reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Agulka , a poszukaj na tablicy.pl na gumtree i allegro , używanych ;) albo nawet niektórzy w dobrej cenie sprzedają z fotelikiem , to się opłaci bardziej nawet kupić tak

piękne mebelki dziewczyny !! ;-)

reklama
Jelsa, Agulka przewspaniałe kąciki dla Waszych Maluszków :tak::tak::tak: Jak zląduję do domu i posprzątam to też obfocę kącik Emilki, "bo już czas" :-D
Tymczasem dziś Emi otrzymała od swoich Rodziców kurteczkę jesienną rozm. 68:
Kurtka Niemowlęca 5A2206 - Kurtki - kategoria - Niemowlak - sklep internetowy 5.10.15.
za wzorowe zachowanie podczas dzisiejszego USG, no dobra.. to była łapówka, bo najpierw dostała a potem było badanie :-D

Jelsa, agulka śliczne kąciki dla pociech
martulka - elegancka kurteczka

dziewczyny nie uwierzycie jak wam to napiszę więc wkleję WAM maila którego dziś otrzymałam
Witam,

Z przykrością informuję iż nie jesteśmy w stanie zrealizować zamówienia, produkt ten już jest niedostępny w dystrybucji i niestety nie udało się nam go znaleźć także w hurtowniach.
Jedynie mogę zaproponować zamiennie wraz z rabatem cenę 524,99 na modele z magazynu. Jeżeli są Państwo zainteresowani wymiana proszę o kontakt zwrotny. Na magazynie posiadamy modele :

Jane Fotelik Strata 3502 P03 Bordowy
Jane Fotelik Strata Szaro-Fioletowy J42 3502
Jane Fotelik Strata 35021 P02 Topping Anis

no kur... chyba mnie fatum nie pech prześladuje no to już był trzeci sklep a fotelika nadal jak nie ma tak nie ma

jezu już się uporałam z zakupami tymi najpotrzebniejszymi i zostały już same pierdółki ale to już w aptece kupię normalnie i w rossmanie

wiecie tak mi trochę żal że Hania będzie miała po Zuzi pościel że taką samą i na zdjęciach będzie ten sam ochraniacz
mam ja kłopoty nie?:szok:

Jelsa- śliczny kącik, z klasą, a lampa faktycznie boska
Agulka - super mebelki, widać pełna gotowość ;-)
martulka- w pierwszej ciąży też leciały łapówki :-D kurteczka super
Daria- masz problem kobieto, ale ja mam wrażenie, że jak się uprę na coś, to też zawsze mam pod górkę :wściekła/y:trzymam kciuki, żeby w końcu się fotelik znalazł
Joasiah- ja też mam takie wrażenie, że troszkę mi szkoda, że się za późno zabrałam za to wszystko. To moja ostatnia ciąża i chciałam, żeby była wyjątkowa... Jakoś zawsze miałam rzeczy po kuzynach, po bracie... chciałam, żeby moje córeczki miały w jakimś stopniu inaczej (bo wiadomo, względy ekonomiczne swoją drogą)

reklama
Do góry