reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ann piękna torba nie tylko dla Malinki :-)
Daria trzymam kciuki by tym razem udało się wszystko :-)

Ja póki co nie kupuję ani witamin ani herbatek, bo nie mam pojęcia co będzie potrzebne:-D

reklama
Nadalko wiem, ale z Rossmana naprawdę jest dobra seria a cen niska...bo niektórzy kupują od razu emolienty za 60 zł , gdzie ta seria np po 10 zł kosmetyki a mają lepszy skład np. albo taki sam skład jak jakiś drogi kosmetyk. Zresztą ja lubię czytać takie nowinki:) Życie i tak pokaże:)

Ann szykowna torba! Na pewno Wam dlugo posluzy!

Agulka, Jelsa piekne kaciki dla maluszkow!

Daria co za pech! Przy zamawianiu fotelika Maxi Cosi mialam tez problemy z kolorem. Na stronie byl dostepny, a po potwierdzeniu zamowienia dzwonia, ze go nie maja na stanie. Ech, jakos jeszcze nie potrafia te sklepy internetowe na biezaca uaktualniac swoich stron. Najlepiej zadzwon do tych z bobowozkow i zapytaj o fotelik. Ja tez chcialam tam poczatkowo zamowic wozek, ale od razu mi powiedzieli, ze trzeba by dlugo czekac na realizacje.

Ostatnio czytalam, ze w czasie karmienia piersia nalezy pic min. 2 L wody dziennie. Do tego mozna sobie rozcienczac sok z malin. Najlepiej nie pic rzeczy gazowanych, zeby dzieciaczek nie mial wzdec.

Ja mam juz taki metlik w glowie jaki plyn do mycia kupic... Kolezanka poleca Johnsona 3 w 1; sama zastanawialam sie nad Penatenem... To bedzie w ogole moj ostatni zakup. Dzis w nocy rodzice przywoza wozio!!!

dziękuję laseczki, troszkę moje wyrzuty sumienia znikają jak mi tak piszecie :-D:-D
eve - w croppie zakupiłam :tak:
witaminek narazie nie kupuję - poczekam co powie pediatra
co do kosmetyków będę miała tylko emolium od teściowej ze szpitala:-)

Ania, ja zanim przeczytałam ten artykuł też już kupiłam Niveę... ale mam w domu Hippa, bo Iguś używa wiec sie zobaczy:tak:też lubię takie artykuły, bo lubię wiedzieć, co kupuję ... tak samo odkąd mam dziecko czytam etykiety na żywności... wcześniej tego nie robiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Patili , Johnson podobno uczula bardzo, a tego Penaten nie znam:no:

Wika ja od kiedy oglądam wiem co jem studiuję etykiety i faktycznie aż strach kupować niektóre produkty, co do kosmetyków to nie znam się na składach chemicznych i dlatego polegam na opiniach innych, miałam w planach ziajkę ale teraz to już nie wiem, praktycznie do każdego kosmetyku można mieć jakieś ale

Wika wlasnie doczytalam te analizy kosmetykow z podanej przez Ciebie stony. No i chyba zdecyduje sie na Babydream (tylko, ze my w Wiedniu Rossmanna nie mamy, bede chyba musiala z Pl lub Niemiec sciagala) albo skusze sie na kosmetyki z Weledy, drogie bo drogie ale sama natura.

Ja z kosmetyków to kupiłam tylko emolient w aptece dbam o zdrowie bo kosztowła 31 zł 400ml, i ziajke płyn natłuszczajacy i pewnie przy nim zostanę, sudocrem, linomag, maltan do brodawek i ocenisept no i sól fizjologiczną do oczek.
A praktyka pokaże co i jak, choć nie mówię że nie skusze sie na serie z rosmana bo też słyszałam że jest dobra

A co do noska dziewczyny kupujecie jaką sól morską czy może sól fizjologiczna do noska?

reklama
Do góry