reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
dzięki dziewczynki
Martulka- czytałam na ten temat sporo. Wydatek na początek duży, ale w przeliczeniu na ceny pampersów to oszczędność jest spora. No ale brnę w te jednorazówy i już przy tym zostanę. Nina, mam nadzieję, już na końcówce :tak: Kupę zawsze sygnalizuje nad siuśkami pracujemy. Także mam nadzieję, że będzie dobrze.

agulka nie zauważyłam linków toreb
nie wiem wydaje mi się ze ta druga torba to strasznie wielka jest
w zasadzie to gdzie ją bedziesz eksploatowac?
tylko np na wypady do miasta czy będziesz nie wiem dalej się wyprawiała?

Mysza super zakupy, u mnie w ciuszkach przeważa róż także teraz jak coś szukam to staram się unikać tego koloru, tylko na złość króluje w ubrankach dziecięcych. zazdroszczę Wam tych lumpków, ja byłam w jednym ale wszystko na wieszakach i ceny mało atrakcyjne.
Kosinka super rogówka

wika8 przerabiałam już jasny materiał i jasną ekoskórę i przeżyłam więc ze skórą nie będzie problemu. Teraz czekam na B. aż ją przywiezie i zamawiam zastaw do renowacji i impregnacji.
agulka wizualnie podoba mi się bardziej ta z jedną przegrodą, ale funkcjonalniejsza będzie raczej ta druga
mysza
identycznego pajaca tego z tygryskiem kupiłam małemu w ciucholandzie:-D. Jest boski, reszta Twoich łowów zresztą też :-).

Mysza gratuluję zakupów!!
Joasiah w sumie to tylko do wózka będę ją przyczepiać. więc może ta z 1 kieszenią? Szukałam na allegro i nie ma fajnych toreb... kiepsko mi coś wybrać.

Agulka ja też właśnie torbę do wózka muszę kupić, tylko na prawdę jest problem z tym, nic ciekawego do tej pory nie znalazłam. Także jak znajdziesz cuś to dawaj znać :)

reklama
mysza - ekstra łowy :)
kosinka - kanapa świetna no i cena rewelka (ja też mam jasny narożnik w domu i bananową skórzaną tapicerkę w samochodzie i czyszczę je tylko i wyłącznie szarym mydłem i wszystko schodzi rewelacyjnie więc loozik )

Do góry