reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

dzieki za odpowiedzi:). to w tak razie jak za tydzien bede robic zakupy to bede miala na uwadze tez ta podusie. a od dzis w lidlu pelno promocji dla ciezarowek, ja ten termometr kupie u nich na pewno. bo z tego co pamietam kosztuje
jakos 50 zlotych, a to ten do czolka i ucha ;).

reklama
karuzelka też dobra rzecz
nakręcasz i dziecię sobie patrzy
ale ona tak gdzies sluży od 2-3 mca kiedy dziecko skupia wzrok na czymś

Daria wałeczek można zrobić też z kocyka albo pieluszki żeby się dzieć nie przekręcał
ja przy Zuzi się zastanawiałam czy kupić i tak zwlekałam i zwlekałam że już było niepotrzebne :-D

Ania-aneczka śliczny kącik dla Emilki
Mamcia super łóżeczko

My łóżeczko planujemy odebrać dopiero w połowie czerwca, tak więc chyba będę jedną z ostatnich... też się zastanawiamy nad kupnem tej poduszki klina
Wczoraj przyszła fototapeta i jestem mile zaskoczona bo wygląda super, zobaczymy jak będzie się prezentować na ścianie ale na to muszę poczekać jakieś 2 tyg, bo mąż będzie tapetował razem z bratem a jedyny wolny czas to sobota, z tym, że w tą dzień matki a w następną dzień dziecka...

Spoko dziewczyny, ja też nie mam jeszcze łóżeczka. Koleżanka od której będę pożyczać dopiero w zeszłym tygodniu zamówiła nowe łóżko dla swojego syneczka... Trochę się zaczynam martwić, ale nic to. Z resztą i tak nawet materacyka nie mam :-D.

Donoszę, że w Tesco znowu promocje dla dzieci. Obniżone ciuszki. U mnie chyba wszystkie :szok:. Kupiłam kocyk bawełnany przeceniony o 1/3. Paka Pampersów 73 szt za 40 zł, na pewno proszek Jelp był też na obniżce. Reszty nie pamiętam bo byłam z B. a z nim robienie dzieciowych zakupów to jakaś porażka. Najlepiej żebym sama wszystko wybrała a on co najwyżej zapłaci, więc dział dziecięcy wczoraj musiałam w 2 min ogarnąć :sorry:.

A my już mamy złożone łóżeczko:-) Chciałam się tylko pochwalić legowiskiem mojego Synka:-) No i jako mamusia prawie-psycholog na początek uderzam w czerń i biel aczkolwiek te kolorowe pościele są takie śliczne.
SAM_0270.jpg

reklama
kasiadom wózio ekstra
agga śliczna ta pościel piękne legowisko
twilight - dzięki za info, ale mogłaś mi lepiej nie wspominać hehehe o Tescowych wyprzedażach bo znów przesadze z kupowaniem ubranek a nie mam gdzie już ich trzymać
a co do proszku to dziewczyny ja wczoraj kupiłam w biedronce Lovele (jest i do białego i do koloru) za 20 zł opakowanie 2,8 kg tak więc polecam !!!

Do góry