reklama
agucha1986
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 426138
a oto mój wózek, właśnie przyszedł
no limuzyna pierwsza klasa jak tam zadowolona mamuśka jesteś z przesyłki
agucha1986
a dziękuję bardzo za tego linka męzulek zobaczył jak oglądam i powiedział że zrobi mi prezent ja na to jaki a on kupię ci ta tunikę chcesz no ba pewnie że tak hehehea ja polecam coś dla nas samych, ostatnio kupiłam sobie taką bluzeczkę - kolor grafit i jestem mega zadowolona, jest w miarę cienka, przewiewna i ma rękawek 3/4
BLUZKA tunika CIĄŻOWA do karmienia L WYPRZEDAŻ (2058448145) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ania-aneczka
też ją zamówiłam Rozmiar M, mam nadzieje, że nie będzie mały
Kurde, ja jeszcze tego dopiszę do listy Wózek głęboko-spacerowy JEDO VEDI (2054527398) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
my mamy Jedo,ale inny model....jeździ się super, dziecko ma dużo miejsca,nie ma problemów z podjazdami na schodach...gorzej ze znoszeniem ze schodów...no ale jak trzeba da się radę
a mamy taki:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=...lZ0UT4O0Bc3itQaFupQO&ved=0CJYBEPUBMAo&dur=418
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
rozmiary są chyba dokładnie takie jak na aukcji, przynajmniej ta którą ja zamówiłam - mierzyłamdziewczyny ja Was podziwiam że Wy już wózki kupujecie, my w I ciąży mieliśmy co prawda zamówiony i wybrany coś koło 8 miesiąca, ale M odebrał dopiero jak syn już się urodził.Anna a jaki rozmiar wzięłaś? jak rozmiarowo to wygląda? kupowałaś sobie właśnie tę? bo też musze już cos zakupić a nie mogę się ruszyć na zakupy...
W ciąży kupowałam tylko minimum dla siebie i dzidzi, teraz większość mam po synu, a to co muszę dokupić wyliczyłam na jakiś 1000 pln - jak szaleć to szaleć, ale to dopiero w czerwcu
reklama
Anna a co to za różnica kiedy kupię np. wózek ;-)i tak muszę mieć dla dzidziusia i tak...a jak kupuje sie okazyjnie jak ja nówkę za 350zl z fotelikiem to na prawde nie ma się nad czym zastanawiać...teraz dogaduję się z babeczką o łóżeczko z całym wyposażeniem - włącznie z przewijaniem za cały komplet 200zł. :-):-) Przyjdzie czerwiec i skąd wziąć tyle gotówki na zakupy, a tak pomału składamy całość