reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
martulka - mam problem dziś z netem i nie mogę zobaczyć waszej kurteczki :baffled:

DariaN - ale pech, to moze ten kremowy weź, alebo ten szaro fioletowy - też fajne:tak:

joasiah - u nas pewnie jak by była druga dziewczynka to więcej rzeczy by miała po Adzie. Takze teraz byłam zmuszona pewne rzeczy "wymienic" :tak:

martulka - mam problem dziś z netem i nie mogę zobaczyć waszej kurteczki :baffled:

DariaN - ale pech, to moze ten kremowy weź, alebo ten szaro fioletowy - też fajne:tak:

EVE ja pierwsze dwa zamawiałam czerwone w trzecim sklepie zamówiłam już ten kremowy i nadal zonk
podejście 4 beżowy na bobowózki zobaczymy jak będzie ale sie już nie nastawiam pozytywnie (dla porównania w patiimaksie na stronie internetowej jest co prawda za 599 ale termin realizacji to 21 !!! )

Daria ale pech....

joasiah u mnie identycznie, nawet K stwierdził dziś, że Ola będzie miała wszystko po Zuzi i że poszkodowana będzie... no fakt taka prawda, ale z jednej strony po co kupować coś znów skoro po Zuzi jest dobre, najchętniej sama bym poszła do sklepu i poszalała i pokupowała nowe, ale rozum odmawia :p
Jak narazie Oli to nie będzie przeszkadzało... później pewnie się to zmieni, wiem po sobie bo sama wiele rzeczy miałam po siostrze... więc w przyszłości będziemy kupować nowe, teraz nie widzę potrzeby.

Agulka, cudne mebelki :) Uwielbiam jasne dziecięce meble :)

Martulka, śliczna kurteczka :) I jaka fajna cena :)

Daria :szok::szok::szok: ja pitole!!!!!!!!!!!! co się dzieje z tymi fotelikami??? Mają taki zbyt na nie?? Czy co???

Ann, noooo dobra torba przy dziecku to podstawa :) Fajnie, ze już skonczyłaś wyparwkę :)

Mnie została do zakupienia pierwsza przytulanka dla Maluszka:tak: Będzie to prezent od Igorka dla mlodszego braciszka :)

wika nie mam zielonego pojęcia ale patrząc na rozbieżność cenową w tych fotelikach Jane Strata to też jakaś masakra bo ceny sięgają ponad tysiaka (ja pierwotnie zamawiałam za 499 a skończyło sie na 680 z przesyłką więc niezbyt tanio), no i przede wszystkim chyba nie każdy kupuje wózek jane do którego pasuje właśnie ten fotelik strata (bo jest tez rabel dużo tańszy do innych modeli wózków Jane) żeby go kupować a nie wiem czy można go montować na innym wózku za pomocą adapterów bo on ma system na klik, no chyba że kupują ze względu na testy i na to że to jedyny fotelik który wspomaga prawidłowy rozwój płuc u niemowlaka nie wiem na prawdę nie wiem :)

reklama
ann fajna torba

u mnie Hania to właściwie będzie miała po Zuzi tę pościelkę
bo ciuszki ma inne, prześcieradełka nowe, ręczniczki inne, 2 kocyki zostaly mi takie same i 2 inne
generalnie to wszystko inne będzie
tylko tam body mam po Zuzi ale to koło roku i jakieś bluzki

Do góry