reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Mysza super łowy

Ja wczoraj kupiłam koszulkę brązową z lidla rozmiar M bo sa zawyzone rozmiarówki, i jest oki akurat, nie obcisła i nie za luźna, a guziczki sie odpinaja, jeszcze jedną muszę na targu rozpinaną kupić i bedzie oki

reklama
No to ja jestem gotowa do porodu ( tzn niech się Emci nie spieszy, ale wszystko już mam ) I jestem mega happy:)

Kupiłam dwie koszule do karmienia tego typu u nas na targowisku L/ XL Koszula dla karmiącej , porodu! NOWY MODEL (2251666133) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. cenowo tak samo wychodzi a przynajmniej mogłam przymierzyć rozmiar. No i jest o wiele wygodniejsza jak pisała Wika do karmienia, nie są jakieś piękne no ale mega wygoda z tymi guziczkami:) I kupiłam tez z tego samgo rodzaju , ale piżame bo ja koszul nie lubię więc na powrót będzie piżamka:) L/ XL Koszula dla karmiącej , porodu! NOWY MODEL (2251666133) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tylko inne kolory i z krótkim rękawkiem. No i kupiłam za 14 zł najzwyklejszy bawełniany biustonosz do karmienia:) Nie da się go na codzień nosić bo biustu nie trzyma, ale na noc i po domu w sam raz:) Jeszcze domówię jakiś taki ładniejszy co trzyma biust w miarę i gites:) od Mamy torbę i podomkę pożyczę:) Zacieszam :-)

Ostatnia edycja:
Rewelacyjne łowy dziewczyny :-) Brązową koszulę z Lidla też zakupiłam z myślą, że będę w niej śmigać po domu w ciągu dnia po wyjściu ze szpitala jak się jeszcze trzeba będzie wietrzyć :-D

reklama
Ania, fajnie, ze masz już wszystko zapięt na ostatni guzik :) Jeszcze tylko pranie i prasowanie:tak: ja też dzisaij poczyniłam ostatnie zakupki:tak: Biustonosze na noc:tak:

Mysza, jakie fajnie łowy:)

Do góry