reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
wy tu już o ostatnich zakupach, o zapięciu na ostatni guzik a ja :szok: biustonoszy nie mam, jeszcze nie wszystko do higieny i takie drobiazgi w sumie ale kupić trzeba no i łóżeczko muszę szwagra ścignąć + kupić pościel i co tam jeszcze no w sumie więcej mamy no i najważniejsze w weekend odbieramy wózek :tak:

ja ani nie mam wózka , ani kosmetyków dla dziecka , ani biustonoszy dla siebie .... czyli jednym słowem , dużo zakupów przede mną ;p
za wózkiem się rozglądam ale Jedo fyn dostać to jest jakiś dramat....
a biustonosz taki twardy do karmienia podtrzymujący kupie w lipcu , żeby poczekać już na końcowy efekt wielkości mych piersi :-)

Dziewczyny gratuluje udanych zakupów,ania- aneczka zazdroszcze wszystkich zakupow. ja niestety jeszcze dużo mam do kupienia, m.in łóżeczko, kosmetyki, koszule ale chyba musze narazie poczekać bo w tym miesiacu to raczej nie dam rady a w Maju wesele to i prezent i wydatki z nim związane więc pewnie w czerwcu dopiero będę szaleć.
Właśnie jestem na etapie szukania sukienki bo to już czas wesele 19 maja, co myślicie o takiej?
http://moda.allegro.pl/przepiekna-sukienka-z-rozami-roz-s-36-i2299318887.html
czy taka
http://moda.allegro.pl/wiosna-lato-ciazowe-sukienki-kopertowe-dekolt-5407-i2280684450.html

Ostatnia edycja:
Ja wczoraj kupiłam koszulkę brązową z lidla rozmiar M bo sa zawyzone rozmiarówki, i jest oki akurat, nie obcisła i nie za luźna, a guziczki sie odpinaja,
Ania i jak ona jakosciowo? Mialam dzisiaj po wizycie u lekarza jechać ja obejrzeć, ale nie dałam juz rady

Kasia obie kiecki są b.ładne, ja chyba kupiłabym obie i odesłała tą niepasującą, ceny maja super

Ostatnia edycja:
Kasia obie bardzo ładne:-) Pierwsza taka bardziej weselna i śliczna jest , druga wydaje mi się bardziej miękka i będzie bardzo wygoda i można będzie założyć i na inne okazje:-) Myślę, że weselnie możesz zaszaleć i wybrać pierwszą :-)

reklama
pierwsza wydaje się być trochę krótka, ja mam duży brzuch który "zbiera" materiał więc czułabym, że jest za krótka... ale to moje osobiste odczucie:-) a ta druga fajna fajna:-)

Do góry