reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Kochane czy któraś z Was zamawiała torbę do wózka na allegro?
Bo poruszałyśmy ten temat jakiś czas temu, i nie wiem czy w końcu się zdecydowałyście??
Bo już przydałoby się zamówić, a jest taki duży wybór, że nie wiem którą...
Chodzi mi o te uniwersalne :).

Betunka super wózek! Bardzo się ładnie prezentuj :-)
Mońcia gratki zakupów.

Fajnie, że kończycie już zakupy wyprawkowe :-) Chociaż bardzo lubię czytać co kupujecie ładnego swoim pociechom i sobie :-)

Właśnie zadzwoniła moja mama, że robi mi zakupy: kupiła śpioszki, kaftaniki, czapeczkę, niedrapki, becik, ręcznik, chusteczki nawilżane (zapas na miesiąc) i kocyk i jeszcze dostanę drugi kocyk, w który sama byłam zawijana jako niemowlę :-)

Edzia, ja kiedyś porusząłm temat, ale wkońcu się na zadną nie zdecydowałam i chyba później kupię. Chciałabym najbardziej orygnalną jane ale one są drogie.

a ja dostałam paczkę ze szlafrokiem i 2 koszulami, kupiłam takie tańsze, byle do szpitala, ale jestem zła. To na pewno nie jest czysta bawełna, koszule są niestety chińskie i jakości bazarowej. Jestem na siebie zła, jak zwykle chciałam przyoszczędzić i kasa poszła w błoto. szlarok ujdzie w tłoku, ale koszule do bani:no:

reklama
róża się nie przejmuj, ja też mam 2 nie za fajne ale to tylko do szpitala - i tak się pocieszam:):)
betuńka - wózeczek cuuudny:) jej taki ekstrawagancki pojazd:) oby super się sprawował
mońcia - gratki duuużych zakupów

co do tych ciuszków z lidla to te ciążowe są wyjątkowo duże, ale ta tuniczka w kwiatki, którą ja mam bardzo ładnie się układa pomimo,że jest większa:) wstępnie chciałam tę szarą ale była dla mnie jak sukienka:)

hehe róża tunika w kwiatki , ja to jestem świadoma:):) a jakby było mało to mam ją na sobie... no tak kwiatki, motylki co za różnica:)

Ostatnia edycja:
Do góry