reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ann piękna torba nie tylko dla Malinki :-)
Daria trzymam kciuki by tym razem udało się wszystko :-)

Ja póki co nie kupuję ani witamin ani herbatek, bo nie mam pojęcia co będzie potrzebne:-D

reklama
Nadalko wiem, ale z Rossmana naprawdę jest dobra seria a cen niska...bo niektórzy kupują od razu emolienty za 60 zł , gdzie ta seria np po 10 zł kosmetyki a mają lepszy skład np. albo taki sam skład jak jakiś drogi kosmetyk. Zresztą ja lubię czytać takie nowinki:) Życie i tak pokaże:)

Ann szykowna torba! Na pewno Wam dlugo posluzy!

Agulka, Jelsa piekne kaciki dla maluszkow!

Daria co za pech! Przy zamawianiu fotelika Maxi Cosi mialam tez problemy z kolorem. Na stronie byl dostepny, a po potwierdzeniu zamowienia dzwonia, ze go nie maja na stanie. Ech, jakos jeszcze nie potrafia te sklepy internetowe na biezaca uaktualniac swoich stron. Najlepiej zadzwon do tych z bobowozkow i zapytaj o fotelik. Ja tez chcialam tam poczatkowo zamowic wozek, ale od razu mi powiedzieli, ze trzeba by dlugo czekac na realizacje.

Ostatnio czytalam, ze w czasie karmienia piersia nalezy pic min. 2 L wody dziennie. Do tego mozna sobie rozcienczac sok z malin. Najlepiej nie pic rzeczy gazowanych, zeby dzieciaczek nie mial wzdec.

Ja mam juz taki metlik w glowie jaki plyn do mycia kupic... Kolezanka poleca Johnsona 3 w 1; sama zastanawialam sie nad Penatenem... To bedzie w ogole moj ostatni zakup. Dzis w nocy rodzice przywoza wozio!!!

dziękuję laseczki, troszkę moje wyrzuty sumienia znikają jak mi tak piszecie :-D:-D
eve - w croppie zakupiłam :tak:
witaminek narazie nie kupuję - poczekam co powie pediatra
co do kosmetyków będę miała tylko emolium od teściowej ze szpitala:-)

Ania, ja zanim przeczytałam ten artykuł też już kupiłam Niveę... ale mam w domu Hippa, bo Iguś używa wiec sie zobaczy:tak:też lubię takie artykuły, bo lubię wiedzieć, co kupuję ... tak samo odkąd mam dziecko czytam etykiety na żywności... wcześniej tego nie robiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Patili , Johnson podobno uczula bardzo, a tego Penaten nie znam:no:

Wika ja od kiedy oglądam wiem co jem studiuję etykiety i faktycznie aż strach kupować niektóre produkty, co do kosmetyków to nie znam się na składach chemicznych i dlatego polegam na opiniach innych, miałam w planach ziajkę ale teraz to już nie wiem, praktycznie do każdego kosmetyku można mieć jakieś ale

Wika wlasnie doczytalam te analizy kosmetykow z podanej przez Ciebie stony. No i chyba zdecyduje sie na Babydream (tylko, ze my w Wiedniu Rossmanna nie mamy, bede chyba musiala z Pl lub Niemiec sciagala) albo skusze sie na kosmetyki z Weledy, drogie bo drogie ale sama natura.

Ja z kosmetyków to kupiłam tylko emolient w aptece dbam o zdrowie bo kosztowła 31 zł 400ml, i ziajke płyn natłuszczajacy i pewnie przy nim zostanę, sudocrem, linomag, maltan do brodawek i ocenisept no i sól fizjologiczną do oczek.
A praktyka pokaże co i jak, choć nie mówię że nie skusze sie na serie z rosmana bo też słyszałam że jest dobra

A co do noska dziewczyny kupujecie jaką sól morską czy może sól fizjologiczna do noska?

reklama
Do góry