reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
wy tu już o ostatnich zakupach, o zapięciu na ostatni guzik a ja :szok: biustonoszy nie mam, jeszcze nie wszystko do higieny i takie drobiazgi w sumie ale kupić trzeba no i łóżeczko muszę szwagra ścignąć + kupić pościel i co tam jeszcze no w sumie więcej mamy no i najważniejsze w weekend odbieramy wózek :tak:

ja ani nie mam wózka , ani kosmetyków dla dziecka , ani biustonoszy dla siebie .... czyli jednym słowem , dużo zakupów przede mną ;p
za wózkiem się rozglądam ale Jedo fyn dostać to jest jakiś dramat....
a biustonosz taki twardy do karmienia podtrzymujący kupie w lipcu , żeby poczekać już na końcowy efekt wielkości mych piersi :-)

Dziewczyny gratuluje udanych zakupów,ania- aneczka zazdroszcze wszystkich zakupow. ja niestety jeszcze dużo mam do kupienia, m.in łóżeczko, kosmetyki, koszule ale chyba musze narazie poczekać bo w tym miesiacu to raczej nie dam rady a w Maju wesele to i prezent i wydatki z nim związane więc pewnie w czerwcu dopiero będę szaleć.
Właśnie jestem na etapie szukania sukienki bo to już czas wesele 19 maja, co myślicie o takiej?
http://moda.allegro.pl/przepiekna-sukienka-z-rozami-roz-s-36-i2299318887.html
czy taka
http://moda.allegro.pl/wiosna-lato-ciazowe-sukienki-kopertowe-dekolt-5407-i2280684450.html

Ostatnia edycja:
Ja wczoraj kupiłam koszulkę brązową z lidla rozmiar M bo sa zawyzone rozmiarówki, i jest oki akurat, nie obcisła i nie za luźna, a guziczki sie odpinaja,
Ania i jak ona jakosciowo? Mialam dzisiaj po wizycie u lekarza jechać ja obejrzeć, ale nie dałam juz rady

Kasia obie kiecki są b.ładne, ja chyba kupiłabym obie i odesłała tą niepasującą, ceny maja super

Ostatnia edycja:
Kasia obie bardzo ładne:-) Pierwsza taka bardziej weselna i śliczna jest , druga wydaje mi się bardziej miękka i będzie bardzo wygoda i można będzie założyć i na inne okazje:-) Myślę, że weselnie możesz zaszaleć i wybrać pierwszą :-)

reklama
pierwsza wydaje się być trochę krótka, ja mam duży brzuch który "zbiera" materiał więc czułabym, że jest za krótka... ale to moje osobiste odczucie:-) a ta druga fajna fajna:-)

Do góry