reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Patii - literki śliczne,a słoniki jeszcze ładniejsze zdolna bestia z Ciebie:)))
Kosinka-bardzo ładny kącik dla maluszka,a kołyska cudna:)

Ogłaszam wszem i wobec,że zakończyliśmy kompletowanie wyprawki:))wczoraj przyszła ostatnia paczka,m.in. zamówiłam taki kocyk:
Cieniutki jak pieluszka LETNI kocyk bawełniany100% (2390631854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jest bardzo ładny i rzeczywiście cieniutki,taki w sam raz na lato.
Teraz pozostaje tylko dopakowanie torby do szpitala,wyprasowanie pozostałych ubranek,wypranie tych rzeczy,które przyszły w paczkach (tj.prześcieradła,pieluch tetrowych,tego kocyka,itp.),skręcenie łóżeczka i możemy spokojnie oczekiwać na przyjście maluszki:)

reklama
Dzięki dziewczyny;-). W kołysce jestem zakochana:-D. Mam nadzieje, że Wojtusiowi też przypadnie do gustu:tak:.

Wczoraj przyszedł do mnie już ten rozek. I faktycznie jest rewelacyjny, taki mięciutki i bawełna wsokiej jakości. Niestety znów kurier mnie wkurzył. Oczywiście nie zadzwonił, przyjechał 5 min po tym jak my wyszliśmy z domu i zostawił opłaconą przesyłkę u sąsiadki:wściekła/y:. Kurde nie po to płacę 19zł, żeby zostawiał u byle kogo!!! Kilka razy zostawili mi przesyłkę u takiej pijaczki obok!!!Dziecięce rzeczy tak żeby sobie prześmierdły w jej mieszkaniu!!! Napisałam do tych od których zamawiałam, ze by zwrócili im uwagę, ale co to da:dry:.

dziewczynki zdobycze zakupkowe super :) zazdraszczam kącików juz przygotowanych pieknie:tak:- ja dopiero w niedziele moge sie zaczac rozpakowywac i przygotowywac :(
nam tez udalo sie jeszcze dzisiaj zakupki malutkie zaliczyc, w przerwie miedzy pakowaniem. kupilismy mate do przewijania, malutkie skarpeteczki i buciki, oraz 2pizamy koszule z rozpinanym przodem dla mnie do szpitala(jedna w miare ładna, jak sukieneczka, a druga typowo babcina-jak to moj ł stwierdzil:). jak na razie wszystko juz jest tylko, ze "na walizkach", jutro moge za to spaokojnie spakowac torbe do szpitala:happy:brakuje jeszcze staniczków do karmienia ale nie moge znalezc za barzdzo bo nie wiem jaki rozmiar:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Daria piękności kupiłaś!!!

kasia ja kupiłam takie ciążowo - laktacyjne, myslalam, że będą dobre na karmienie, bo wzięłam większe, ale teraz już powątpiewam, bo zaczynają się robić takie na styk; no chyba, że jakimś dziwnym trafem nie urosną mi przy karmieniu:p
najlepiej kup sobie teraz jakiś miękki (jakby sportowy), który się w razie co dopasuje, a jak już urodzisz, to wtedy dokup już przymierzając.

Do góry