reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
martulka - mam problem dziś z netem i nie mogę zobaczyć waszej kurteczki :baffled:

DariaN - ale pech, to moze ten kremowy weź, alebo ten szaro fioletowy - też fajne:tak:

joasiah - u nas pewnie jak by była druga dziewczynka to więcej rzeczy by miała po Adzie. Takze teraz byłam zmuszona pewne rzeczy "wymienic" :tak:

martulka - mam problem dziś z netem i nie mogę zobaczyć waszej kurteczki :baffled:

DariaN - ale pech, to moze ten kremowy weź, alebo ten szaro fioletowy - też fajne:tak:

EVE ja pierwsze dwa zamawiałam czerwone w trzecim sklepie zamówiłam już ten kremowy i nadal zonk
podejście 4 beżowy na bobowózki zobaczymy jak będzie ale sie już nie nastawiam pozytywnie (dla porównania w patiimaksie na stronie internetowej jest co prawda za 599 ale termin realizacji to 21 !!! )

Daria ale pech....

joasiah u mnie identycznie, nawet K stwierdził dziś, że Ola będzie miała wszystko po Zuzi i że poszkodowana będzie... no fakt taka prawda, ale z jednej strony po co kupować coś znów skoro po Zuzi jest dobre, najchętniej sama bym poszła do sklepu i poszalała i pokupowała nowe, ale rozum odmawia :p
Jak narazie Oli to nie będzie przeszkadzało... później pewnie się to zmieni, wiem po sobie bo sama wiele rzeczy miałam po siostrze... więc w przyszłości będziemy kupować nowe, teraz nie widzę potrzeby.

Agulka, cudne mebelki :) Uwielbiam jasne dziecięce meble :)

Martulka, śliczna kurteczka :) I jaka fajna cena :)

Daria :szok::szok::szok: ja pitole!!!!!!!!!!!! co się dzieje z tymi fotelikami??? Mają taki zbyt na nie?? Czy co???

Ann, noooo dobra torba przy dziecku to podstawa :) Fajnie, ze już skonczyłaś wyparwkę :)

Mnie została do zakupienia pierwsza przytulanka dla Maluszka:tak: Będzie to prezent od Igorka dla mlodszego braciszka :)

wika nie mam zielonego pojęcia ale patrząc na rozbieżność cenową w tych fotelikach Jane Strata to też jakaś masakra bo ceny sięgają ponad tysiaka (ja pierwotnie zamawiałam za 499 a skończyło sie na 680 z przesyłką więc niezbyt tanio), no i przede wszystkim chyba nie każdy kupuje wózek jane do którego pasuje właśnie ten fotelik strata (bo jest tez rabel dużo tańszy do innych modeli wózków Jane) żeby go kupować a nie wiem czy można go montować na innym wózku za pomocą adapterów bo on ma system na klik, no chyba że kupują ze względu na testy i na to że to jedyny fotelik który wspomaga prawidłowy rozwój płuc u niemowlaka nie wiem na prawdę nie wiem :)

reklama
ann fajna torba

u mnie Hania to właściwie będzie miała po Zuzi tę pościelkę
bo ciuszki ma inne, prześcieradełka nowe, ręczniczki inne, 2 kocyki zostaly mi takie same i 2 inne
generalnie to wszystko inne będzie
tylko tam body mam po Zuzi ale to koło roku i jakieś bluzki

Do góry