trochę śmierdziały, ale wywietrzyłam na balkonie. Niestety Nina czasem sobie je gryzła. Później je wywaliłam, bo mnie denerwowało, że wszystko się czepiało do nich :-D Jednak wolę zwykłą matę.
Ja mam taką:
Taf Toys - Mata Piknikowa XXL
Jestem z niej zadowolona, bo można zabrać na trawę i w domu fajnie służy. No i do pralki co jakiś czas. Jest miękka, bo składam ją w domu na 2 razy.

Do tej pory używałam chusteczek Nivea, ale nie wiedziałam, ze jedna paczka kosztuje 8 zł bo przy ogólnych dużych zakupach kupowałam:szok: no i wzięłam Bambino i jestem z nich zadowolona, ale zobaczyłam w biedzie, że Dada są jeszzcze tańsze i nie jestem zadowolona z nich. Zapach ok, ale bardzo się kleją.

a my nie używamy wcale chusteczek bo nie możemy !!!!!!
tylko woda i jeleń i osuszamy i pupa piękna
po chusteczkach czy to pampersa sensitive, czy to dady, czy huggies czy jakichkolwiek innych mieliśmy uczulenie
położna powiedziała nam że są zbyt wilgotne i to przez to że trzeba po nich osuszać pupe żeby nas nie uczulało
w razie "W" mamy w torbie od wózka ale w domu tylko i wyłącznie woda i jeleń !!!

reklama
Do góry