reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Jelsa fajny kącik
Agulka, ale super Już masz na stałe pościel i ochraniacze zostawione?
Agulka, ale super Już masz na stałe pościel i ochraniacze zostawione?
mea-84
Jelsa, Agulka piękne miejsca dla Waszych maluszków :-) Musze pogoić męża i naszej Jagusi miejsce przygotować :-)
martulka84
Jelsa, Agulka przewspaniałe kąciki dla Waszych Maluszków Jak zląduję do domu i posprzątam to też obfocę kącik Emilki, "bo już czas"
Tymczasem dziś Emi otrzymała od swoich Rodziców kurteczkę jesienną rozm. 68:
Kurtka Niemowlęca 5A2206 - Kurtki - kategoria - Niemowlak - sklep internetowy 5.10.15.
za wzorowe zachowanie podczas dzisiejszego USG, no dobra.. to była łapówka, bo najpierw dostała a potem było badanie
Tymczasem dziś Emi otrzymała od swoich Rodziców kurteczkę jesienną rozm. 68:
Kurtka Niemowlęca 5A2206 - Kurtki - kategoria - Niemowlak - sklep internetowy 5.10.15.
za wzorowe zachowanie podczas dzisiejszego USG, no dobra.. to była łapówka, bo najpierw dostała a potem było badanie
DariaN
Jelsa, agulka śliczne kąciki dla pociech
martulka - elegancka kurteczka
dziewczyny nie uwierzycie jak wam to napiszę więc wkleję WAM maila którego dziś otrzymałam
Witam,
Z przykrością informuję iż nie jesteśmy w stanie zrealizować zamówienia, produkt ten już jest niedostępny w dystrybucji i niestety nie udało się nam go znaleźć także w hurtowniach.
Jedynie mogę zaproponować zamiennie wraz z rabatem cenę 524,99 na modele z magazynu. Jeżeli są Państwo zainteresowani wymiana proszę o kontakt zwrotny. Na magazynie posiadamy modele :
Jane Fotelik Strata 3502 P03 Bordowy
Jane Fotelik Strata Szaro-Fioletowy J42 3502
Jane Fotelik Strata 35021 P02 Topping Anis
no kur... chyba mnie fatum nie pech prześladuje no to już był trzeci sklep a fotelika nadal jak nie ma tak nie ma
martulka - elegancka kurteczka
dziewczyny nie uwierzycie jak wam to napiszę więc wkleję WAM maila którego dziś otrzymałam
Witam,
Z przykrością informuję iż nie jesteśmy w stanie zrealizować zamówienia, produkt ten już jest niedostępny w dystrybucji i niestety nie udało się nam go znaleźć także w hurtowniach.
Jedynie mogę zaproponować zamiennie wraz z rabatem cenę 524,99 na modele z magazynu. Jeżeli są Państwo zainteresowani wymiana proszę o kontakt zwrotny. Na magazynie posiadamy modele :
Jane Fotelik Strata 3502 P03 Bordowy
Jane Fotelik Strata Szaro-Fioletowy J42 3502
Jane Fotelik Strata 35021 P02 Topping Anis
no kur... chyba mnie fatum nie pech prześladuje no to już był trzeci sklep a fotelika nadal jak nie ma tak nie ma
jezu już się uporałam z zakupami tymi najpotrzebniejszymi i zostały już same pierdółki ale to już w aptece kupię normalnie i w rossmanie
wiecie tak mi trochę żal że Hania będzie miała po Zuzi pościel że taką samą i na zdjęciach będzie ten sam ochraniacz
mam ja kłopoty nie?
wiecie tak mi trochę żal że Hania będzie miała po Zuzi pościel że taką samą i na zdjęciach będzie ten sam ochraniacz
mam ja kłopoty nie?
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Jelsa- śliczny kącik, z klasą, a lampa faktycznie boska
Agulka - super mebelki, widać pełna gotowość ;-)
martulka- w pierwszej ciąży też leciały łapówki kurteczka super
Daria- masz problem kobieto, ale ja mam wrażenie, że jak się uprę na coś, to też zawsze mam pod górkę trzymam kciuki, żeby w końcu się fotelik znalazł
Joasiah- ja też mam takie wrażenie, że troszkę mi szkoda, że się za późno zabrałam za to wszystko. To moja ostatnia ciąża i chciałam, żeby była wyjątkowa... Jakoś zawsze miałam rzeczy po kuzynach, po bracie... chciałam, żeby moje córeczki miały w jakimś stopniu inaczej (bo wiadomo, względy ekonomiczne swoją drogą)
Agulka - super mebelki, widać pełna gotowość ;-)
martulka- w pierwszej ciąży też leciały łapówki kurteczka super
Daria- masz problem kobieto, ale ja mam wrażenie, że jak się uprę na coś, to też zawsze mam pod górkę trzymam kciuki, żeby w końcu się fotelik znalazł
Joasiah- ja też mam takie wrażenie, że troszkę mi szkoda, że się za późno zabrałam za to wszystko. To moja ostatnia ciąża i chciałam, żeby była wyjątkowa... Jakoś zawsze miałam rzeczy po kuzynach, po bracie... chciałam, żeby moje córeczki miały w jakimś stopniu inaczej (bo wiadomo, względy ekonomiczne swoją drogą)
DariaN
no wkur... się i to niesamowicie bo mają w ofercie sklepu a za chwilę że niedostępny no ja pier... po co wystawiają jak nie mają no pytam po co
reklama