reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ja na razie też nie oddaję swojej sypialni! :D szczególnie, że jest dużachna a zostałby nam duży pokój z kuchnią, to nie bardzo :D zresztą myślę, że kącik u nas na razie w zupełności wystarczy! szczególnie, że jakoś w najbliższych latach też chyba będziemy zmieniać lokum!

Wika baardzo lubię białe mebelki :))))
Igor w sankach ;D jaki zadowolony ;D

reklama
My na razie nie będziemy robić dziecku osobnego pokoju bo i tak będzie spało w pokoju z nami. Mam już swój wymarzony wystrój do pokoju dziecięcego. Chociaż oczywiście podoba mi się to co najdroższe, na szczęście znalazłam na allegro firmę, która wystawia takie łóżeczka jak mi się podobają + jakieś gratisy i to za sumę, którą mogę zapłacić, więc może nie zbankrutujemy ;-)

SophieAnne25 to pochwal sie zdjęciem takiego łóżeczka jakie ci się podoba :)
a mi podoba się to łóżeczko

Załączniki

• 2056126116.jpg
    2056126116.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
U nas w przyszlym pokoju dzieciecym obecnie jest biuro i garderoba, wiec czeka nas maly remont: koniecznie chce wymalowac na jakis fajny kolorek sciany i mam dylemat z podloga. Otoz mamy wykladzine. Zastanawialam sie nad parkietem czy laminatem, ale wtedy trzeba by obcinac drzwi... Wydaje mi sie, ze przy dziecku parkiet bylby praktyczniejszy, a na to ewentualnie jakis mniejszy dywanik. Na razie nie mam zadnej koncepcji.

Wczoraj skonczylam pisac liste zakupow dla malego i cala noc snily mi sie ubranka! :-D

Dziewczyny w czym beda spaly Wasze maluchy? W lozeczku czy moze w kolysce albo koszyku takim jak w linku?
Moses Baskets and Stands -

Dobrze, udało mi się chyba wstawić obrazek, podoba mi się mniej więcej coś takiego. Może tylko pościel wybrałabym inną, coś weselszego niż te czarne owieczki.
wzor19.jpg
A z zakupów dla mamusi, właśnie przed sekundką był u mnie kurier i przyniósł zamówioną poduszkę typu kojec. Jeszcze jej nawet nie zdążyłam rozpakować. Podobno pomaga przy takich bólach kręgosłupa o bioder jak moje i do tego lepiej się z nią śpi. Jest też podobno przydatna przy karmieniu piersią, ułatwia siedzenie po porodzie i można nią podpierać górną połowę ciała po cesarce. Zobaczymy czy moje bezsenne noce i bóle.

Agucha super łóżeczko.

My dla Zuzi mamy 140x70 z którego robi się później łóżko. Osobiście polecam łóżeczka z szufladami pod spodem, dodatkowe miejsce różne rzeczy.images.jpgszerokie-lozko-mlodziezowe-drewex-max-140x80-cm_0_b.jpg

edycja

Kołyski są słodziachne, ale ja osobiście bym nie kupowała, dla mnie zbędny wydatek jak i tak później trzeba łóżeczko kupić, nooo co innego jakbym dostała :p

Ostatnia edycja:
z łożeczkiem też miałam problem, jak wybieraliśmy dla Igorka. Z wyjmowanymi szczebelkami, czy z opuszczanym bokiem?? Z szufladą czy bez??

Mam bez szuflady i z opuszczanym bokiem. Chwalę sobie ten opuszczany boku, bo jest mi łatwiej wyjąć Igora z łózeczka.

Maleństwo na początku będzie miało u nas w sypialce swój kącik. Igusia przenieśliśmy do swojego pokoiku na jego pierwsze urodzinki i z Maluszkiem w brzuszku też tak będę chciała zrobić :)

Ja właśnie nie miałam z opuszczanym bokiem, a by się przydało, bo jak opuściliśmy łóżeczko na sam dół to mi ciężko małą było wyciągać, bo do wielkoludów to ja nie należę, ale wyciągane szczebelki dla mnie też rewelka Zuzia np. sama w nocy wstawała i na nocnik siadała i jak miała kryzys, ze nie chciała spać w łóżeczku to po wyciągnięciu szczebelków zaczęła znów spać i sama mogła wejść i wyjść kiedy chciała

ehh wszystko zależy od naszych oczekiwań :p

Ja chce kupić to łóżeczko, ale na tą chwile nie mam kasy i chce sie z babeczka dogadac, czy zaczeka ok 2 tyg. Za cały komplet 200zł
2052990911_4

reklama
każde łóżeczko ma to coś co każdą z nas urzekło hehehe

z szufladą powiadacie może i racja na pewno racja mam łóżko z szuflada i jest bomba ale niestety dwa łóżeczka plus szuflady = u nas brak na to miejsca hehehe nie mam jak ustawić łóżeczek tak żeby było dojście do szuflad niestety :(

Do góry