reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
agulka - ja miałam uniwersalny (mam), ale chyba nie jest do auta, przynajmniej ja nie używałam. Jak potrzebowałam zrobić mleko to miałam mały termosik z ciepłą wodą, ale zawsze by można zabrać taki podgrzewacz i zastosować w aucie.

Betunka - wózek wygląda poprostu bajecznie. Oby sie tylko nie brudził szybko. Bardzo mi się podobają te wózki i też na nie patrzyłam, ale podobały mi sie tylo te z białym kolorem, no ale małż mi odrazu wybijał je z głowy:baffled: W każdym razie zazdraszczam cuda!:-D

Mamcia - dzięki no ja tak tym razem postanowiłam być mało praktyczna, a poza tym mam jeszcze Mutsy 4rider do zadań bojowych ;-). Plusem jest to że w tych wózkach wszystko można ściągnąć i wyprać a nawet niektóre elementy wymienić na inny kolor więc nie widzę tu jakiegoś problemu. Ten mój okaz jest akurat z tego co pisał sprzedawca 3 miesiące używany a nie widać na tkaninach ani śladu zużycia :tak:. W bieli są fajne bo te bardzo ciemne wyglądają trochę jak trumienki. Wersja denim też fajna ale teraz ten dżins jest taki bardzo ciemny więc postawiłam na kolekcję Off White :tak:

Kochane a co sądzicie o tych kocykach?: PUSZYSTY KOCYK MIKROFIBRA, KOLORY, 76x102 Bobas (2356395650) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Chcę kupić kilka rzeczy na prezent dla koleżanki w tym ten kocyk, wydaje się bardzo fajny i puszysty.
Zastanawiam się też nad kolorkiem, ponieważ jeszcze nie zna płci, zastanawiam się nad nr 3 i 4.
Mam takie dwa-srebrny i czerwony...są boskie :tak:czerwony z lwem(nr 7) a srebrny z królikiem (nr 4)...po wypraniu musiałam je wyczesać ale i tak są super..mięciutkie, lejące no i cieplutkie. Ogólnie nie nazwałabym tego kocykiem ale pledzikiem (jednostronny), idealny do wózka...POLECAM

Ostatnia edycja:
Daria ja niestety tez mam problem z tym sprzedawcą, kupiłam u nich materacyk i ochraniacz do łóżeczka babybay, najpierw przysłali nie ten materac, potem przysłali sam ochraniacz, bo kolegi który sie tym zajmuje nie ma, a ona nie może znaleźć, po kilku dniach kolega się pojawił i napisal mi maila że aukcja była błędnie wystawiona i oni nie mają tego materaca, następnie ponad tydzień wysyłali do mnie kuriera żeby odebrał te paczki. Materac kupiłam 23kwietnia i do tej pory jeszcze nie mam zwrotu kasy, przeciągają wszystko w nieskończoność, na moje 4 maile dostaję od nich jednego- żenada:baffled::angry:

reklama
Do góry