reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Patii - literki śliczne,a słoniki jeszcze ładniejsze zdolna bestia z Ciebie:)))
Kosinka-bardzo ładny kącik dla maluszka,a kołyska cudna:)

Ogłaszam wszem i wobec,że zakończyliśmy kompletowanie wyprawki:))wczoraj przyszła ostatnia paczka,m.in. zamówiłam taki kocyk:
Cieniutki jak pieluszka LETNI kocyk bawełniany100% (2390631854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jest bardzo ładny i rzeczywiście cieniutki,taki w sam raz na lato.
Teraz pozostaje tylko dopakowanie torby do szpitala,wyprasowanie pozostałych ubranek,wypranie tych rzeczy,które przyszły w paczkach (tj.prześcieradła,pieluch tetrowych,tego kocyka,itp.),skręcenie łóżeczka i możemy spokojnie oczekiwać na przyjście maluszki:)

reklama
Dzięki dziewczyny;-). W kołysce jestem zakochana:-D. Mam nadzieje, że Wojtusiowi też przypadnie do gustu:tak:.

Wczoraj przyszedł do mnie już ten rozek. I faktycznie jest rewelacyjny, taki mięciutki i bawełna wsokiej jakości. Niestety znów kurier mnie wkurzył. Oczywiście nie zadzwonił, przyjechał 5 min po tym jak my wyszliśmy z domu i zostawił opłaconą przesyłkę u sąsiadki:wściekła/y:. Kurde nie po to płacę 19zł, żeby zostawiał u byle kogo!!! Kilka razy zostawili mi przesyłkę u takiej pijaczki obok!!!Dziecięce rzeczy tak żeby sobie prześmierdły w jej mieszkaniu!!! Napisałam do tych od których zamawiałam, ze by zwrócili im uwagę, ale co to da:dry:.

dziewczynki zdobycze zakupkowe super :) zazdraszczam kącików juz przygotowanych pieknie:tak:- ja dopiero w niedziele moge sie zaczac rozpakowywac i przygotowywac :(
nam tez udalo sie jeszcze dzisiaj zakupki malutkie zaliczyc, w przerwie miedzy pakowaniem. kupilismy mate do przewijania, malutkie skarpeteczki i buciki, oraz 2pizamy koszule z rozpinanym przodem dla mnie do szpitala(jedna w miare ładna, jak sukieneczka, a druga typowo babcina-jak to moj ł stwierdzil:). jak na razie wszystko juz jest tylko, ze "na walizkach", jutro moge za to spaokojnie spakowac torbe do szpitala:happy:brakuje jeszcze staniczków do karmienia ale nie moge znalezc za barzdzo bo nie wiem jaki rozmiar:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Daria piękności kupiłaś!!!

kasia ja kupiłam takie ciążowo - laktacyjne, myslalam, że będą dobre na karmienie, bo wzięłam większe, ale teraz już powątpiewam, bo zaczynają się robić takie na styk; no chyba, że jakimś dziwnym trafem nie urosną mi przy karmieniu:p
najlepiej kup sobie teraz jakiś miękki (jakby sportowy), który się w razie co dopasuje, a jak już urodzisz, to wtedy dokup już przymierzając.

Do góry