reklama
agulka - ja miałam uniwersalny (mam), ale chyba nie jest do auta, przynajmniej ja nie używałam. Jak potrzebowałam zrobić mleko to miałam mały termosik z ciepłą wodą, ale zawsze by można zabrać taki podgrzewacz i zastosować w aucie.
Mamcia_86
Fanka BB :)
Betunka - wózek wygląda poprostu bajecznie. Oby sie tylko nie brudził szybko. Bardzo mi się podobają te wózki i też na nie patrzyłam, ale podobały mi sie tylo te z białym kolorem, no ale małż mi odrazu wybijał je z głowy W każdym razie zazdraszczam cuda!
Mamcia - dzięki no ja tak tym razem postanowiłam być mało praktyczna, a poza tym mam jeszcze Mutsy 4rider do zadań bojowych ;-). Plusem jest to że w tych wózkach wszystko można ściągnąć i wyprać a nawet niektóre elementy wymienić na inny kolor więc nie widzę tu jakiegoś problemu. Ten mój okaz jest akurat z tego co pisał sprzedawca 3 miesiące używany a nie widać na tkaninach ani śladu zużycia . W bieli są fajne bo te bardzo ciemne wyglądają trochę jak trumienki. Wersja denim też fajna ale teraz ten dżins jest taki bardzo ciemny więc postawiłam na kolekcję Off White
wiem że kolor listka będzie od niebieskiego po ciemniejszenadalka też je zamówiłam, a jak to sprawdzić później? jakie pH będzie dla wód płodowych?
Mam takie dwa-srebrny i czerwony...są boskie czerwony z lwem(nr 7) a srebrny z królikiem (nr 4)...po wypraniu musiałam je wyczesać ale i tak są super..mięciutkie, lejące no i cieplutkie. Ogólnie nie nazwałabym tego kocykiem ale pledzikiem (jednostronny), idealny do wózka...POLECAMKochane a co sądzicie o tych kocykach?: PUSZYSTY KOCYK MIKROFIBRA, KOLORY, 76x102 Bobas (2356395650) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Chcę kupić kilka rzeczy na prezent dla koleżanki w tym ten kocyk, wydaje się bardzo fajny i puszysty.
Zastanawiam się też nad kolorkiem, ponieważ jeszcze nie zna płci, zastanawiam się nad nr 3 i 4.
Ostatnia edycja:
Daria ja niestety tez mam problem z tym sprzedawcą, kupiłam u nich materacyk i ochraniacz do łóżeczka babybay, najpierw przysłali nie ten materac, potem przysłali sam ochraniacz, bo kolegi który sie tym zajmuje nie ma, a ona nie może znaleźć, po kilku dniach kolega się pojawił i napisal mi maila że aukcja była błędnie wystawiona i oni nie mają tego materaca, następnie ponad tydzień wysyłali do mnie kuriera żeby odebrał te paczki. Materac kupiłam 23kwietnia i do tej pory jeszcze nie mam zwrotu kasy, przeciągają wszystko w nieskończoność, na moje 4 maile dostaję od nich jednego- żenada
DariaN
jelsa u tego samego co wygrałam łóżeczko czyli "leszczynskibazar"???
reklama
Agulka2012
Nina słodkie są te kocyki!!