reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

dzieki za odpowiedzi:). to w tak razie jak za tydzien bede robic zakupy to bede miala na uwadze tez ta podusie. a od dzis w lidlu pelno promocji dla ciezarowek, ja ten termometr kupie u nich na pewno. bo z tego co pamietam kosztuje
jakos 50 zlotych, a to ten do czolka i ucha ;).

reklama
karuzelka też dobra rzecz
nakręcasz i dziecię sobie patrzy
ale ona tak gdzies sluży od 2-3 mca kiedy dziecko skupia wzrok na czymś

Daria wałeczek można zrobić też z kocyka albo pieluszki żeby się dzieć nie przekręcał
ja przy Zuzi się zastanawiałam czy kupić i tak zwlekałam i zwlekałam że już było niepotrzebne :-D

Ania-aneczka śliczny kącik dla Emilki
Mamcia super łóżeczko

My łóżeczko planujemy odebrać dopiero w połowie czerwca, tak więc chyba będę jedną z ostatnich... też się zastanawiamy nad kupnem tej poduszki klina
Wczoraj przyszła fototapeta i jestem mile zaskoczona bo wygląda super, zobaczymy jak będzie się prezentować na ścianie ale na to muszę poczekać jakieś 2 tyg, bo mąż będzie tapetował razem z bratem a jedyny wolny czas to sobota, z tym, że w tą dzień matki a w następną dzień dziecka...

Spoko dziewczyny, ja też nie mam jeszcze łóżeczka. Koleżanka od której będę pożyczać dopiero w zeszłym tygodniu zamówiła nowe łóżko dla swojego syneczka... Trochę się zaczynam martwić, ale nic to. Z resztą i tak nawet materacyka nie mam :-D.

Donoszę, że w Tesco znowu promocje dla dzieci. Obniżone ciuszki. U mnie chyba wszystkie :szok:. Kupiłam kocyk bawełnany przeceniony o 1/3. Paka Pampersów 73 szt za 40 zł, na pewno proszek Jelp był też na obniżce. Reszty nie pamiętam bo byłam z B. a z nim robienie dzieciowych zakupów to jakaś porażka. Najlepiej żebym sama wszystko wybrała a on co najwyżej zapłaci, więc dział dziecięcy wczoraj musiałam w 2 min ogarnąć :sorry:.

A my już mamy złożone łóżeczko:-) Chciałam się tylko pochwalić legowiskiem mojego Synka:-) No i jako mamusia prawie-psycholog na początek uderzam w czerń i biel aczkolwiek te kolorowe pościele są takie śliczne.
SAM_0270.jpg

reklama
kasiadom wózio ekstra
agga śliczna ta pościel piękne legowisko
twilight - dzięki za info, ale mogłaś mi lepiej nie wspominać hehehe o Tescowych wyprzedażach bo znów przesadze z kupowaniem ubranek a nie mam gdzie już ich trzymać
a co do proszku to dziewczyny ja wczoraj kupiłam w biedronce Lovele (jest i do białego i do koloru) za 20 zł opakowanie 2,8 kg tak więc polecam !!!

Do góry