reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

martulka - moja sprawa toczyła sie około miesiąca. Wiem, ze takie dzwonienie czy pisanie jest wkurzajace, ale podjęłas jakies kroki i to jest najważniejsze. To ze to była aukcja grzecznościowa to nas nie interesuje, wózek został sprzedany przez allegro i tak egzekwuj swoich praw (spacerówka albo zwrot kasy). Miejmy nadzieję, ze dziś moze się w tej kwestii coś wyjaśni, ja bym dzwoniła do laki na upartgo. zresztą tak robiłam ale franca nie odebrała ani 1 telefonu, a na maile odpowiadała z 3 dniowym opóźnieniem. wystawiła też potem jakiś przedmiot na all i zadzwoniłam pod ten numer tel w niej podany, ale odebrał jakiś kolo i grał głupa, że nie zna jej :baffled: Ale mój fonał sprawy pokazuje, ze można swoje odebrać (u mnie 60zł)

sophie anne - a gdzie będziesz wózio oglądać?? W Askocie są one wystawione??

reklama
EVE na Kazimierza Wielkiego jest Sklep dziecka i tam się wybieram, bo mają spory wybór i ceny całkiem ok. Ten wózek widziałam, że na allegro drożej chodzi. Muszę tylko sprawdzić czy ceny są takie jak na ich stronie czy w sklepie wyższe, bo wtedy tylko pooglądam a zamówię przez stronę. Widziałam ten wózek na targach Mama, Tata i Ja (wystawiał się właśnie ten sklep) i bardzo mi się podobał. Nie mieli go tylko wystawionego w wersji spacerowej, a na zdjęciach ta spacerówka jakoś dziwnie wygląda, muszę to zobaczyć z bliska. Zwłaszcza, że pani na targach mówiła, że w sklepie mają większą wystawę.

Martulka wózek rewelka!

Rzadko bywam bo ja na leżąco więc trochę lipa.. Ale potrzebuję POMOCY :tak:

Chodzi mi o kosmetyki dla Małego.

mam zamiar kupić do kąpieli OILATUM SOFT EMULSJA 500 ml!___APTEKA (2263795936) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na przemian z Rossmann, Babydream, Pflegebad (Pielęgnacyjny płyn do kąpieli) - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC) (dermatolodzy uważają, że skład rewelacyjny) i do tego oliwka z tej samej firmy Babydream - Oliwka dla dzieci - Oliwki i olejki - Rossnet a dodatkowo zabezpieczyć się na różne wypryski itd krem OILATUM SOFT Krem 40 g (2275847058) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..

Natomiast do pupki po każdej pieluszce linomag krem LINOMAG Krem z tlen.cynku (2302032883) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy maść i od czasu do czasu HIT krem na odparzenia SUDOCREM aż 250g! (2292429580) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ponieważ podobno nie używa się go non stop więc sama już nie wiem :wściekła/y:

Co myślicie o taki wyborze i jakie wy polecacie kosmetyki przeważnie do pupci bo tutaj mam problem..

betunka - własnie się "pogryzłam" z M o tego jane mum za 1500 zł, rano dostałam maila własnie z tą prommocją :tak: Ale tak na poważnie to się zastanawiam, czy jednak nie opchnę swojej gondoli i kupię coś jaśniejszego jednak - samanie wiem :baffled:

Widzę, że dużo z Was jest na etapie kupna wózka :) nam w sumie zostały te wszystkie drobiazgi... Do pokoiku kupiliśmy szafę narożną + komodę i regał, łóżeczko z pełnym wyposażeniem też juz jest, wózek kupiliśmy już dawno temu. No i nasza córcia ma już górę ciuszków w rozmiarach od 56 do 80, w większości zakupy z licytacji na allegro :-p Wczoraj pojechałam na szybkusia do h&m zobaczyć, czy mają coś letniego na dupkę, bo miałam jedynie 2 pary jeansów ciążowych. Kupiłam sobie "alladyny", bardzo wygodne i przewiewne :-D a jak wróciłam, to zamówiłam na allegro dwie koszule do karmienia ;-)i się uparłam na podgrzewacz do butelek (w sumie nie wiem po co na tę chwilę, ale sobie wkręciłam:p). No i wylicytowałam Aventa za 36 zł :-D Poniżej fociak dziecięcego pokoiku, ale na razie w wersji roboczej, bo wszystko będzie stało inaczej (na razie jeszcze rowery stoją z drugiej str pokoju:p)
Zobacz załącznik 460291

Ostatnia edycja:
natkusia oilatum dla mnie jest przereklamowane
i najlepiej kupić normalny płyn dla dzieciaczków niż od razu kupować coś leczniczego
a oliwka broń cię panie boże tym bardziej na lato
tylko krem na słoneczko poszukac od narodzin maluszka i nic więcej nie smarować
a linomag kup zwykłą maść
Linomag maść 30g (2298447471) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i to wystarczy
a jeśli się coś bedzie działo to wtedy sudocrem
ja jestem przeciwna smarowaniu kremami ciałka całego dziecka to niepotrzebne zatykanie porów
a i tak dziecko może miec takie malutkie pryszczyki ale to jest naturalne bo ciałko oczyszcza się z tych wszystkich syfów co dostały od nas

reklama
martulka- wózek przepiękny, bardzo podoba mi się ta budka ;-) No faktycznie w kule lecą, sprzedawca ma tylko 8 komentarzy, chyba bym się trochę bała u niego kupować, no, ale, ale... Nie odpuszczaj, bo wydałaś na ten wózek sporo kasy.
No i jeszcze napiszę, że babka ma tupet wysyłając wózek w 150 różnych paczkach. Przecież taką torbę i dodatki można było spokojnie do gondoli wrzucić... Strasz ją ile możesz i tego właściciela konta też, może on się przestraszy, w końcu widzę, że tam jakieś opony sprzedaje, więc negatywne komentarze nie są mu na rękę.

Do góry