reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Doe ale ja nie napisałam, że to coś złego, tylko że tak już, tak wcześnie:tak:a kasę ja sobie co miesiąc odkładam, bo tak to bym musiała całą wypłatę wydać na raz;-)
zresztą ja też będę kupować na zapas, bo przecież do porodu będzie jeszcze jakieś 1,5 miesiąca:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Doe masz rację, ja tez nie byłam pod tym kątem jakoś szczególnie wrażliwa. I pewnie bym już popadała w wir zakupów, ale narazie wszystko idzie w nowe mieszkanie. jak już sie przeprowadzimy (marzec/kwiecień) to już kupuję na całego:-D

Anna kochana ja nie potrafię 10 zł odłożyć a tu taką gotówkę bym miała...niestety takie rzeczy to nie u mnie :zawstydzona/y: Wole pomału zbierać i kompletować różności dla maluszka...mam od koleżanki karton ciuszków, kuzynka mi pościele przytargała...wózek mam i myślę o tym łóżeczku...może w maju odświeżymy pokoik i zaczniemy urządzać, ale na to jest jeszcze czas..."
Pokój jest zielony i taki zostanie, łóżeczko z zielono-liliową pościelą :tak: mebelki mamy taki ciemny orzech i w łóżeczku jest taki ciemny element...ściany chcemy ożywić zółtymi, może liliowymi naklejkami (Kubuś Puchatek, może jakieś kotki...) nie mogę się doczekać kiedy będziemy "tworzyć" królestwo naszego Dzidzia :rofl2::-D:-):happy::rofl2:

Nas też czeka przeprowadzka, tu mamy tak mało miejsca, że nawet się nie biorę za jakieś większe zakupy. No ale niech no się tylko przeprowadzę :-D

Anna kochana ja nie potrafię 10 zł odłożyć a tu taką gotówkę bym miała...niestety takie rzeczy to nie u mnie :zawstydzona/y: Wole pomału zbierać i kompletować różności dla maluszka...mam od koleżanki karton ciuszków, kuzynka mi pościele przytargała...wózek mam i myślę o tym łóżeczku...może w maju odświeżymy pokoik i zaczniemy urządzać, ale na to jest jeszcze czas..."
Pokój jest zielony i taki zostanie, łóżeczko z zielono-liliową pościelą :tak: mebelki mamy taki ciemny orzech i w łóżeczku jest taki ciemny element...ściany chcemy ożywić zółtymi, może liliowymi naklejkami (Kubuś Puchatek, może jakieś kotki...) nie mogę się doczekać kiedy będziemy "tworzyć" królestwo naszego Dzidzia :rofl2::-D:-):happy::rofl2:
my praktycznie co drugi dzień wchodzimy do "dziecinnego" i to postawimy tu, to kupimy i będzie tam itd;-) póki co pokój (tzn nasza była sypialnia)w kolorze dojrzałej papryki i łanów zboża, do tego częściowa tapeta w różu, więc przydałaby się dziewuszka, ale jakby co się przemaluje;-)
a ten ciemny orzech to nie venge czasem? my mamy w takim kolorze drzwi do tego pokoju i bardzo chciałam meble, ale M stwierdził że za ciemno by już było więc są jasne olcha czy coś.
A co do naklejek z kubusiem to P ma w pokoju, jak znajdę fotkę to wkleję

Załączniki

• Obraz 001.jpg
    Obraz 001.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 43
  • pokoj2.jpg
    pokoj2.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 39
  • pokoj1.jpg
    pokoj1.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 47
Anna super pokoik :tak: My mamy meble więc bezsensu kupować jeżeli są i nie bardzo zniszczone, mam 2 regały, witrynkę 2 narożne słupki i piękną 5 szufladową komodę, wiem że są takie "dorosłe" ale jakoś ściany zrobimy dziecięce :-D mam od kuzynki Kubusiowe firanki, do tego kolorowe łóżeczko, będzie dobrze. W maju lub w czerwcu wkleję zdjęcia :rofl2:

Ostatnia edycja:
Wika dokładnie nasza zieleń na ścianach :-) do tego takie ciemne jak drzwi - meble. Kolorowe zwierzaki na ścianach...myślę ze będzie fajnie ;-)

reklama
świetne macie pokoiki moje drogie :) ja póki co urządze tylko sypialnię jeszcze nie musimy jej oddawać naszym maluszkom ale jak przyjdzie pora na pewno grzecznie się wyniose do salonu a dzieciaczkom oddamy naszą sypialnię i wtedy będziemy urządzać a póki co muszą zaakceptować nasz wystrój hehehe :) :) :)

Do góry