reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
charlotte ten rogal to fajna sprawa, zwłaszcza jak brzuch jest wiekszy:) bo teraz chyba by mi sie nie przydała ale jak napisz prosze po paru nocach czy jesteś zadowolona:) Podejrzewam Że Twój mąż może nie być zadowolony, bo teraz będziesz się tulić już tylko do rogala:-D
martulka super body!! Fajnie że zapinane z przodu:-)
nadalka ty to masz szczęście!! gratuluje zakupów!!
betunia eva gratuluje mieszkanek, domów:)

Mysza, na mój dom przyjdzie czas, jak bede po 40 stce:-D, narazie wygodniejsze jest dla mnie mieszkanie i tańsze w utrzymaniu, ale marzy mi sie domek z ogrodem, duży pies, moze swój koń:tak:

Ja tak jak Mońcia mieszkamy na stancji i cóż, nie zapowiada się na swoje, więc może kiedyś los przyniesie jakieś małe mieszkanko :)

gratuluje wszystkim zakupów :)

Ja dzisiaj wybrałam się do Mothercare - chciałam kupić jakieś spodnie dresowe z luźną gumką lub bez, spodnie do pracy i biustonosz, ale koniec końców kupiłam tylko legginsy i nabrałam broszurek. Pani przy kasie powiedziała, że jak się zapiszę do ich jakiegośtam klubu, to dostanę darmowe kupony. Będę musiała obadać to w internecie, czy warto.

Czytałam, że w ciąży należy nosić biustonosze bez fiszbin, ale wszystkie, które dzisiaj mierzyłam, były beznadziejne. To już był kolejny sklep, w którym szukałam i chyba dam sobie spobój i zostane przy fiszbinowych. A wy jakie nosicie?

honeypie, ja noszę zwykłe pusz-upy i nie zamierzam tego zmieniać ;p chyba że mi urosną TAKIE pokaźne arbuzy że będę mogła bez pusz-upa ale fiszbiny muszą być...

Po domu noszę bez fiszbin bo mi poprostu wygodniej, ale jak gdzieś wychodzę to ubieram taki co by cycki jakoś wyglądały:-D

weszłam sobie na świat wózków i wybrałam te firmy które mi się podobają , pochwalę się :p

• Baby Smile - V Max
  • Jedo - Fyn 4DS
  • Mikado - Boston
  • Tako - Jaumper X

czy któraś ma jakieś już z nich wypróbowane ?? :-)

reklama
Do góry