reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania - aneczka ja tę powłoczkę z klina wyprałam i udało mi się ją włożyć bez problemu, więc chyba powłoczki kupować nie będę:)
słuchajcie oglądałam dziś gazetkę natury i mają pampery w dobrej - nawet bardzo dobrej cenie Drogerie Natura - Aktualne promocje kosmetyczne
betuńka - kciuki za udany zakup:)
darian - śliczny ten fotelik i te kliki są super wygodne już u siebie wypróbowałam na sucho:):)

reklama
Daria - nie muszę pisać, ze fotelik mi się podoba :-D Ja też z tego względu kupiłam stratę, że nie potrzebuję zadnych adapterów.

Nie mam ani klina, ani pieluch - jestem zdruzgotana ile mi jeszcze brakuje :-(

Darian bardzo mi się podoba ten fotelik :tak:
my dziś jedziemy pooglądać wózki :)

no to powodzenia ann w wyborze wózka
ja mam problem związany z wyborem koloru gondoli do mojego wózka
mam nadzieję że mi dziewczyny pomożecie - wybór jest ograniczony bo jak zwykle przeszukałam neta gdzie najtaniej i dlatego w opcji są te trzy kolory do wyboru
3200_4654.jpgprod_000000_jane-transporter-53324X-P08.jpgz1.jpgta czerwona to taka jak fotelik samochodowy :)

przypomnę tylko że spacerówka będzie w kolorze buganvilla jane-rider-pushchair-buganvila-6302-p.jpgjane-transporter-auto-carrycot-buganvila-2011-6382-p.jpga gondola w takim kolorze (która najbardziej by mi w sumie odpowiadała nie jest dostępna w żadnym polskim sklepie internetowym, no oczywiście można ją sprowadzić w sklepie stacjonarnym ale za jakiejś 300 zł więcej niż te prezentowane przeze mnie wyżej) tak więc dziewczyny błagam o pomoc bo nie umiem się sama zdecydować :****

Ostatnia edycja:
Poszewkę od poduszki klin wyprałam przy Zuzi i już jej nie założyłam, kładłam na nią pieluszkę flanelową, ale teraz też spróbuję wyprać, może się nie zmniejszy....

Mi też jeszcze sporo brakuje.... ojojoj

Daria ja bym wybrała 1 lub 2, mam zboczenie do brązów i beży kocham te kolory :p. ale ten 1 mi się mega podoba

Ann a to Wy nie bierzecie wózka od sis? bo ja już się pogubiłam :zawstydzona/y:
Daria fotelik ekstra i jak dla mnie kolor gondolki równiez z czerwienią :-)
Ania 4 paczki 1 to za dużo według mnie zwłaszcza jak lekarz powiedział że mała będzie miała ponad 3kg spokojnie po jednej paczce 1 będziesz mogła przejśc na dwójki, które są od 2,5 kg bodajże;-)

Darian ja bym wybierała między czerwoną a beżem, beż chyba najbardziej mi się podoba!
Agucha - no mieliśmy brać, ale dziadek coś sie zaczął oferować, że może coś rzuci na wózek ;) jak się pojawiła szansa odkupić od kuzynki tego bebe conforta o takeigo oo zestawu, no tylko bez tej huśtaweczki:
Zobacz załącznik 467547Zobacz załącznik 467548Zobacz załącznik 467549Zobacz załącznik 467550
chcą za to 1000zl
co myślicie?
a przewagą jego nad tym xlanderem siostry jest to, że bylby nasz własny, dużo bardziej podoba mi się kolorystycznie, jest mniejszy po złożeniu, łatwiej mu się wypinają koła, spacerówkę można przekładać dzieciaczkiem w stronę jazdy albo do rodziców, kuzynka b. chwali amortyzację.
to o co się boję to, ze spacerówka jest płytka - takie mam wrażenie i ze szybko z niego mała może wyrosnąć.. o gondoli tez mówią, że mała a ma wymiary - 70x31x20. no i fotelik mamy już maxi cosi od sis, a do niego chyba trezba tamten, no ale kuzynka w zestawie go też oddaje.
Eve co miałaś na myśli pisząc, że wózek jest wielki??

zaraz chyba się wkur... wyobraźcie sobie że właśnie dostałam maila że fotelik nie nadaje się do sprzedaży bo to produkt powystawowy !!! no masakra jakaś po prostu

reklama
DariaN - a na cudownej planecie nie ma jakiś promocji, albo na Sklep internetowy Jane
Co do gondolki to mi się podoba beż i czerwona.

ann - kolor tego wózia taki jak mój - grafit z turkusem :tak:
Gondla mi się wydajawała spora jak mnie ten wózio mijał na ulicy i stelaż ogólnie duży (co nie jest wadą) i skoro piszesz, ze się składa do małych rozmiarów to chyba fajna oferta.

Do góry