reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
aiwpa a gdzie kupiłaś?
Eve ma mam jeden ze smyka welurowy cieplejszy własnie pod kominezon ,fioletowy. Fajne są
Eve ma mam jeden ze smyka welurowy cieplejszy własnie pod kominezon ,fioletowy. Fajne są
Agga1979
Ja mam ale to do niczego. Lepiej położyć wilgotny ręcznik na kaloryfer żeby zwiększyć wilgotność.Dziewczyny czy ma któraś z was nawilzacz powietrza ceramiczny na grzejnik? dobre to je? Bo nie mam kasy na jakis lepszy na razie a cos musze miec bo mam strasznie suche powietrze w domu
SophieAnne25
Ja mam ale to do niczego. Lepiej położyć wilgotny ręcznik na kaloryfer żeby zwiększyć wilgotność.
Jeszcze lepiej powiesić kilka ręczników ale obok kaloryfera (np na krześle), na kaloryferze schną za szybko i niewiele to daje.
ania-aneczka
Ja dziś kupiłam w Tesco body z Mikołajem i do tego półśpiochy też świąteczne Czerwone i czerwone w białe paseczki Bo w sukienusiach nie lubię Emi ubierać bo jej nie wygodnie mam wrażenie
kosinka
Super te Miłołajki.
Justa ja takie mam, ale już nie używam, bo nic nie dają. Ręczników też nie susze na razie, bo mam o dziwo dużą wilgotność w domu, rano mam zawsze"spocone" okna.
Przyszły mi dzisiaj te buty z limango, ale ładne są :-). Jeszcze raz dzieki EVE;-).
Od jutra zaczyna się kampania Coccodrillo
Justa ja takie mam, ale już nie używam, bo nic nie dają. Ręczników też nie susze na razie, bo mam o dziwo dużą wilgotność w domu, rano mam zawsze"spocone" okna.
Przyszły mi dzisiaj te buty z limango, ale ładne są :-). Jeszcze raz dzieki EVE;-).
Od jutra zaczyna się kampania Coccodrillo
reklama