reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

joasiu ja nie kupowałam na allegro fotelika:) Mam od koleżanki "prawie" nie używany. Bo jej dzieci to wczesne bliźniaki i nie mogły dużo jeździć. Kilka razy były przewożone na rehabilitację:) W instrukcji napisane, że można prać ręcznie w 30 stopniach tapicerkę więc zaraz się zabiorę za jej demontaż;) tylko z moimi zdolnościami musze uważać by czegoś nie zepsuć;) i żebym umiała drugi raz tak założyć hehe :)

reklama
oni mi napisali dziewczyny tak
Szanowna Pani,
Niestety okazało się, że nasz ostatni fotelik jest po-wystawowy i nie nadaje się do dalszej sprzedaży. W związku z tym faktem zmuszeni jesteśmy anulować zamówienie,
Z wyrazami szacunku,
Katarzyna Toczyńska

EVE to właśnie na cudownejplanecie kupowałam a teraz już nie ma żadnego dostępnego u nich jane strata

a co do cen tych gondoli to tak molton red - cena z wysyłką to 669,00 zł
a pozostałe dwie to koszt z wysyłką - 695,73 zł

fotelik znalazłam jeszcze na smyku http://babyboom.smyk.com/jane-strat...-czarny-square,p1045558349,swiat-niemowlaka-p
czerwony chwilowo niedostępny :(
jeszcze mnie ten zastanawia big_4f46c388d6680.jpgkoszt z wysyłką to 600 zł

Ostatnia edycja:
joasiah myślisz że nie dzwoniłam do nich ??? pewno że dzwoniłam i co 15 minut na linii i tylko że wszystkie stanowiska są zajęte i że jestem pierwsza w kolejce oczekujących no ale ile można ??? nagle żaden fotelik niedostępny jedno jest pewne dobrze że znalazłam sobie inny sklep w którym zamówię sobie wózek bo pewno taka sama sytuacja by mnie spotkała :)

podjeliśmy z R. decyzję odnośnie fotelika - a więc skoro babcia kupuje tzn. moja mamunia to niech wybierze który jej sie podoba dla wnuczki czy czerwony czy beżowy (no bo czerwony znalazłam przed chwilą troszkę droższy no ale cóż)

jak mamcia podejmie decyzję to WAS poinformuję kochane no i dzięki za pomocne opinie odnośnie koloru gondoli ja też skłaniam się ku czerwonej (choć na żywca jej nie widziałam) no ale to jeszcze się okaże do końca miesiąca :***

aniu a ta kołyska i fotelik to te które już kiedyś nam pokazywałaś tak ??? czy ja coś mylę ???
a tak w ogóle to świetne nabytki :)

Ostatnia edycja:
hej. właśnie kurier przyniósł mi paczkę z pościelą dla małego. całą jest kremowa z aplikacją jak na zdjęciu a w gratisie taki obrazek: Zdjęcie0470.jpg

Daria mi ta czerwona najbardziej się podoba, ale beżowa też niczego sobie :)

Tak właśnie widzę, że wszystkie zamawiacie tą poduszkę klin, powiecie mi o co z nią chodzi? Bo ja myślałam, że to coś niepotrzebnego, a tu widzę, że się myliłam :)

Edzia poduszka klin jest po to jak dziecko ulewa i żeby się nie zachłysnęło
więc na początek można sobie darować i dokupić później jak będzie potrzeba

reklama
Edziu, klin jest zalecany po to, żeby się Maleństwo nie zakrztusiło jak będzie leżało i mu się uleje. Przynajmniej ja to sobie tak przetłumaczyłam, no i jakoś sobie nie wyobrażam, żeby zupełnie na płasko Mała spała, a zwykłej podusi wolę tak do 6 m-ca (dopóki nie będzie na 100% panowała nad głową) nie dawać żeby się w razie czego nie udusiła..

Do góry