reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Aniu też je posiadamy:-). Miałam Wam o nich napisać, ale jakoś z głowy mi wypadło. U nas cena chyba 29,99 ale w sumie się nie przyglądałam. Ja już innych nie kupuje, Dady najlepiej nam podesżły i nie będę kombinowć. Teraz pojawiły się 1 premium care,ale to już dla nas nie aktualne.
A reniferek wymiata:-D, rozbroił mnie ten ogonek z tyłu:-D.

reklama
ha ha a ja właśnie weszłam na wątek, żeby Wam napisać o tych świątecznych pieluchach, świetne są. Ja kupiłam rozm.3. Niektóre z Was narzekały na ten rozm. z Dady, ale ja nie widzę różnicy. Także polecam na święta jak ta lala ;-)

A ja miałam pytać o te Dada rozm. 4.. My używaliśmy 1 i 2, wszystko ok, ale już 3 były szybko przesikiwane, więc zmieniłyśmy na Babydream z Rossmana no i pampersy active baby. Ale Biedronka pod nosem, więc byłoby super, jakby Dady nam podpasowały.. Czy któraś z Was była niezadowolona z 3 a mimo to kupiła 4 i się sprawdzają?

ja jeszcze 4 nie kupowałam ale dady3 to była masakra i musiałam przerzucić się na pampers active, tez jestem ciekawa jak sprawdzą się dady 4 w porównaniu z 3

dla mnie też każdy rozmiar dady nie robił różnicy,
iga miała taki okres że przy każdej pieluszce kupa leciała i górą i bokiem ,włąśnie nap oczątku myślałam że to od dady ale kupiłam pampersy i było to samo,

nam też czasem przesikiwała ale to jak był źle założony albo był po prostu za duży, ja nie wierzę że ta sama firma i seria a sie różnią :-D

Dla mnie 3 dady sie sprawdziły, były duzo lepsze niz pampersy, jedyne których mały nie przesikiwał. Powoli z nich wyrasta, wiec kupiłam te 4 ale chyba są jeszcze troszke za duze, bo przesikały sie nam:dry:.

U nas też Dady 3 super, w Pampersy moim zdaniem mniej siuśków sie mieści (tak po nocy). Nawet sprawdzałam chusteczką i pampers po naciśnięciu na niego moczył chusteczkę, więc pewnie pupę małej też, a Dada nie:-). Używałyśmy wszystkich rozmiarów i byłam zadowolona. 4 już próbowałam i też mi pasują. A kupa jaj jest dużo to niestety ze wszystkich się wyleje, u nas głównie pleckami:-D

reklama
Do góry