reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Kurde dziewczyny a ja już sie napaliłam. Strasznie podoba mi się ten kolor błękit z zielonym. Jutro umówiliśmy sie z facetem go obejrzeć. Przeglądałam opinie, no rzeczywiście są różne:/. Zobaczymy go na żywo, może akurat udany egzemplarz.
Ja jestem zdecydowana na nowy Tako Laret...jeżeli nic innego używanego nie znajdziemy. Z używanych szukam Jedo Fyn albo właśnie Boldera.
Kaliope gratuluje i zazdroszcze;-). Osobiście jakoś kolorystyka mi słabo podchodzi i ogólnie bardziej ten Laret mi sie podoba.

Captiva Mohican51.jpg wybraliśmy taki kolor, choć w domu wydaje się ciemniejszy:-) spacerówka ma wbudowane motywy skórki tam gdzie jest miejsce na nóżki, gondolka podnoszona, duże pompowane koła, zawrotny łatwo nim wykręcić na klatce i wąskim chodniku, gondolka 78 cm, ogólnie czadówa:-)

Ja kupowałam najzwyklejsze z guzikami, bo tylko do porodu. Jak kiedyś wspominałam nienawidzę spać w koszuli nocnej więc nie inwestowałam specjalnie w tą część garderoby:-)

reklama
fajna jest w nim opcja spacerówki którą można ustawić w obu kierunkach, łatwość wpinania i ogólnie jest taki Czarusiowy:-p dziękuje wszystkim za przychylne komentarze:-):-)

Do góry