reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Mysza super łowy

Ja wczoraj kupiłam koszulkę brązową z lidla rozmiar M bo sa zawyzone rozmiarówki, i jest oki akurat, nie obcisła i nie za luźna, a guziczki sie odpinaja, jeszcze jedną muszę na targu rozpinaną kupić i bedzie oki

reklama
No to ja jestem gotowa do porodu ( tzn niech się Emci nie spieszy, ale wszystko już mam ) I jestem mega happy:)

Kupiłam dwie koszule do karmienia tego typu u nas na targowisku L/ XL Koszula dla karmiącej , porodu! NOWY MODEL (2251666133) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. cenowo tak samo wychodzi a przynajmniej mogłam przymierzyć rozmiar. No i jest o wiele wygodniejsza jak pisała Wika do karmienia, nie są jakieś piękne no ale mega wygoda z tymi guziczkami:) I kupiłam tez z tego samgo rodzaju , ale piżame bo ja koszul nie lubię więc na powrót będzie piżamka:) L/ XL Koszula dla karmiącej , porodu! NOWY MODEL (2251666133) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tylko inne kolory i z krótkim rękawkiem. No i kupiłam za 14 zł najzwyklejszy bawełniany biustonosz do karmienia:) Nie da się go na codzień nosić bo biustu nie trzyma, ale na noc i po domu w sam raz:) Jeszcze domówię jakiś taki ładniejszy co trzyma biust w miarę i gites:) od Mamy torbę i podomkę pożyczę:) Zacieszam :-)

Ostatnia edycja:
Rewelacyjne łowy dziewczyny :-) Brązową koszulę z Lidla też zakupiłam z myślą, że będę w niej śmigać po domu w ciągu dnia po wyjściu ze szpitala jak się jeszcze trzeba będzie wietrzyć :-D

reklama
Ania, fajnie, ze masz już wszystko zapięt na ostatni guzik :) Jeszcze tylko pranie i prasowanie:tak: ja też dzisaij poczyniłam ostatnie zakupki:tak: Biustonosze na noc:tak:

Mysza, jakie fajnie łowy:)

Do góry