reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Jak ja wam zazdroszczę takiego planowania wyglądu pokoju dziecięcego.
Ja na chwilę obecną mogę o tym pomarzyć, mieszkamy na 1 pokoju więc zostaje mi tylko naklejenie jakiś naklejek nad łóżeczkiem.

Zanim będziemy mieli swoje to pewnie maluch będzie na tyle duży że już sam będzie wiedział która rzecz mu się bardziej podoba, a mama będzie tylko sypać kaską na kolejne zabawki i kolorowe mebelki :-)

agucha podzielam obiekt zainteresowań. Też mi się to łóżeczko bardzo podoba.
Ja będę szukać takiego żeby jednak móc pod spód szufladę wsadzić bo przy małym pokoju to będzie w sam raz miejsce na ciuszki :)

agucha świetny zestaw i nawet cenowo jest całkiem przyjemnie. Muszę mężula zapoznać z moim nowym marzeniem jak tylko z pracy wróci ;-)

Wypróbowałam wreszcie moją nową poduszeczkę - kojec i jestem zachwycona. Położyłam się na trochę i od razu poczułam w moich obolałych plecach taką ulgę, że aż mi łzy w oczach stanęły i niemalże odpłynęłam. Już wiem czemu koleżanka tak to zachwalała. Może wreszcie prześpię normalnie całą noc :-)

reklama
Do góry