reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Zyraffka NATIBABY -NAJWYŻEJ OCENIANA POLSKA CHUSTA,OKAZJA,M (2704601403) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tak jak Eve pisała ja mam Nati. Kolorek "cypr":-).

Eve kupowałam na allegro, od producenta. Długość 4,6 za 159zł, więc troche taniej. Potem zauwarzyłam że w aukcji sprzedają chusty z małymi skazami, przeszukałam całą chuste i jedyne co znalazłam to jedna nitka jest jakby lekko grubsza i takie delikatne zgrubienie jest (wiecie o co chodzi?)., ale leci na szerokości chusty.

Jedyne co strasznie mi sie nie podoba to to okropne logo, środek chusty oznaczaję metki a nie ładne wyhaftowane logo...ale jakoś się z tym pogodze:-D

Eve na aukcji z której kupowałam jest napisane, że dotyczy chust z lekkimi skazami, stąd cena, inne M sa 10zł droższe, doczytałam to dopiero jak kupiłam. Bałam sie, że jakieś widoczne skazy będzie miała, plamy albo coś. A okazał się, że jedyną "skaze" jaką znalazłam to włąśnie ta jedna lekko grubsza nitka. To tak jakby podwinęła sie nikta przy tkaniu.

EVE nasza forumowa specjalistko od wózków/fotelików/nosidełek.. Jak wiesz, mam ergonomiczne nosidełko womar zaffiro N15 RAINBOW (2712310320) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no i jest ergo czy nie? bo zwątpiłam Jeśli jednak nie jest, to muszę koniecznie kupić jakieś ergonomiczne, bo boję się o kręgosłup Emilki - jednak z planowanej godziny spaceru raz na kilka dni wychodzą 2-3 godziny dziennie, a to już nie przelewki..
Aneczko, Melo na ogólnym poruszyłyście kwestię nawilżacza.. ja mam Eldom NU5 od sierpnia: NAWILŻACZ POWIETRZA FILTR, LCD, ELDOM NU5 +GRATIS (2692105879) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i bardzo sobie chwalę, jak dla mnie największe jego plusy to: *higrometr - ustawia się jaki ma być poziom wilgotności w pomieszczeniu i jak zostanie osiągnięty to nawilżacz przestaje pracować, a jak wilgotność spadnie o 2% to załącza się i pracuje do +2% ustalonej wilgotności, *cicha praca, *regulacja ilości pary, *no i kolorystycznie idealnie mi pasuje do Emilkowej tapety, dywanu i zasłonek :-D

Martulka - taka ze mnie specjalistka, jak z koziej d.....y trąba :-D ale jak ja si e rozeznawałam w temacie nosideł to wśród nosideł ergonomicznych wymieniane są TULA, Bondolino, Manduca, Marsupi, Boba i Mei Tai. Jedyny ich minus to cena, blisko 400 zł trzeba dać ,a za niektóre modele nawet ponad 400 zł. I ja dlatego zecydowałam się na chustę, bo chciałam nową kupić (nosidła też chciałam nowe). Póki co jestem z chusty zadowolona.:tak:

No to sama sobie zabiłam ćwieka.. Skoro nosidełko jako-takie mam to jak uda mi się wypchnąć na allegro m.in. chustę Bebelulu Hamalu i otulaczek Mothercare'a, których ani razu nie użyłam to kasę zainwestuję w normalną chustę.. bo skoro Małej się podoba w nosidełku to w chuście chyba też powinno ;-) Tylko przeraża mnie to wiązanie, bo znając moje zdolności to będzie to raczej pętanie ;-)

reklama
Do góry