Zuzia28 doszła mi dziś paczka z tymi koszulami co Ty tez zamówiłaś,są extra super,wczoraj zamówiłam,a dziś mam wielkie dzięki za link bo jestem mea zadowolona w razie co to ten link Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia L/XL (2350011087) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
Kochane czy któraś z Was zamawiała torbę do wózka na allegro?
Bo poruszałyśmy ten temat jakiś czas temu, i nie wiem czy w końcu się zdecydowałyście??
Bo już przydałoby się zamówić, a jest taki duży wybór, że nie wiem którą...
Chodzi mi o te uniwersalne .
Bo poruszałyśmy ten temat jakiś czas temu, i nie wiem czy w końcu się zdecydowałyście??
Bo już przydałoby się zamówić, a jest taki duży wybór, że nie wiem którą...
Chodzi mi o te uniwersalne .
twilight
Fanka BB :)
Betunka super wózek! Bardzo się ładnie prezentuj :-)
Mońcia gratki zakupów.
Fajnie, że kończycie już zakupy wyprawkowe :-) Chociaż bardzo lubię czytać co kupujecie ładnego swoim pociechom i sobie :-)
Mońcia gratki zakupów.
Fajnie, że kończycie już zakupy wyprawkowe :-) Chociaż bardzo lubię czytać co kupujecie ładnego swoim pociechom i sobie :-)
SophieAnne25
Właśnie zadzwoniła moja mama, że robi mi zakupy: kupiła śpioszki, kaftaniki, czapeczkę, niedrapki, becik, ręcznik, chusteczki nawilżane (zapas na miesiąc) i kocyk i jeszcze dostanę drugi kocyk, w który sama byłam zawijana jako niemowlę :-)
a ja dostałam paczkę ze szlafrokiem i 2 koszulami, kupiłam takie tańsze, byle do szpitala, ale jestem zła. To na pewno nie jest czysta bawełna, koszule są niestety chińskie i jakości bazarowej. Jestem na siebie zła, jak zwykle chciałam przyoszczędzić i kasa poszła w błoto. szlarok ujdzie w tłoku, ale koszule do bani
te XXL Koszulka do karmienia, porodu! NOWE WZORY (2360087439) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
oraz szlarok. Upiekę się w nich w lipcu... teraz widzę, że w opisie nie ma nic o bawełnie. Metka oczywiście 100% cotton, ale ja zawodowo wiem, co Chińczyk pisze
oraz szlarok. Upiekę się w nich w lipcu... teraz widzę, że w opisie nie ma nic o bawełnie. Metka oczywiście 100% cotton, ale ja zawodowo wiem, co Chińczyk pisze
Ostatnia edycja:
reklama
mela1986
róża się nie przejmuj, ja też mam 2 nie za fajne ale to tylko do szpitala - i tak się pocieszam
betuńka - wózeczek cuuudny jej taki ekstrawagancki pojazd oby super się sprawował
mońcia - gratki duuużych zakupów
co do tych ciuszków z lidla to te ciążowe są wyjątkowo duże, ale ta tuniczka w kwiatki, którą ja mam bardzo ładnie się układa pomimo,że jest większa wstępnie chciałam tę szarą ale była dla mnie jak sukienka
hehe róża tunika w kwiatki , ja to jestem świadoma a jakby było mało to mam ją na sobie... no tak kwiatki, motylki co za różnica
betuńka - wózeczek cuuudny jej taki ekstrawagancki pojazd oby super się sprawował
mońcia - gratki duuużych zakupów
co do tych ciuszków z lidla to te ciążowe są wyjątkowo duże, ale ta tuniczka w kwiatki, którą ja mam bardzo ładnie się układa pomimo,że jest większa wstępnie chciałam tę szarą ale była dla mnie jak sukienka
hehe róża tunika w kwiatki , ja to jestem świadoma a jakby było mało to mam ją na sobie... no tak kwiatki, motylki co za różnica
Ostatnia edycja: