reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

kaftanik czyli taki sweterek tak? ja tez takiego nie mam, ale body chyba może być co? moja mam dzis pokazała mi bluzę którą dla nas kupiła tak na 6 miesięcy- słodka:)

reklama
Patili- skoro ma fioła na punkcie carsów to na pewno zakochany jest w zygazku może kup mu taki zestaw w pudełku kredki farby i mazaki ja go kupowałam chrześniakowi koszt na allegro chyba z 30zł

ja kaftaników też nie mam:no: Przy Igusiu miałam wzięte do szpitala i położne w niego ubierały Małego i wiecznie ten kaftanik sie podwijał:no::no: W domu to tylko bodziaki i pajace/ śpiochy/ półśpiochy:tak::tak:

co do gatek siateczkowych mam 6 szt
podkładów na łóżko 2 szt
podpasek wielgachnych 3 paczki. Ja mam Absorgyn. Przy pierwszym porodzie miałam i Absorgyn i Belle. Obie okropnie i wielgachne, ale w belli robiły mi się takie grudy w tej podpasce, fujjj:-p:-p

ania-aneczka ja dokupię właśnie pajacyki i może ze dwa śpiochy - tylko nie wiem jeszcze w jakim rozmiarze czy 56 czy 62 a może po prostu lepiej wysłać mamusię do sklepu jak już się malutka urodzi :)
ja np. ważyłam 3250 i byłam długa na 54 cm więc gdyby moja niunia się taka urodziła to jak ona będzie w roz. 62 wyglądać?? hmm??? przecież niewygodnie jej będzie co nie ???

No to szalejecie kobietki szalejecie :biggrin2: ja moich rzeczy póki co nawet nie liczę, bo ja wszystkiego mam sporo chociaż momentami mam wrażenie że i tak mniej od niejednej z Was mimo iż ja będę miała dwójkę :-D po niedzieli popiorę poprasuję i się okaże ile czego jest :tak:

ja mam właśnie kaftaniki na komplet z półśpiochami.. na jakieś wyjście żeby ładnie było.
ja tez tak mam, ogólnie to jeszcze nie wiem czy będę używała ich czy nie ale mieć mam żeby nie było :-)

podkładów na łóżko 2 szt

a jakie to podkłady, możecie mi zalinkować, to na łóżko do domu czy do szpitala....:confused: jakoś nie zorientowana jestem możecie mnie oświecić :baffled:

a to moje zamówienie dzisiejsze ;-)Zobacz załącznik 455520 na razie jedno a drugie za radą innych dubeltowych mamusiek w między czasie się dokupi :-)

reklama
Do góry