reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Daria kolor gondolki jak dla mnie to czerwony. Szkoda z tym fotelikiem, nie da się coś ponegocjować...?
Ann ja nie jestem zwolenniczką trójkołowców. No i jak piszesz, że gondolka ma 70 cm to strasznie malutka! Ale kolorystyka mi się podoba bardzo :tak:

reklama
ann - zapomniałam napisać, że nowe te high trecki to są mega drogie, więc cena wydaje się być ok. Foteliki bebe confort też do najgorszych nie należą. Ja miałam tójkołowca, nie był przez to uciążliwy tylko akurat wózek był do d...y choć marka znana i ogólnie ceniona.

DariaN - a to ze powystawowy to co z tego, jeszcze cene powinni przez to opuścić :tak:
A po ile te gondolki, bo zobacz tu sa 690 i jest więcej kolorów, wysyłkę masz gratis http://sklep-jane.pl/gondola-transporter-c-106_127.html Ta koralowa jest śliczna też :)

i foteliki http://sklep-jane.pl/foteliki-strata-013-kg-c-32_34.html

Ostatnia edycja:
Ann, ale śliczne kolory wózka !!

Daria współczuje wyboru :) A za fotelik powystawowy powinni cenę opuścić.

Ja ten klin jednak wypiorę. Ale chyba tej powłoczki na materac nie będę prała bo przecież dojdzie na to prześcieradło. ale zamki są więc pewnie można prać tę powłokę materaca. A wy jak betunka wkładacie ten klin pod materac czy na wierzch i na to dzidzie?

A do mnie doszedł fotelik od znajomej :) Jestem z niego zadowolona. Są normalne ślady użytkownia, tylko oni mieli inny wózek i inne adaptery i mam nadzieje, że będzie wchodził do moich adapterów bez problemu (chodzi mi o to, że mam nadzieje, że nie będzie wyrobiony po tamtych adapterach a nie mam wózka żeby sprawdzić). Moje pytanie - czy prałyście może pokrycie tego fotelika? Tzn wkładkę niemowlęcą na pewno można wyprać a całą resztę?
Z huśtawki również jestem zadowolona :) Ale się cieszę:)

Wklejam real foto :) Z mistrzem drugiego planu ;)

Załączniki

• CIMG3049.jpg
    CIMG3049.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 48
  • CIMG3050.jpg
    CIMG3050.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 55
  • CIMG3051.jpg
    CIMG3051.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 60
  • CIMG3052.jpg
    CIMG3052.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 53
Ania ja tak nie do końca się znam, ale wydaje mi się, że tego się nie pierze, trzeba tylko przetrzeć wilgotną szmatką. Bo to chyba tak samo jak przy wózku nie wolno tego zalać wodą, przemoczyć znaczy. A psa chyba upał pokonał co? Na naszych zdjęciach ślubnych podczas błogosławieństwa pies leży przed nami, nie wiedział co się dzieje i jak uklękliśmy to on hyc ułożył się i nie dał się przegonić. Wszyscy się z tego śmieją :-)

Aniu ja ta powłoczke z fotelika cała prałam bo też mamy uzywany, zresztą poszukaj metki pod wewnetrzna stroną tej powłoczki i tam powinno pisać co i jak;-)

Cholerka to muszę pokombinować. Bo po bokach są gumki, ale ie wiem jak zdjąć z takiego plastiku , który jest między nóżkami. No, ale pokombinuje bo chciałabym odświeżyć. Choć nie ma zapachu to wiadomo.

Hej dalej czekam na wózio ma być pomiędzy 17 a 19 dziś :-)

Daria - gondolkę to wybrałabym tą w kolorze fotelika z królisiem. A o co chodzi z tym fotelikiem - mają tylko jedną szt w tym kolorze? A z wystawy to nie sprzedają może dlatego że już jakby używany. No nie wiem słyszałam że np. fotelików w ogóle się nie powinno sprzedawać używanych a jak maja 5 lat to już nie można ich dalej używać (szczególnie tych dla maluszków) ale i tak nikt się do tego nie stosuje bo kto wyrzuci fotelik po 5 latach zamiast zostawić go rodzeństwu albo sprzedać rodzinie :baffled:

Ania-aneczka - nie wiem serio jak to z tym praniem jest bo sama swojego jeszcze nie odkurzyłam :-). Jak wrócę z urlopu to sie tym zajmę :tak:

Ann - no ja bym chyba się zdecydowała. Ważne że możesz go tak poza sklepem potestować i jak Ci sie podoba to kupuj
A z tą wielkościa gondolki to bywa różnie jak i z innymi parametrami wózka.
Uwierzcie mi dziewczyny, że nie spełnicie wszystkich potrzeb dziecka jednym egzemplarzem wózka bo idealnych modeli nie ma.
A już podstawową przeszkodą jest to że jeszcze nie znacie swojego dziecka. Ja z moimi doświadczeniami to już nie patrzę na to jaka dł gondoli, jakie siedzisko spacerowe no w każdym bądź razie nie modlę się już nad tym tak długo jak ostatnio. Trzymam raczej kciuki za to żeby mój mały w ogóle chciał w tym wózku jeździć bo Franek raczej nie przepadał. A życie pokaże czy mały prędzej wyrośnie z gondoli czy zacznie wcześniej siadać albo się awanturować jak Franek i jeszcze przed zima przeskoczymy do spacerówki. Chcę tylko powiedzieć że bywa bardzo różnie i trzeba tak intuicyjnie po prostu decyzję podjąć albo skorzystać z jakiejś okazji :tak:

reklama
ann ty nie patrz w zasadzie jaka ta wielka gondolka bo i tak już na zimę przeesiądziesz do spacerówki
a po roku czasu czy połtora kupisz lżejszy wózek ;-)

Do góry