reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
ja dzisiaj o 8 rano zaliczyłam Lidla w ramach polowania na termometr :-) Tak rano to jeszcze nie okupowałam sklepu :-D Termometr jest ok :-D jestem bardzo zadowolona zwłaszcza, że kosztuje połowę tego co w aptece :-)
A łóżeczka też jeszcze nie mam :-D

kurcze ja nadal bez proszku, muszę też kupić cycniki do karmienia,,, troszkę jednak mi zostało - a wiadomo, to troszkę kosztuje najwięcej...
Agga- kącik uroczy, ja też stawiam na początek na czarno-biało-czerwone.
kasia- fajny wózeczek, i te koła z przodu chyba też pompowane więc już w ogóle super. No i nareszcie jakiś model z ładnie wykonaną spacerówką !!! Czad

ja dzisiaj o 8 rano zaliczyłam Lidla w ramach polowania na termometr :-) Tak rano to jeszcze nie okupowałam sklepu :-D Termometr jest ok :-D jestem bardzo zadowolona zwłaszcza, że kosztuje połowę tego co w aptece :-)
A łóżeczka też jeszcze nie mam :-D
a siostrę też już wysłałam po termometr :-) moja siostra ma właśnie ten z lidla i jest z niego bardzo zadowolona no i ta cena tym bardziej kusząca :-)
Właśnie wylicytowałam kocyk na all :-)
SAINSBURY'S ażurowy kocyk jak nowy, DUŻY 105x155 (2353169623) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Hihi kuzynka mi mówiła, że to fajna firma no i po niewielkiej cenie się udało kupić. Jestem nowicjuszką na all (w zeszłym tyg konto założyłam ;-)). Ale mnie cieszą takie okazje :-)
to nic tylko tym bardziej się cieszyć z tak udanego zakupu :tak: śliczny kocyk i cena też śliczna :-D

i wczoraj ja też w końcu zaszalałam...mam wózek,znaczy kupiony dopiero przyjedzie VECTOR PRO 2012 ESPIRO 4W1+ZOBACZ FILM+PROMOCJA!! (2343890950) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.,u waszego,a juz i naszegi sprzedawcy zakupiłam także pieluszki,rożek,kosmetyki,buteleczke itp.jaj zobaczyłam,że jest już 1 mamusia lipcowa,to aż się przestraszyłam,tym bardziej ,że córkę urodziłąm w 36t2d
no wózek bardzo fajny a jaki kolor zamówiłaś? no i zakupy u sprzedawcy tez takie konkretne nie powiem - ja właśnie dziś mam dostać ostatnią paczkę od sprzedawcy naszego i wyprawkę bedzie można uznać za zakończoną :tak: tzn jeszcze tylko biały jeleń został ale to luzik :-)
A my już mamy złożone łóżeczko:-) Chciałam się tylko pochwalić legowiskiem mojego Synka:-) No i jako mamusia prawie-psycholog na początek uderzam w czerń i biel aczkolwiek te kolorowe pościele są takie śliczne.
Zobacz załącznik 467785
kolory biało czarne też mi się bardzo podobają, tylko ja to już bym i pościel też chciała tak jak masz ochraniacz - ślicznie by wtedy było :-) synuś na pewno będzie zadowolony :-)
Joasia tyle, że wózka też nie mamy jeszcze :-D. Już zamówiony, ale czekamy :-D
spokojnie zdąży do Ciebie wszystko dojść łącznie z wózkiem :-)

Agga! łóżeczko prezentuje się extra! mi się podoba! uwielbiam białe meble :) i ten ochraniacz super! ciekawe czy do kołyski też by takie mieli?? i słoń słodziachny:) hihi
twilight ładniutki ten kocyk :))
też się zastanawiam czy skoczyć do lidla... mówicie, że dobry ten termometr? to jedna z niewielu rzeczy, których jeszcze nie mamy. Wczoraj zakupiłam prześcieradełko do kołyski i termometr do wody (niby się potem nie przydaje, ale za 8 zł to przynajmniej 1wszą kąpiel będę miała spokojniejszą, a potem łokieć pójdzie w ruch ;))
co do wózka - podoba mi się bardzo ten nasz, dziękuję Wam wszystkim za rady!! ale chyba go nie weźmiemy :( gdybysmy nie mieli skąd wziąć to bralibymy na pewno, ale możemy od sis pożyczyć za free tego xlandera, gdybyśmy sami mieli kasę, to byśmy wzięli tego bebeconforta, na maxa mmi się podoba, ale że to nie nasza kasa, to chcę uniknąć komentów w stylu - po co marnować pieniądze, jak stoi wózek - tylko brać i pożyczać.

w ogóle mam tak dosyć komentarzy i złotych rad, że się dziś popłakałam rano.

Myślałam na biało-czarną pościelą, ale wolałabym żeby się Żuczek w łóżeczku wyciszał, a jak będę chciała żeby się pobawił to mu kupię w takich kolorach jakąś karuzelkę:tak: kupując pościel dla brzdąca napotkałam się na takie żarówy, że sama się czułam przytłoczona...
Agga- piękne białe łóżeczko, gdybym nie dostała a miała kupić wybrałabym ten piękny kolor no iteż mnie kusi żeby "ubrać" już łóżeczko w pełni aaaaach:laugh2: ale jeszcze poczekam:-D jak poczuje skurcze właściwie będę nasuwać z prześcieradłami itp:-p
ann- też się czuje tymi wszystkimi tekstami przytłoczona w dodatku zaczyna się akcja z weselem, a to zaproszenia takie srakie i owakie a to fotograf ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry