Ale m i chodzi o tą koszulkę z Lidla:-)Jelsa pozwolę sobie za Ann odpowiedzieć: ma taką koszulke --- Koszula nocna MUZZY Kotek malinowy rozm M --- (2243511151) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Też sobie taką chba wezmę :-)
reklama
kosinka
Fanka BB :)
Kurde dziewczyny a ja już sie napaliłam. Strasznie podoba mi się ten kolor błękit z zielonym. Jutro umówiliśmy sie z facetem go obejrzeć. Przeglądałam opinie, no rzeczywiście są różne:/. Zobaczymy go na żywo, może akurat udany egzemplarz.
Ja jestem zdecydowana na nowy Tako Laret...jeżeli nic innego używanego nie znajdziemy. Z używanych szukam Jedo Fyn albo właśnie Boldera.
Kaliope gratuluje i zazdroszcze;-). Osobiście jakoś kolorystyka mi słabo podchodzi i ogólnie bardziej ten Laret mi sie podoba.
Ja jestem zdecydowana na nowy Tako Laret...jeżeli nic innego używanego nie znajdziemy. Z używanych szukam Jedo Fyn albo właśnie Boldera.
Kaliope gratuluje i zazdroszcze;-). Osobiście jakoś kolorystyka mi słabo podchodzi i ogólnie bardziej ten Laret mi sie podoba.
ania-aneczka
Kaliope piękny !!!! Bardzo mi się podoba !! Super, gratki :
DariaN
patili, kaliope gratuluję udanych zakupów
DariaN
kaliope śliczny wózio
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Kaliope - fajny wózeczek, ta budka się wyróżnia ;-)
reklama