reklama
justyna280788
Fanka BB :)
Ja zamówiłam we wtorek wieczorem i jak na razie cisza...już się zaczynam denerwować bo przecież kurierem to szybko powinno być
Co sądzicie o tym wózku?
http://x-lander.pl/produkty/54/xmove/
Zaczynam się za czyms rozglądać i już sama nie wiem czego chcę
Co sądzicie o tym wózku?
http://x-lander.pl/produkty/54/xmove/
Ostatnia edycja:
justyna280788
Ja przez PayU
twilight
u mnie dostawa była chyba 3-4 dni po zamówieniu. Powinnyście od DHL dostać maila że powinien być kurier tego i tego dnia
kurier ma 24h na dostarczenie paczki (nie mówie o weekendach) więc możliwe że Wam przelewy jeszcze nie przeszły bo to też zależy od banku czasami przelew idzie 2 dni uzbroić się w cieprliwość proszę
oglądałam tego xlandera , drogi jest , ale składa się go jedną ręką rączka teleskopowa fajna...ale osobiście wybrałam Jedo fyn, bo bardziej mi się podobał
oglądałam tego xlandera , drogi jest , ale składa się go jedną ręką rączka teleskopowa fajna...ale osobiście wybrałam Jedo fyn, bo bardziej mi się podobał
justyna280788
A ten ?
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: JET zestaw (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik samochodowy + torba pielęgnacyjna GRATIS
Tylko kolor niebiesko szary oczywiscie
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: JET zestaw (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik samochodowy + torba pielęgnacyjna GRATIS
Tylko kolor niebiesko szary oczywiscie
Mamcia_86
Ja zamówiłam we wtorek wieczorem i jak na razie cisza...już się zaczynam denerwować bo przecież kurierem to szybko powinno być
Co sądzicie o tym wózku?
Wózek X-lander X-Move - 2012 - NOWOŚĆ - Najnowszy wózek X-lander!
Wygląda świetnie!!! A jaka cena, jeśli można spytać? Bo jak bardzo drogi, to nie wiem, czy bym brała, bo mojego męża siostra urodziła synka rok temu i 3 miesiace się męczyli i próbowali, a mały wrzeszczał i nie dał się wsadzić do wózka, teraz próbowali w spacerówkę i też dupa...
Dziewczyny, mi nasz sprzedawca napisał po dwóch dniach od zapłaty, że mają już od nas przelew i że dziś pakują paczkę, a jutro odbierze kurier i wtedy sobie śledziłam na stronie kuriera na jakim etapie jest moja paczka, jakoś po dwóch dniach była...
reklama
justyna280788
Własnie ten kolor który mi się podoba ma stelaż srebrny
Ten Jedo Fyn nawet też mi się podoba ale kolory znowu niebardzo
Mamcia cena tamtego jest własnie dosc wysoka ponad 2tys
Ten Jedo Fyn nawet też mi się podoba ale kolory znowu niebardzo
Mamcia cena tamtego jest własnie dosc wysoka ponad 2tys
Ostatnia edycja: