reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

betunka jeszcze lepiej , bo rodzice kupili wózek i zapłacili za całość ;) ani grosza nie dołożyliśmy do fury :) to taki prezent od babci i dziadka dla wnusi :-D

reklama
Oj ciągną bo ja mam taką intensywnie żółtą poduchę na plaży i ją kocem przykrywam bo cała w muszkach :tak:. A tak w ogóle to fajny wózio.

Mnie też się jagodowy bardziej podoba :-) A opinie w necie czytałam już chyba z 500 razy i wszystkie potwierdzają że waga jest największym minusem. Póki jeszcze jesteśmy w Krk to luzik bo i tak niby w domu mieszamy choć na pierwszym piętrze, ale jak się przeprowadzimy to na drugie się będę musiała z tym wtarabanić. B. się śmieje, że muskuły będę wyrabiać :-D

Twilight jeśli mogę Ci coś poradzić odnośnie designu tego wózka, to przy zamawianiu zwróć uwagę na to, żeby Wam odpowiadał:
*kolor ekoskórki na rączkach i podnóżku w spacerówce (nie wiem od czego to zależy, że jagodowy ma siwą a np. czerwony w kolorze obicia, natomiast beżowy ecru),
**rodzaj kół - niektóre (w innej opcji kolorystycznej - np. Mohican) są pięcioramienne (tylko czarne szprychy), a niektóre 3 ramienne (szprychy przeważnie w kolorze elementów stelaża),
***kolor stelaża (zasadniczo większość jest srebrna, ale te w odcieniach beżu mają już brązowy-ciemniejszy stelaż),
****na fotkach z ww. linka nie widać, ale np. tu: TAKO Captiva ACOUSTIC 3w1 NOWOŚĆ SUPER DESIGN (2356519660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. można zauważyć, że wkładka dla najmniejszych dzieci w spacerówce w beżu jest z takiego ("sierść" jak z maskotki ok 6-8 mm) mega misiowego materiału (mam identyczną w swoim Larecie-rewelka) a w reszcie wygląda na jakąś "piankę" - dobrze to sprawdzić przed zakupem.

Ostatnia edycja:
ja coś wiem o dźwiganiu na 2 piętro... to jest mordęga, więc patrzcie naprawdę na wagę wózka przy zakupie. Jak piszą, że ciężki, to ja bym uciekała od niego :)

reklama
Do góry