reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
zadowolona, tylko paka była taka wielka jak by lodówka w niej była :) jeszcze do tego jest fotelik samochodowy. Wózek składa się na spacerówkę, więc mi trochę posłuży na szczęście :)

a ja polecam coś dla nas samych, ostatnio kupiłam sobie taką bluzeczkę - kolor grafit i jestem mega zadowolona, jest w miarę cienka, przewiewna i ma rękawek 3/4
BLUZKA tunika CIĄŻOWA do karmienia L WYPRZEDAŻ (2058448145) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a dziękuję bardzo za tego linka :) męzulek zobaczył jak oglądam i powiedział że zrobi mi prezent ja na to jaki a on kupię ci ta tunikę chcesz :) no ba pewnie że tak hehehe :)

my mamy Jedo,ale inny model....jeździ się super, dziecko ma dużo miejsca,nie ma problemów z podjazdami na schodach...gorzej ze znoszeniem ze schodów...no ale jak trzeba da się radę:-D

a mamy taki:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=...lZ0UT4O0Bc3itQaFupQO&ved=0CJYBEPUBMAo&dur=418

Anna a jaki rozmiar wzięłaś? jak rozmiarowo to wygląda? kupowałaś sobie właśnie tę? bo też musze już cos zakupić a nie mogę się ruszyć na zakupy...
rozmiary są chyba dokładnie takie jak na aukcji, przynajmniej ta którą ja zamówiłam - mierzyłam:-Ddziewczyny ja Was podziwiam że Wy już wózki kupujecie, my w I ciąży mieliśmy co prawda zamówiony i wybrany coś koło 8 miesiąca, ale M odebrał dopiero jak syn już się urodził.
W ciąży kupowałam tylko minimum dla siebie i dzidzi, teraz większość mam po synu, a to co muszę dokupić wyliczyłam na jakiś 1000 pln - jak szaleć to szaleć, ale to dopiero w czerwcu:tak:

Ja się dopiero rozglądam, bo nie mam wózka po córce. Ale jak będzie jakaś okazja to kupię. Jeśli nie to wózek zostawiam sobie na czerwiec również.:tak:

reklama
Anna a co to za różnica kiedy kupię np. wózek ;-)i tak muszę mieć dla dzidziusia i tak...a jak kupuje sie okazyjnie jak ja nówkę za 350zl z fotelikiem to na prawde nie ma się nad czym zastanawiać...teraz dogaduję się z babeczką o łóżeczko z całym wyposażeniem - włącznie z przewijaniem za cały komplet 200zł. :-):-) Przyjdzie czerwiec i skąd wziąć tyle gotówki na zakupy, a tak pomału składamy całość :-D:tak::rofl2:

Do góry