reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

DariaN - własnie ja też mam sztywny przewijak (tzn kolezanka wysłała do mnie) i sie zastanawiałam czy będzie pasował do tego stołu, ale sprawdziłąm wymiary i powinien być ok :tak:

Patili - śliczne te literki, bardzo mi się te pomysł podoba :tak:

Sophie - ja kupiłam chyba 4 czapeczki a dpstałam tyle że całą szufladę zajmują :szok:

reklama
SophieAnne- no ja właśnie dziś z mężem ide po obiedzie na łowy i mam nadzieję, że dostaniemy taki cieńszy. Boję się zamówić z allegro, bo nie wiem, czy zdąży dojść, żebym go miała w szpitalu - wciąż mam nadzieję urodzić w niedziele;-)

Eve - ja też kupiłam 4 czapeczki a od 2 tyg ciągle ktoś do mnie wpada i mi znosi czapeczki, skarpeteczki i grzechotki;-)

przeglądałam stronę o bezpieczeństwie i trafiłam na coś takiego Kosliper - łóżeczko, materacyk dla nowonarodzonych dzieci w sumie proste i ciekawe rozwiązanie bo mój mąż jakby dziecko spało między nami to chyba nie umiałby zasnąć a cos takiego może pomóc
tylko szkoda, że cena znów kosmiczna
Moja szwagierka zamiast czegos takiego uzywa budki z wózka, tej takiej mniejszej, tylko ze w nowszych wózkach juz czegos takiego nie ma...:no:

aiwpa babka od której kołyskę kupowała bardzo mi to polecała, kożystali z tego tez na wyjazdach. Wiem, że chciała sprzedać za jakieś 100 zł chyba. Jakbyłybyście zainteresowane mam gdzieś do niej kontakt.

EVE ja też dostałam tyle czapeczek że chyba mały będzie codziennie nosił inną... Albo wydam koleżance bo w sierpniu rodzi.
A mi dziś przyjaciółka powiedziała żę dostane od nich mate edukacyjną:-) super- nie musze kupować

Patra - śliczny wózek. Wzięłaś w tym fioleciku?

Kupiliśmy dokładnie ten, który jest na zdjęciach :tak:

Czapeczek też mam całe mnóstwo , ok 20 sztuk jak nie więcej :szok: Kupiłam tylko 3 sztuki a reszta po Kacprze i chrzesnicy męża.

W ogóle to zastanawiam się czy nie dokupić parę bodziaków i śpiochów w mniejszym rozmiarze. Moje dziecię raczej będzie z tych mniejszych, a w rozmiarze 56 mam tylko jakieś 5 bodziaków, pozostałe części garderoby to 62 i mam tego aż za dużo hmm :baffled:

A co do rożków to mi się przydały. Na chłodniejsze dni jako kołderka do łóżeczka, wózka. Małż wolał nosić małego w rożku bo czuł się bardziej pewien. Ogólnie mam 2 rożki po Kacprze i jeden nowy.

aiwpa babka od której kołyskę kupowała bardzo mi to polecała, kożystali z tego tez na wyjazdach. Wiem, że chciała sprzedać za jakieś 100 zł chyba. Jakbyłybyście zainteresowane mam gdzieś do niej kontakt.

Kosinka znalazłam aukcje na all, zobaczymy jak będzie stała cenowo. Muszę jeszcze z J. porozmawiać, czy coś takiego dałoby mu spokojnie spać ;)

reklama
A my kupiliśmy to:
MATEX KOCYK BECIK KOCYK ROŻEK NIKI 90x90 CM róż kr (2422845117) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tylko, że z takim ładniejszym misiem z różowymi akcentami i jest w kolorze capuccino i jak zawinie się go w rożek to ladniej wygląda niż na tym zdjęciu. Na żywo dużo lepiej, bo jak widziałam to na allegro to mi się nie podobało;-)

A rożki jakoś za grube mi się wydawały, a babeczka pokazała nam te otulacze i bardzo mi się spodobały. Mówiła, że teraz im pieknie schodzą

Do góry