Ja kupilam tommee tippee elektrycczny. Rozmawialam z kobieta ktora po pierwszym porodzie uzywała tommee tippee tylko ze recznego - zachwalala go ale mowila ze nameczyla sie niezle wiec po drugim dziecku zainwestowala w elektryczny i jak najbardziej poleca....
reklama
Ja parę razy dziennie, bo Ada mi ulewała i zawsze coś tam przemokło i nie chciałam by dziecko miało koło szyjki mokre, a czasami kupka przeszła na wylot Nigdy nie zakładałam ubrań z poprzedniego dnia dziecku, zresztą mam tak do teraz
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Ja codziennie zakładam Łukaszkowi czyste ubranko. Piorę mu oddzielnie bo i tak dużo tego się zbiera więc nie ma sensu łączyć. Jak był mniejszy to faktycznie od ulewania często musiałam go przebierać. Teraz sam pije z kubka i jeszcze czasem się obleje więc też trzeba przebrać )
i od urodzenia codziennie kąpię tylko głowę myję co drugi dzień bo młody nioe lubi
i od urodzenia codziennie kąpię tylko głowę myję co drugi dzień bo młody nioe lubi
DariaN
Fanka BB :)
więc tak jeś,li chodzi o bieliznę to mam:
5 x body na grubych naramkach (jak podkoszulek)
10x body długi rękaw
ok 15 x body krótki rękaw
3x półśpioch
1x śpioch
4x rampers
3xpajac z długim rękawem
5 x body na grubych naramkach (jak podkoszulek)
10x body długi rękaw
ok 15 x body krótki rękaw
3x półśpioch
1x śpioch
4x rampers
3xpajac z długim rękawem
zyrraffka
Szczęśliwa mama
ja do spania używałam pajacyków, wtedy lepiej więcej z 5-6 mieć, bo kupy lubią wypływać
kosinka
Daria a jakieś kaftaniki masz? Na początek dopóki pękęk jest niezagojony zaleca się właśnie kaftaniki. Ja mam jakieś 4 takie zwykłe. I wydaje mi się, że jeszcze śpiochów więcej mogłaby sie przydać. Ja przebierałam Małą jakieś 2-3 razy dziennie tylko to też była zima i troche inna ta garderoba była, nie wiem jak się latem odnajdę
DariaN
kurde kaftanik to mam jeden
chociaż dziewczyny się wypowiadały kiedyś że nie kupują kaftaników bo to niewygodne jest (no ja nie mam doświadczenia w tych sprawach) a jeśli chodzi o śpiochy i pajace to faktycznie może dokupię kilka sztuk
chociaż dziewczyny się wypowiadały kiedyś że nie kupują kaftaników bo to niewygodne jest (no ja nie mam doświadczenia w tych sprawach) a jeśli chodzi o śpiochy i pajace to faktycznie może dokupię kilka sztuk
reklama