reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Dziewczyny z gory przyznaje, ze nie czytam watku regularnie, wiec moge powielic czyjes info. Wczoraj bylam na shoppingu i jak ktorejs jeszcze brakuje jakis ciuszkow to sa naprawde fajne promocje na ubanka dzieciece w H&M i w Smyku. Przesliczne rzeczy i w naprawde rozsadnych cenach :-) od 5-10 zl w zwyz. Moze komus sie jeszcze przyda

reklama
mamcia fajny ten otulacz, powinien dobrze sie sprawdzić:tak:. Ja przekonana do rożka jestem, bo raz sie sprawdził, wiec zamówiłam i czekam, powinien dziś przyjść;-).

A to koncik WOjtusia w naszej sypialni. NIestety jak na razie więcej miejsca nie ma, ale na razie myślę, że starczy. Szafkę z ubrankami ma u Gosi w pokoju. Za rok planujemy remont pokoju dla dzieci który jest większy.
SDC14621.jpgSDC14624.jpg

ale dawno tu nie zaglądałam...ahh ten brak czasu....
wszystkie zakupy piękne i już czuć jak każda już coraz bliżej przyjścia na świat dzidzi jest :-)

Kosinka bardzo ładny kącik - już niebawem i ja wam pochwalę się moim kącikiem maluszkowym, ale na razie z jednym łóżeczkiem tylko.

kosinka - kącik mały aledla małego człowieka wystarczy :tak: U mnie będzie niewiele większy a i tak sie cieszę, bo na poprzednim mieszkaniu miałam miejsce tylko na łóżeczko w sypialni :baffled:

Ja z racji, ze mam te dwa rożki i ze 4 kocyki już nic więcej nie kupuje, bo gdzie to wszystko trzymać:baffled:

Kosinka super!!!
Ja wczoraj kupiłam staniki do karmienia i niniejszym zakończyłam kompletowanie torby szpitalnej. Jeszcze tylko kosmetyczkę muszę do niej wrzucić i będzie ok.
Ale ten czas zleciał... Rety, a dzień w którym dowiedziałam się o ciąży pamiętam jakby to było wczoraj... Ech

reklama
Do góry