reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Kosinka świetna skóra, ale kolor:szok: współczuję, przy małym dziecku.... wiem co mówię, bo też mam jasny narożnik w salonie i jest masakra z czyszczeniem.

Martulka, ja mocno trzymam za Ciebie &&&& :) Ja jestem za leniwa, zeby brać się za wielorazówki ale Tobie życzę aby się udało :)

Kosinka, Martulka i pozostałe dziewczyny- super zakupy! Naroźnik Świetny!!
ja w sumie mam już większość ubranek. byłam u kumpeli i dała mi po synki z 7 par spodenek i kilka bluz i swetrów. Miałą też pełno koszulek z krótkim rękawem. I tu moje pytanie. myślicie że na lato lepiej body czy koszulkę z krótkim rękawem? Bo ja nastawiałam się na body bo nerki schowane ale sama nie wiem. I jeszcze jedno pytanie. musimy kupić sobie torbę do wózka. jedna jest z tylko 1 dużą komorą EKSKLUZYWNA TORBA DO WÓZKA 38 WZORÓW FUN_BABY (2282361562) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a druga ma pełno przegródek SUPER SOLIDNA TORBA DO WÓZKA DZIECIĘCEGO SUPER !!! (2273683980) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Możecie mi doradzić która będzie bardziej praktyczna?

a torba chyba druga wydaje się większa i ma na bokach siatkę na napój np i nie trzeba w torbie grzebać:-) ale to tylko mój punkt widzenia:-)

kosinka- fajny zakup. Cena rewelacyjna. Rogówka super. Ja to myślę. że skórę można fajnie zaimpregnować, nawet jasną, także bez obaw.

Ja już dawno nic nie wstawiałam. Obijam się. Pochwalę się dzisiejszymi skromnymi zakupami dla małej. Jak widać mnie niebieski dla dziewczynki nie przeszkadza :-D

20120423611.jpg20120423612.jpg20120423613.jpg20120423614.jpg20120423615.jpg

Kosztowało mnie to w lumpie na wasze 10 zł :-D więc luzik guzik :-)

reklama
Do góry