reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Agucha, Mońcia i reszta mam- dołączam do grona tych co jeszcze mają parę zakupów przed sobą. Ale spoko, mamy jeszcze czas :-)
Kasia mi podoba się bardziej 2 sukienka
Daria fajne zakupu!!!
A ja przetestowała koszule nocne i są ok. w jednej z nich spię już tydzień i nic się z nią nie dzieje:tak: więc polecam.

Dziewczyny czy proszek Lovella za 39,99 za 5 kg to dobra cena?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny nie wiem czy któraś z Was była na targach dla mamy i maluszka czy jakichś innych familijnych. Nie chcę tutaj reklamować, wylądowałam na takich targach miesiąc temu i naprawdę super. Mnóstwo promocji na kosmetyki i akcesoria dla dzieci i proszki do prania, sporo rzeczy można też dostać za darmo (ja np. dostałam butelki dla dziecka, proszek do prania, teczkę na dokumenty dziecięce, mleko następne). Dobrze jest śledzić takie rzeczy. W Krakowie np. najbliższe takie targi są w maju. Trzeba śledzić w internecie.

Jelsa jakościowo jest fajna, to jest bawelna plus jakiś modol dodany nie wiem co ta za rodzaj materiału, ale jest miekka i jest w serek plus 4 guziczki które sie rozpinaja i rozpinaja sie az za biust to jest plus tego, ale rozmiarówka jest zawyżona wiec jalepiej otworzyc paczkę i sobie zobaczyć czy S czy M bo M to rozmiar 40 i 42 ja wziełam ten i jest luźna

reklama
Do góry