DariaN
Fanka BB :)
doszedł kombinezon jest fajny i taki na teraz, taki chcieliśmy
super że zakup udany
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
doszedł kombinezon jest fajny i taki na teraz, taki chcieliśmy
te jest śliczneEVE, nadalka świetne zakupy
a ja mam dylemat jakie krzesełko do karmienia kupić
podoba mi się takie Krzesełko do karmienia Bright Starts 7077 :: Zabawki Bright Starts no ale 400 zł to nie mogę wydać na krzesełko bo ja potrzebuję dwa
no więc pozostało się ograniczyć do 200 zł za szt więc zastanawiam się nad takimi:
A Krzesełko do karmienia! Max.wyposaż! MUMMY LOVE (2804237950) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - to jest fajne ale nie ma tej wkładki dla młodszych dzieci i osłonek na pasy, choć i tak podoba mi się najbardziej
MUMMY LOVE krzesełko do karmienia Extra wyposażone (2788610457) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no i jeszcze takie PRAKTYCZNE KRZESEŁKO stolik do karmienia KIDSPLAY (2807220519) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z tym że tu nie odpowiadają mi za bardzo te kolorowe plastyki na stelażu bo wolałabym białe jak przy pierwszym
no i bądź tu mądrym