reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
kurier ma 24h na dostarczenie paczki (nie mówie o weekendach) więc możliwe że Wam przelewy jeszcze nie przeszły bo to też zależy od banku ;) czasami przelew idzie 2 dni ;) uzbroić się w cieprliwość proszę ;)

oglądałam tego xlandera , drogi jest , ale składa się go jedną ręką ;) rączka teleskopowa fajna...ale osobiście wybrałam Jedo fyn, bo bardziej mi się podobał :p

też fajny ;) tylko wiem że z czarnych stelaży szybciej widać odpryski farby ;) jak można wybrać to wybierz srebrny bo najmniej widać ;) a tak to nie miałam doczynienia z tym wózkiem ani u znajomych ani w sklepie ;)

Ja zamówiłam we wtorek wieczorem i jak na razie cisza...już się zaczynam denerwować bo przecież kurierem to szybko powinno być

Co sądzicie o tym wózku?
Wózek X-lander X-Move - 2012 - NOWOŚĆ - Najnowszy wózek X-lander!
Zaczynam się za czyms rozglądać i już sama nie wiem czego chcę

Wygląda świetnie!!! A jaka cena, jeśli można spytać? Bo jak bardzo drogi, to nie wiem, czy bym brała, bo mojego męża siostra urodziła synka rok temu i 3 miesiace się męczyli i próbowali, a mały wrzeszczał i nie dał się wsadzić do wózka, teraz próbowali w spacerówkę i też dupa...

Dziewczyny, mi nasz sprzedawca napisał po dwóch dniach od zapłaty, że mają już od nas przelew i że dziś pakują paczkę, a jutro odbierze kurier i wtedy sobie śledziłam na stronie kuriera na jakim etapie jest moja paczka, jakoś po dwóch dniach była...

reklama
Własnie ten kolor który mi się podoba ma stelaż srebrny :)

Ten Jedo Fyn nawet też mi się podoba ale kolory znowu niebardzo

Mamcia cena tamtego jest własnie dosc wysoka ponad 2tys

Ostatnia edycja:
Do góry