reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Róża, ja mam taką piżamę w ten deseń, ale moja jest "normalna" :tak:

A ja z lidla mam tą koralową tuniczkę:tak: ale ta w kwiatuszki mówicie fajna??

Ja dzisiaj tez kupiłam ten termometr na czoło Silvercrest z Lidla i mam nadzieję, ze się sprawdzi kosztował 49,99zł. :-D

edzia ja też już poruszałam ten temat ale żadnej torby nie kupiłam bo nie mogę się na żadną zdecydować. niby fajne ale szału nie ma. dziś szukaliśmy po sklepach i też jest problem bo żeby dokupić coś ładnego dodatkowo nie jest łatwo.

oooo widzę, ze Lidl dzisiaj rządzi:-D:-D dobrze, ze nie mieszkam w mieście, bo pewnie też bym się skusiła na kilka drobiazgów, a z kaską kruchooooo:zawstydzona/y:

Moncia gratki wiekszych zakupów ;)

Agulka
, ja też kupiłam z Alles Mama i jestem mega zadowolona. Chodze w nich teraz i są superrrrr :) Na noc kupiłam te 85C BIUSTONOSZ DO KARMIENIA BIAŁY lub* CZARNY MAMA (2306359058) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. w wyglądzie są niezłe, a jak się będą sprawowały, to zobaczymy, ale one tylko do spania w nocy są przeznaczone, na dzień te z ALles mama:tak:

Sophie,
jak miło ze strony mamy :) I ten Twój kocyk z czasów niemowlęctwa :) Cudnie :) pokażesz, co nie??

Róża, ooo szkoda, ze nie jesteś zadowolona z koszul:-( nooo ale to tak jest, ze jak się kupuje tańsze, to istnieje ryzyko, że to będzie kiszka:zawstydzona/y:

Betunka,
jestem zachwycona wózkiem. Pięknie się prezentujee:tak::tak:

Dzięki dziewczyny
Teraz wózio sobie stoi w pokoju hotelowym i się na niego gapię ciągle :-D
A wczoraj pani przyszła posprzątać i mówi do mnie jak mnie na korytarzu spotkała że wózek cudny i myślała że ja tu niespodziewanie urodziłam i stąd ten zakup :-D

SophieAnne - fajnie że mama tyle zakupów zrobi, będziesz mieć dużo tematów z głowy

Róża - nie łam się to tylko koszule a w ferworze porodowo połogowym to na pewno zapomnisz w co jesteś ubrana :-). No i jak się wybrudzi dramatycznie to wyrzucisz bez problemu :-)

Ja wczoraj kupiłam 3 butelki tt - 150ml, w razie jakbym musiała podawać herbatkę, albo coś...
Dzisiaj mam zamiar pojechać po farbę i przemalować łóżeczko na biało, póki jeszcze jest pogoda, i mogłoby schnąć.
Pozostaje mi ta nieszczęsna torba do szpitala... Niby wkład już mam, ale też nie do końca, bo nie mam szlafroka :confused: no i pewno jak zaczęłabym się pakować, to by się okazało, że jeszcze sporo brakuje ...
Dlatego się nie pakuję :-D
No i nadal nie mam otulacza (śpiworka) ale sobie pomyślałam, że może sama uszyję, tylko kiedy :sorry2:

Dziewczeta, widze, ze wiekszosc z Was ma cala wyprawke, badz brakuja tylko drobnostki. U mnie wyprawka rowniez skompletowana. Jedyne co musze jeszcze dokupic to jakis plyn do mycia malucha, nosidelko i kapcie do szpitala dla mnie.

Najwiecej nerwow kosztowal mnie zakup wozka! Zdecydowalismy sie na tego nowego x-landera x-move. Okazalo sie, ze jest takie wielkie zainteresowanie tymi wozkami, ze w sklepach zaczeli brac zapisy na nowa dostawe. Udalo mi sie w jednym sklepie zobaczyc go na zywo (byl schowany w magazynie dla klienta) i utwierdzilam sie w naszym wyborze. W sklepie dalisym zaliczke; wozek mial byc kolo 20tego maja... 22go dzwonia, ze dostali tylko cztery sztuki i nie bylo wsrod nich takiego koloru jaki wybralam i ze moge sobie odebrac zaliczke. Na ich szczescie jestem spowrotem w Wiedniu (moj tata przejal sprawe), bo bym zrobila tam taka awanture, ze ho ho. W koncu znalazlam sklep internetowy, gdzie byl wozio dostepny i dwa dni po zlozeniu zamowienia wozek juz dotarl do moich rodzicow. W Boze Cialo planuja nas odwiedzic w Wiedniu, wiec i wtedy przywioza wozek. Ale sie ciesze!!!

Betunka ale odwazny kolor!! Super, naprawde pasuje do Ciebie!!! Mam przyjemnosc podziwiania tych wozkow kazdego dnia! W Wiedniu co szosty-siodmy wozek nie jest firmy Bugaboo!!!!

Dwa tygodnie temu bylam w Rossmannie i kupilam Pampersy 2 w promocji: 108 sztuk za 53,99 zl. Wchodzi 0,49 groszy za sztuke.

Mama przyniosla mi z pracy taka wyprawke szpitalna na wypis mamy i malenstwa do domu. I tam byla wlasnie ta karta do aptek "dbam o zdrowie". Trzeba bylo jedynie ta karte w internecie aktywowac i od razu kupowac. Do tego byl rowniez katalog z aktualnymi promocjami. Ale np. Pampersy wyszly drozej niz te z promocji w Rossmannie.

Patii my tez mamy zamówionego x-move i wczoraj dzwonił pan ze sklepu, że wszystko już jest poza stelażem do wózka...;( ma być dopiero w połowie czerwca. Niby nam się nie śpieszy ale tak dziwnie, mam nadzieję, że jak już będziemy chcieli odebrać to faktycznie będzie komplet
Betunka wózek super

reklama
A no w jakimś sklepie internetowym nie szybciej można kupić, zobaczyć soie na żywo w stacjonarym, a kupić "od ręki" w necie?? Wiecie co to jak za czasów dawnych, na wózek tyle czekać :-D

Ja kupiłam wczoraj na all prześcieradeło turkusowe do wóza, bo nie chcę kłaść na tym materiale co jest w gondoli - taki malutki zakup :tak:

Do góry