reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Mońcia no materacyk do łóżeczka
ja tez mialam możliwosc odkupienia ale stwierdziłam że wolę nowy przynajmniej higienicznie jakoś tak mi się wydaje
a co do strony jak się kładzie to już nie pamiętam
ale do 6 mca to kokos a potem gryka

reklama
Ja pochwalę się Franiowym kącikiem, my już jesteśmy gotowi na Małego DSC00738.jpg

Jelsa super Franiowy kącik:tak:

Moncia
, Maluszka kładzie sie na początku na kokosie, dopiero po poł roku (chyba:baffled:, nie pamiętam już) przekłada się materacyk na grykę

ja też kupiłam nowy materacyk, pomimo tego, ze mam po Igusiu.... jednak jakieś wytłoczenia, odleżyny pojawiają się na takim materacyku, no i względy higieniczne:tak:

w rossmannie chusteczki pampers sensitive 6cio pak za 28 zł. Jak maż wróci to jadę z nim po 2 paczki i dla Łukiego z jedną i pampersy pieluchy 2 też z 2 paczki już kupię.

ja już kupiiłam wlasnie wczoraj te chusteczki :) kiedys widzialam w schleckerze za 22, i żałuję, że wtedy zapasów nie zrobiłam większych...

Materacyk do kołyski też nowy kupiłam, choć dziewczyna od której kupiłam ją dała dwa. Wolałam nowy, czysty i nie odkształcony :tak:
jelsa - fajny kącik dla maluszka :tak:

ja znalazłam pieluchy tetrowe 40 na 80 i chyba takie kupię
bo do wycierania buziolca z powodzeniem wystarczą
ja jak miałam te duże to czasami przecinałam na pół bo było mi za dużo

reklama
Awipa chcieliśmy kupić same adaptery ale nigdzie ich nie ma...
Jelsa kącik prześliczny!!
A my dostaliśmy mebelki wczoraj. Kącik dla małego już prawie gotowy.
Zdjęcie0481.jpgZdjęcie0483.jpg

Do góry