reklama
DariaN
Fanka BB :)
martulka - mam problem dziś z netem i nie mogę zobaczyć waszej kurteczki
DariaN - ale pech, to moze ten kremowy weź, alebo ten szaro fioletowy - też fajne
EVE ja pierwsze dwa zamawiałam czerwone w trzecim sklepie zamówiłam już ten kremowy i nadal zonk
podejście 4 beżowy na bobowózki zobaczymy jak będzie ale sie już nie nastawiam pozytywnie (dla porównania w patiimaksie na stronie internetowej jest co prawda za 599 ale termin realizacji to 21 !!! )
Daria ale pech....
joasiah u mnie identycznie, nawet K stwierdził dziś, że Ola będzie miała wszystko po Zuzi i że poszkodowana będzie... no fakt taka prawda, ale z jednej strony po co kupować coś znów skoro po Zuzi jest dobre, najchętniej sama bym poszła do sklepu i poszalała i pokupowała nowe, ale rozum odmawia
Jak narazie Oli to nie będzie przeszkadzało... później pewnie się to zmieni, wiem po sobie bo sama wiele rzeczy miałam po siostrze... więc w przyszłości będziemy kupować nowe, teraz nie widzę potrzeby.
joasiah u mnie identycznie, nawet K stwierdził dziś, że Ola będzie miała wszystko po Zuzi i że poszkodowana będzie... no fakt taka prawda, ale z jednej strony po co kupować coś znów skoro po Zuzi jest dobre, najchętniej sama bym poszła do sklepu i poszalała i pokupowała nowe, ale rozum odmawia
Jak narazie Oli to nie będzie przeszkadzało... później pewnie się to zmieni, wiem po sobie bo sama wiele rzeczy miałam po siostrze... więc w przyszłości będziemy kupować nowe, teraz nie widzę potrzeby.
hejo, ja chyba zakupiłam dziś ostatnią rzecz - torbę.
dałam sporo, bo 130 zł, ale będę z niej korzystać baaardzo na rzeczy dla małej jak będziemy się gdziekolwiek ruszać z domu :-)
Zobacz załącznik 471906
dałam sporo, bo 130 zł, ale będę z niej korzystać baaardzo na rzeczy dla małej jak będziemy się gdziekolwiek ruszać z domu :-)
Zobacz załącznik 471906
DariaN
ann śliczna torba no i gratki zakończenia wyprawki
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Agulka, cudne mebelki Uwielbiam jasne dziecięce meble
Martulka, śliczna kurteczka I jaka fajna cena
Daria ja pitole!!!!!!!!!!!! co się dzieje z tymi fotelikami??? Mają taki zbyt na nie?? Czy co???
Ann, noooo dobra torba przy dziecku to podstawa Fajnie, ze już skonczyłaś wyparwkę
Mnie została do zakupienia pierwsza przytulanka dla Maluszka Będzie to prezent od Igorka dla mlodszego braciszka
Martulka, śliczna kurteczka I jaka fajna cena
Daria ja pitole!!!!!!!!!!!! co się dzieje z tymi fotelikami??? Mają taki zbyt na nie?? Czy co???
Ann, noooo dobra torba przy dziecku to podstawa Fajnie, ze już skonczyłaś wyparwkę
Mnie została do zakupienia pierwsza przytulanka dla Maluszka Będzie to prezent od Igorka dla mlodszego braciszka
DariaN
wika nie mam zielonego pojęcia ale patrząc na rozbieżność cenową w tych fotelikach Jane Strata to też jakaś masakra bo ceny sięgają ponad tysiaka (ja pierwotnie zamawiałam za 499 a skończyło sie na 680 z przesyłką więc niezbyt tanio), no i przede wszystkim chyba nie każdy kupuje wózek jane do którego pasuje właśnie ten fotelik strata (bo jest tez rabel dużo tańszy do innych modeli wózków Jane) żeby go kupować a nie wiem czy można go montować na innym wózku za pomocą adapterów bo on ma system na klik, no chyba że kupują ze względu na testy i na to że to jedyny fotelik który wspomaga prawidłowy rozwój płuc u niemowlaka nie wiem na prawdę nie wiem
reklama
ann fajna torba
u mnie Hania to właściwie będzie miała po Zuzi tę pościelkę
bo ciuszki ma inne, prześcieradełka nowe, ręczniczki inne, 2 kocyki zostaly mi takie same i 2 inne
generalnie to wszystko inne będzie
tylko tam body mam po Zuzi ale to koło roku i jakieś bluzki
u mnie Hania to właściwie będzie miała po Zuzi tę pościelkę
bo ciuszki ma inne, prześcieradełka nowe, ręczniczki inne, 2 kocyki zostaly mi takie same i 2 inne
generalnie to wszystko inne będzie
tylko tam body mam po Zuzi ale to koło roku i jakieś bluzki