reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Kochane czy któraś z Was zamawiała torbę do wózka na allegro?
Bo poruszałyśmy ten temat jakiś czas temu, i nie wiem czy w końcu się zdecydowałyście??
Bo już przydałoby się zamówić, a jest taki duży wybór, że nie wiem którą...
Chodzi mi o te uniwersalne :).

Betunka super wózek! Bardzo się ładnie prezentuj :-)
Mońcia gratki zakupów.

Fajnie, że kończycie już zakupy wyprawkowe :-) Chociaż bardzo lubię czytać co kupujecie ładnego swoim pociechom i sobie :-)

Właśnie zadzwoniła moja mama, że robi mi zakupy: kupiła śpioszki, kaftaniki, czapeczkę, niedrapki, becik, ręcznik, chusteczki nawilżane (zapas na miesiąc) i kocyk i jeszcze dostanę drugi kocyk, w który sama byłam zawijana jako niemowlę :-)

Edzia, ja kiedyś porusząłm temat, ale wkońcu się na zadną nie zdecydowałam i chyba później kupię. Chciałabym najbardziej orygnalną jane ale one są drogie.

a ja dostałam paczkę ze szlafrokiem i 2 koszulami, kupiłam takie tańsze, byle do szpitala, ale jestem zła. To na pewno nie jest czysta bawełna, koszule są niestety chińskie i jakości bazarowej. Jestem na siebie zła, jak zwykle chciałam przyoszczędzić i kasa poszła w błoto. szlarok ujdzie w tłoku, ale koszule do bani:no:

reklama
róża się nie przejmuj, ja też mam 2 nie za fajne ale to tylko do szpitala - i tak się pocieszam:):)
betuńka - wózeczek cuuudny:) jej taki ekstrawagancki pojazd:) oby super się sprawował
mońcia - gratki duuużych zakupów

co do tych ciuszków z lidla to te ciążowe są wyjątkowo duże, ale ta tuniczka w kwiatki, którą ja mam bardzo ładnie się układa pomimo,że jest większa:) wstępnie chciałam tę szarą ale była dla mnie jak sukienka:)

hehe róża tunika w kwiatki , ja to jestem świadoma:):) a jakby było mało to mam ją na sobie... no tak kwiatki, motylki co za różnica:)

Ostatnia edycja:
Do góry