reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
zadowolona, tylko paka była taka wielka jak by lodówka w niej była :) jeszcze do tego jest fotelik samochodowy. Wózek składa się na spacerówkę, więc mi trochę posłuży na szczęście :)

a ja polecam coś dla nas samych, ostatnio kupiłam sobie taką bluzeczkę - kolor grafit i jestem mega zadowolona, jest w miarę cienka, przewiewna i ma rękawek 3/4
BLUZKA tunika CIĄŻOWA do karmienia L WYPRZEDAŻ (2058448145) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a dziękuję bardzo za tego linka :) męzulek zobaczył jak oglądam i powiedział że zrobi mi prezent ja na to jaki a on kupię ci ta tunikę chcesz :) no ba pewnie że tak hehehe :)

my mamy Jedo,ale inny model....jeździ się super, dziecko ma dużo miejsca,nie ma problemów z podjazdami na schodach...gorzej ze znoszeniem ze schodów...no ale jak trzeba da się radę:-D

a mamy taki:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=...lZ0UT4O0Bc3itQaFupQO&ved=0CJYBEPUBMAo&dur=418

Anna a jaki rozmiar wzięłaś? jak rozmiarowo to wygląda? kupowałaś sobie właśnie tę? bo też musze już cos zakupić a nie mogę się ruszyć na zakupy...
rozmiary są chyba dokładnie takie jak na aukcji, przynajmniej ta którą ja zamówiłam - mierzyłam:-Ddziewczyny ja Was podziwiam że Wy już wózki kupujecie, my w I ciąży mieliśmy co prawda zamówiony i wybrany coś koło 8 miesiąca, ale M odebrał dopiero jak syn już się urodził.
W ciąży kupowałam tylko minimum dla siebie i dzidzi, teraz większość mam po synu, a to co muszę dokupić wyliczyłam na jakiś 1000 pln - jak szaleć to szaleć, ale to dopiero w czerwcu:tak:

Ja się dopiero rozglądam, bo nie mam wózka po córce. Ale jak będzie jakaś okazja to kupię. Jeśli nie to wózek zostawiam sobie na czerwiec również.:tak:

reklama
Anna a co to za różnica kiedy kupię np. wózek ;-)i tak muszę mieć dla dzidziusia i tak...a jak kupuje sie okazyjnie jak ja nówkę za 350zl z fotelikiem to na prawde nie ma się nad czym zastanawiać...teraz dogaduję się z babeczką o łóżeczko z całym wyposażeniem - włącznie z przewijaniem za cały komplet 200zł. :-):-) Przyjdzie czerwiec i skąd wziąć tyle gotówki na zakupy, a tak pomału składamy całość :-D:tak::rofl2:

Do góry