reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Poszłam do Smyka i oczywiście znalząłm wieszak z przecenami. Dzięki temu Ada wzbogaciła się o dwie sukienki i tunikę :tak::-D

Wojtkowi wkońcu kupiłam kombinezon, za 69 zł swietny, cieplutki, na zimę . Dokłądnie takie, tylko rozmiar inny.
Besta Plus kombinezon dziecięcy niemowlęcy ! r 56 - Sprzedajemy.pl

i dwie czapki za 4,90 każda :-) Ale to nie w smyku a w besta plus.

Jak by któraś chciała, mam po Adzie kombinezon z H&M jasny róż, rozm 80cm.

Ostatnia edycja:
A ja się nie chwaliłam że kupiłam ostatnio kombinezon na teraz rozm. 68
2747485047_1.jpg dawałam za niego na all 25zł razem z przesyłką

a tak w nim wygląda 536560_502731386411450_2078576115_n.jpg

w szafie ma 74 z nexta na później

i zamówiłam jej na święta sukieneczkę Cudna welurowa sukienka na Święta MISS SANTA *68 (2761139342) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nadalka - ale słodko sobie Iga śpi :tak: Ale chyba fotelik robi sie przymały, bo nóżki wystają już.
Ja też dla Wojtka kupiłam pajacyka mikołajowego, bo 9 go grudnia idziemy na spotkanie z Mikołajem organizowanym przez M pracę. O taki wzięłam, uzywany
Mikołaj Pajacyk+czapeczka 3/6 mies. (2798637370) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I kamizelkę z czapką za 1 zł kupiłam http://moda.allegro.pl/kamizelka-zielona-gratis-czapka-i2785696799.html

EVE, nadalka świetne zakupy :)

a ja mam dylemat jakie krzesełko do karmienia kupić
podoba mi się takie Krzesełko do karmienia Bright Starts 7077 :: Zabawki Bright Starts no ale 400 zł to nie mogę wydać na krzesełko bo ja potrzebuję dwa
no więc pozostało się ograniczyć do 200 zł za szt więc zastanawiam się nad takimi:
A Krzesełko do karmienia! Max.wyposaż! MUMMY LOVE (2804237950) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - to jest fajne ale nie ma tej wkładki dla młodszych dzieci i osłonek na pasy, choć i tak podoba mi się najbardziej
MUMMY LOVE krzesełko do karmienia Extra wyposażone (2788610457) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no i jeszcze takie PRAKTYCZNE KRZESEŁKO stolik do karmienia KIDSPLAY (2807220519) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z tym że tu nie odpowiadają mi za bardzo te kolorowe plastyki na stelażu bo wolałabym białe jak przy pierwszym
no i bądź tu mądrym

EVE, nadalka świetne zakupy :)

a ja mam dylemat jakie krzesełko do karmienia kupić
podoba mi się takie Krzesełko do karmienia Bright Starts 7077 :: Zabawki Bright Starts no ale 400 zł to nie mogę wydać na krzesełko bo ja potrzebuję dwa
no więc pozostało się ograniczyć do 200 zł za szt więc zastanawiam się nad takimi:
A Krzesełko do karmienia! Max.wyposaż! MUMMY LOVE (2804237950) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - to jest fajne ale nie ma tej wkładki dla młodszych dzieci i osłonek na pasy, choć i tak podoba mi się najbardziej
MUMMY LOVE krzesełko do karmienia Extra wyposażone (2788610457) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no i jeszcze takie PRAKTYCZNE KRZESEŁKO stolik do karmienia KIDSPLAY (2807220519) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z tym że tu nie odpowiadają mi za bardzo te kolorowe plastyki na stelażu bo wolałabym białe jak przy pierwszym
no i bądź tu mądrym
te jest śliczne:tak:

eve no trochę już przymały ten fotelik, mam nowy ale jakoś weny nie mam do zamontowania, ale ostatnio nie jeździmy za często.
ale jak coś wypadnie to już chyba będę musiała.
a tyłem do jazdy ustawia się fotelik jak jeszcze dziecko nie siedzi..?
bo jakoś sobie nie wyobrażam normalnie jej usadzić :zawstydzona/y:

nadalka to zależy od fotelika jak go sie montuje. Te nasze nosidełka zawsze tyłem do kierunku jazdy. Te następne foteliki 9-18, 9-25 już przodem do kierunku jazdy zapięta w 5punktowe pasy. Innej możliwości nie ma. Gosia zaczynała w wiekszym foteliku jezdzić coś koło 10 miesięcy jak już stabilnie siedziała. Tylko że ona malutka była. Teraz nie wiem jak długo wytrzymamy, bo Mały tez już zacyzna wyrastać, chociaż dość duzy mamy na szczęście ten fotelik. Ten drugi mamy mniej więcej taki Fotelik fotel CARETERO SPORT 2012 9-25kg Pokrowiec (2774875077) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. można dziecko położyć, ale myślę że te 3 miesiące jeszcze poczekamy na zmianę

kosinka - to Ada jeszcze dłuzej jeździła, bo ponad rok i jak jechaliśmy na wakacje do Chorwacji (dłuuuuuuga jazda) kupiliśmy nowey fotelik Romer king. Teraz mnie czeka zmiana, bo zimą trudno będzie w nim Adzie wysiedzieć. Dobrze, ze w moim aucie mam starego romera a on jest szerszy. Tylko, ze on sie na dalekie trasy nie nadaje raczej. Dla Wojtka mam problem z głowy, jak wyrośnie z 0-13 to dostanie fotel po Adzie FOTELIK SAMOCHODOWY ROMER KING PLUS-TrendLINE 24h (2805449113) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ten turkusowo-czarny, tylko ja mam starszy model i więcej jest ciemnego a turkusowe jest oparcie i siedzenie i zagłówek

reklama
Eve, Ada do tej pory jeździ w foteliku 9-18?? bo ja właśnie szukam większego dla Igora, bo już sie nie mieści w swoim:szok:

Rewelacyjne ciuszki świąteczne kupujecie:tak:

Ja muszę zaopatrzyć Wojtka w jakieś wyjściowe spodnie na 74:tak:

Do góry