reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Tak para leci widcznym takim dymkiem, ja nawilżam pokój 16 m i daje radę :tak: Wodę daje normalną ale przefiltrowaną dzbankiem Brita, ale normalną też można.

reklama
Eve a jeszcze napisz czy pozostawia biały nalot na meblach tak jak piszą? I często trzeba te wkłady wymieniać? I czy faktycznie ten pomiar wilgoci nie działa?
I tak czytam, ze lepsze parowe tzn mnie z nimi roboty bo jonizowane muszą mieć wodę destylowaną i trzeba codziennie czyścić żeby grzyby się nie zrobiły i nie wiem;/ jejku jak mi się już nie chce nic kupowac, czytać szukać;) ale trzeba

Ann znalazłam cos takiego. tu dziewczyna dość solidnie naszukała informacji więc możesz poczytać https://www.babyboom.pl/forum/tu-zapytaj-f109/nawilzacz-powietrza-wasze-opinie-21170/index4.html

Aha a macie do polecenia jakieś higrometry? ja chciałam najpierw kupić, ale taki tani i nie wiem czy mi prawde pokaże:) [url]http://allegro.pl/stacja-pogody-termometr-higrometr-092209-z-gwar-i2365100046.html

[/URL]

Ostatnia edycja:
No ja nie wiem, ja mam ciemne meble i nic mi nie pozostawia na nich.a chodzi do tej pory jak wilgotność dobije do 50-60%, więc czasami to jst długo, bo wiadomo jak w zimie kaloryfery zaczną grzać.
Nic mi z niego nie śmierdzi, faktycznie może nie napełnia sie wodą najłatwiej, ale nie jest to tez jakoś secjalne uciążliwe.
Mam go już 2 gi sezon grzewczy i narazie działa.

Dziewczyny mój brata zażyczył sobie podgrzewacz do butelek dla małego na prezent, macie jakieś sprawdzone lub polecacie jakiś?

Eve mają avent ale na allegro jest kilka podgrzewaczy uniwersalnych do różnych butelek. może taki kupić co w aucie też podgrzewa? Przyda się taka funkcja?

reklama
Do góry