reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Kasia pierwsza jest CUDNA !! Śliczne obie, ale ta pierwsza rewelacja;) Zamów tak jak ktoś napisał i odeślesz:) Ta pierwsza jest taka luźniejsza chyba, zwiewna i odcięta od biustu więc brzusio nie będzie przeszkadzał:)

reklama
Kasiaa ta pierwsza jest cudna:-)...tylko tez miałabym obawy co do długości. Zależy oczywiście od Twojego wzrostu, bo jak jesteś wysoka to może rzeczywiście być za krótka.

Dziś dostałam maila od naszego srzedawcy, że wysłał przesyłkę. Mam nadzieje że jurto dotrze...no i będę miała już większość wyprawki :-).

kasia - obie piękne i zamówiłabym obie bo na pewno je wykorzystasz (szczególnie tę drugą bo jest taka uniwersalna)
mońcia - ja tak jak ty nie mam wózka kupionego (bo wybrany jest), fotelika, kosmetyków dla siebie i dzidzi (kupuję tylko emolium), ręczników, biustonoszy wiec nie jesteś sama
Jedynie co ma dość pokaźną garderobę dla córci, a ja znów zaszalałam i nabyłam (w roz. 62 i 68) 20120424_213621.jpg20120424_213644.jpg20120424_213720.jpg20120424_214102.jpg
a taki oto komplecik dostaliśmy w prezencie 20120424_214052.jpg
ponadto wygrałam dziś na aukcji bluzę dla córki 2278247899.jpg no i to tyle albo aż tyle:)

Kasia - obie sukieneczki śliczne, ale ciekawa jestem jak w tą pierwszą wejdzie brzuszek to czy ona do góry nie pójdzie?? Ale chyba bym obie kupiła, bo i tą i ta mozesz później założyć :tak:

Daria - znów zaszalałaś z zakupami dla małej :-D Ale komplecik słodki :tak:

Ja paczkę miałam DHL-em.

A ja dostałam kolejną paczkę z ubraniami i nawet mam tam okrycie kąpielowe, wiec nie kupuję już nowego, bo razem mam 3 szt. tych małych.

reklama
Do góry