reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
No wlasnie szybko, nie bylam przygotowana, bo w mailu napisali ze dopiero kolo 20 bedzie, a wzielam za pobraniem. No ale sie z kurierem dogadalam. I buty dla Ady z tego outletu ecco tez dzis przyszly- wczoraj kupione, takze mega ekspres.

Eve te buciki niezły expres. Dziś oglądałam fajne w CCC, Lasocki zrobił serie dla dzieci. Rewelacja, skórzane ceny w zasadzie wszystkich 99 zł, ale nie miałam dziś weny na kupowanie Gosi butów...z nią strasznei kupuje sie buty:confused2:.
Kurcze, a ja czekam na swoje staniki:sorry:.

Wystawiłam tą kołyskę na licytacji na allegro i kurde kilka osób do mnie pisze maile ile bym za nią chciała. Cena początkowa to 350 zł, no to skoro daje LICYTACJE to chyba po to, żeby ludzie licytowali, jakbym dała KUP TERAZ to chyba byłoby jasne ile chce. I nie wiem co mam im odpisywać, bo nie chce być nie miła, spławiać ich całkiem nie chce bo potem okaże się, że nikt nie będzie licytował. Jeden powiedział, że sam ją odbierze to byłoby mi na ręke, bo nie musze bawić sie z kurierem, a ona duża do pakowania. No i kurde sama nie wiem. Sorry, że marudze, ale wkurzają mnie tacy ludzie i jak jeszcze piszą wszyscy naraz to nie wiem co komu mam pisać:zawstydzona/y:

Kosinka - to napisz im poprostu ze nie masz ceny kup teraz i chcesz poczekać, aż sytuacja sie na aukcji rozwinie. A jjeśli Ci odpowiada sprzedanie temu facetowi zaproponuj mu tyle ile byś po aukcji oczekiwała. Popatrz na ceny innych i wybierz najodpowiedniejsza. Ja tak myśle, bo sama tak robię.

Dziewczyny dałam za nią 295zł. Chodzą między 350-550 zł, dlatego dałam 350zł a jak będzie więcej to fajnie, w sumie i tak na niej zarobie. Przedwczoraj poszła taka za 400zł. Tylko kurde wkurza mnie to podejście, licytacja to licytacja...ach:sorry:. Odpisałam, że wolałabym nie kończyć aukcji przed licytacją i tyle.
Eve jeszcze nikt nie licytuje, ale 5dni do końca. Wszyscy maile pisza ile bym chciała

reklama
Do góry