reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
dzięki dziewczynki
Martulka- czytałam na ten temat sporo. Wydatek na początek duży, ale w przeliczeniu na ceny pampersów to oszczędność jest spora. No ale brnę w te jednorazówy i już przy tym zostanę. Nina, mam nadzieję, już na końcówce :tak: Kupę zawsze sygnalizuje nad siuśkami pracujemy. Także mam nadzieję, że będzie dobrze.

agulka nie zauważyłam linków toreb
nie wiem wydaje mi się ze ta druga torba to strasznie wielka jest
w zasadzie to gdzie ją bedziesz eksploatowac?
tylko np na wypady do miasta czy będziesz nie wiem dalej się wyprawiała?

Mysza super zakupy, u mnie w ciuszkach przeważa róż także teraz jak coś szukam to staram się unikać tego koloru, tylko na złość króluje w ubrankach dziecięcych. zazdroszczę Wam tych lumpków, ja byłam w jednym ale wszystko na wieszakach i ceny mało atrakcyjne.
Kosinka super rogówka

wika8 przerabiałam już jasny materiał i jasną ekoskórę i przeżyłam więc ze skórą nie będzie problemu. Teraz czekam na B. aż ją przywiezie i zamawiam zastaw do renowacji i impregnacji.
agulka wizualnie podoba mi się bardziej ta z jedną przegrodą, ale funkcjonalniejsza będzie raczej ta druga
mysza
identycznego pajaca tego z tygryskiem kupiłam małemu w ciucholandzie:-D. Jest boski, reszta Twoich łowów zresztą też :-).

Mysza gratuluję zakupów!!
Joasiah w sumie to tylko do wózka będę ją przyczepiać. więc może ta z 1 kieszenią? Szukałam na allegro i nie ma fajnych toreb... kiepsko mi coś wybrać.

Agulka ja też właśnie torbę do wózka muszę kupić, tylko na prawdę jest problem z tym, nic ciekawego do tej pory nie znalazłam. Także jak znajdziesz cuś to dawaj znać :)

reklama
mysza - ekstra łowy :)
kosinka - kanapa świetna no i cena rewelka (ja też mam jasny narożnik w domu i bananową skórzaną tapicerkę w samochodzie i czyszczę je tylko i wyłącznie szarym mydłem i wszystko schodzi rewelacyjnie więc loozik )

Do góry