reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Patili to też niezłe masz przeboje wózkowe. Ale mam nadzieję, że wszystko się dobrze i szybko zakończy, My już tydzień czekamy, ciekawe ile jeszcze. Nie ukrywam, że wolałabym już mieć go w domku, żeby się wietrzył, jakaś byłabym spokojniejsza.

Wczoraj dostałam cały wielki, 120 l, wór cichów. Co prawda 70% to ciuszki dla większych dzieciaczków od 68, ale i tak jest nieźle. Dobrze mieć małe dzieci w rodzinie :-D.

reklama
Macie jakieś namiary na allegro na moskitiery na łóżeczko?

Kurka u Nas sypialnia maleńka 9 m i jest w niej dużo mebli. nasze łóżko, małej łózeczko, komoda i wielka szafa na całą ścianę i po prostu nie ma czym oddychać. W nocy trzeba spać nago bo nie da rady inaczej;/ I martwie się, że małej może być tam za gorąco kurde;/ I chyba jednak zainwestuje w nawilżać (choć nie wiem czy latem można go używac) bo nawet nam zasycha w nocy w gardłach....
I jeszcze jak na złość zepsuło mi się żelazko. A ma dopiero 5 lat:) I to po prasowaniu ciuszków, po prostu nie nagrzewa się a pewnie naprawa więcej wyjdzie niż kupno nowego ehh

Aneczka ja z tych samych względów chcę zakupić nawilżacz już teraz, jak znajdziesz coś sensownego to daj znać ok? :)

Doe i Eve, dzięki za info. Właśnie Doe polecali jakieś konkretne?
Ja musze kupić nawilżacz bo aż szkoda mi dziecka skoro my sami sie tam dusimy;/ i jeszcze plik włosów psa;/ Już powiedziałam K. , że dzień przed zdjęciem pesara całą szafę musi JAKOŚ (nie wiem jak bo nie mamy drabiny) odkurzyć i pod łóżkiem bo MASAKRA:)
Ann ja mam ten sam problem. Nie mam pojęcia jaki kupić. Ale nie wiem też co mają w Media czy Saturnie. Musimy pomyśleć jak z kasą i ile chcemy wydać bo to nieszczęsne żelazko mi się popsuło i też nie wiem jakie sa ceny żelazek bo mama mi kupiła 5 lat temu.

ja polecam philipsa zelazko sama mam boscha i jednak mi się lepiej prasuje żelazkiem rodziców

wiem że kupic jest dobrze nawilżacz z higrometrem żeby była odpowiednia wilgotnosc powietrza
czytałam że venta jest dobra ale droga ponoć
trzeba też taki popatrzeć zeby dało się normalnie umyć w środku i ew odkamienić jak ktoś ma twardą wodę
no i nie wiem jak ktoś ma zwierzęta czy np jak są ultradzwiękowe to nie będą przeszkadzały dla psa czy kota

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
reklama
Eve chyba go w Media widziałam. A ultradźwiękowy czym się rózni od zwykłego? Z niego też leci para widoczna gołym okiem czy jak to jest? Na powierzchni 9 metrów to da radę nawilżyć to powietrze? I to wystarczy zwykła woda czy jak?

Do góry