reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Skoro dziś była mowa o gryzakach i żyrafce mam całkiem świeży filmik: Emi i Sophie - YouTube
Emi dziś ma kolejny ciężki dzień - jak nie śpi to koniecznie musi mieć coś w buźce.. bardzo jej dokuczają dziąsełka.. choć zębów jeszcze nie da się wyczuć.. Jak pisałam wcześniej, Mała od gryzaków woli moje albo swoje palce, więc jestem pod mega wrażeniem, że tak chętnie molestuje żyrafę.. ale nie ma co się dziwić faktycznie ma coś w sobie.. Sophie jest miła w dotyku i pachnie specyficznie, potrzeba niewiele siły żeby ją zgryźć/ścisnąć - nogi i tułów są tak samo miękkie za to głowa z dziobem, rogami i uszami jest twardsza. Jedyny minus to to, że trzeba mocno/odpowiednio ścisnąć żeby zapiszczała, na pewno w tym wieku nasze dzieciątka same tego nie zrobią, ale może to i plus :-)
Pierwsze wrażenie pozytywne, zobaczymy czy się żyrafka nie znudzi - wtedy będę mogła polecić z czystym sumieniem :tak:

A kupiłyście żyrafkę na stronie przedstawiciela, czy na allegro? podobno na all jest dużo podróbek, wysłaliśmy też zapytanie do znajomych z Francji bo na forach pisze, że tam taniej

Ja nie moge powiedzieć, że jakoś szczególnie żyrafę polecam. Mogę jednak stwierdzić, że starsza już nią tak przetestowała, że wypadałoby ją umyć. Tego pisku nie znoszę, ale jak się ściska z umiarem, to nie jest źle i Sara sie interesuje. Jak ją dorwie starsza (żyrafę) i zacznie piszczeć, to szału można dostać. Dla mnie to gadżet, nie różniący się niczym od zabawek dla zwierząt :-D Też piszczą i pachną specyficznie. Ale lubię moją żyrafkę :-)

Przyszła chusta:rofl2::-D. Ale sie cieszę. Jest super!!! Kolor piękny. Pierwsze wiązanie przetestowane na lalce i potem na Wojtku. NIe było źle, ale śpiący już był więc po chwili marudził. Problem tylko taki, że on łapki wyciąga a w instrukcji pisze, że dopóki dziecko nie siedzi samo rączki trzeba chować. No nic zobaczymy.
A instrukcja rewelacyjna wszystko jasno napisane i pokazane kilka wiązań:tak:.

Gryzaczki mam jakieś dwa ale rączki najlepsze:tak:. Obawiam się że tan z Tomme Tippe uciekałby mu cały czas, bo próbowałby go zassać a raczej sie nie da. Nie wiem, ale tak mi sie zdaje.
podaj proszęlink do chusty

reklama
Do góry