reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Daria - ja bym tam brała bezowy, wygląda pięknie:-D Fajnie, że babcia robi taki prezent dla bezpieczeństwa wnusi.

Ann - wózek wygląda pięknie. Nie wiem, jak jest kiedy się prowadzi trójkołowiec w śnieg...nie wiem, czy nie jest za ciężko. Myślę, że małą gondolką nie ma się co przejmować, bo i tak zwykle na długo nie starcza. Co do spacerówki, to moja kuzynka bardzo sobie chwali, że może ją rozłożyć całkiem na płasko i mała sobie tak śpi, jak jest z nią w parku.Nie wiem, czy to dla Ciebie ważne, zapytaj o to.
Jak w hurtowni 'przymierzałam' się do trójkołowca to wydał mi się niestabilny, może to kwestia wprawy...

A ja w końcu zrobiłam zdjęcia łóżeczka, które mamy juz od tygodnia;-)To jest to, co ma Martulka, tylko że u nas w wersji z delfinkiem, jakby drugi był synuś;-)

DSC01078.jpgDSC01079.jpgDSC01080.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj przyszła mi koszula, którą polecałyście Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia L/XL (2333549380) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jestem mega zadowolona, aż sobie zamówie jeszcze ze dwie, nawet po porodzie jak będę siedzieć z Małą w domu mogę ją potraktować jako "podomka" z szybkim dostępem do cyca. Zamówiłam sobie ten kolor Amarant pokazuje się w niej M, a on mi mówi, że b. ładną sobie sukienkę kupiłam.... więc tym, które się jeszcze zastanawiają gorąco polecam!!!

Mam taką oliwkową, od tego samego sprzedawcy;-) I dla mojego M też wygląda "sukienkowo".
Zuzia, świetny pomysł, faktycznie można w niej po domu śmigać z maluszkiem! Chyba też jeszcze domówię ze 2:-)

czyżbym była jedną z ostatnich która składa łóżeczko ;) ? Ja poduszkę klina mam kupioną, kupiłam na pierwszych zakupach na all , już mam to z głowy, potem nie będę się stresować jak będzie mi potrzebna, bo u nas nie ma sklepu dzięcięcego i raczej na miejscu bym jej nie dostała , a tak mam i mam spokój ;)

Dodałam sobie te koszule to obserwowanych i jeszcze ten szlafrok do kompletu:tak:

mamcia - łóżeczko śliczne i dla ewentualnego synka będzie ok :tak:

nadalka ja składam dopiero łóżeczko w czerwcu
teraz jeszcze nie bo nie mam i tak materacyka i prześcieradełek
więc na pewno ostatnia nie będziesz ;-)

Tak mówicie o tym klinie muszę się też nad nim zastanowić, myślałam o lekkim podniesieniu łóżeczka, popatrze czy nasz sprzedawca nie ma czegoś takiego
A szwagra siostra odsprzedaje mi lezaczek bujaczek, śpiworek na jesień i zimę i karuzelkę mam nadzieję ze karuzelka sie przyda, jak bede miała już to w niedzielę to porobię zdjęcia i łożeczka i wózeczka i fotelika

reklama
ania ja do łóżeczka mam ten wałeczek co by dzidzi się nie przekręcała, muszę zapytać kuzynki jak jej się sprawuje bo w zeszłym tygodniu jej odsprzedałam dla jej córci (mała ma miesiąc i jej ulewa a jest tak silna że już się przekręca więc mnie pytała czy bym jej nie odpsprzedała a sobie zamówiła) i zamówiłam nowy i też ten klin w razie "W" - zobaczymy co zda u nas egzamin :)

Do góry