reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

tygryskowa , dokładnie , jak to się mówi " co biust to gust " :p każdemu inny wózek będzie się podobał ;-) mój B. poprowadził ten skrętny i mu bardzo się podobał :-)

reklama
ą ja się pochwalę, iż zakupiłam spacerówkę :) Maclarena XLR...rany ale się cieszę!!
Na początek mam jeszcze po Pimpku X-Landera i w tym będzie nowy dzieć sobie śmigał a potem przesiądzie się na spacerówkę: ) Kupiłam okazyjnie, bo laska sprzedawała nówkę sztukę (jeszcze z metkami), bo był to nietrafiony prezent...:)

zadora, z maca będziesz mega zadowolona:tak:
Dziewczyny mój też chce koła skrętne:tak: ale to ja na codzień będę chodzić na spacer. Mieszkam już na obrzeżach Wrocka, mam fajne tereny spacerowe i poprzednio w wiele miejsc nie chodziłam bo miałam wózek "nieodpowiedni":-D

wotam się i ja :-)
zadora byłaś zadowolona z x-landera?? też chcę go nabyć, bardzo mi się podoba ten wózek wizualnie, ma dosyć obrzerną gondole i spacerówka też wydaje mi sie fajna, jak tobie się sprawdziłł???
ja wczoraj na zakupach kupiłam dla dzidziusia dwie butelki avent i dwie pary body z kubusiem puchatkiem :) jedne 56cm drugie 62cm :-) takie są maluteńkie :-) nie mogę sie na nie napatrzeć :-)
betunka noooo ty to poszalałaś z zakupem :-) gratulacje !!!

ą ja się pochwalę, iż zakupiłam spacerówkę :) Maclarena XLR...rany ale się cieszę...

Zazdroszczę! Zawsze mi się podobały te wózki tylko ta cena jak na spacerówkę...brrr

sabib co prawda nie do mnie było pyt. ale się wypowiem, a co! Ja mam x-landera, 3 koła pompowane i jestem b. zadowolona. Minus to waga, ale mieszkam w domu więc mam tylko parę schodów, gorzej jak ktoś z 4 piętra np. :-)

to jest mój typ na wózek (kolor zielony,czerwony,pomarańczowy albo niebieski ) ;-) (biore jeszcze parę pod uwagę ale ten nr 1 jak dla mnie )
w

Ja też własnie w moich typach mam x-lander, tako i jedo.
X lander mają moje 3 koleżanki, i mówią że jest super, tako jumper z kolei maja dwie inne i też sobie chwalą.
Narazie jestem rozdarta i nie wiem który byłby lepszy. Podejżewam że ostatecznie wygra ten który lepiej się składa i wejdzie do samochodu.
Niestety mam 3 drzwiowe bmw a że na razie nie zmieniamy auta to wózek musi jakoś się do obecnego mieścić :-).
Z wymiarów wynika że tako ma najmniejsze, ale też jest najcięższy z całej trojki - oj ciężki będzie to wybór

mi pani w sklepie powiedziala że X-Lander to jest modna marka , dlatego są takie drogie .
Prowadziłam X-Landera i Jedo , i różnicy nie odczuwam , Tako też będę sprawdzać .
Wszystkie są podobne do siebie i wydaje mi się że wybór będzie po prostu sugerowany ceną ;-)
chociaż coś wczoraj teście przebąkiwały że dziadki się złożą i kupimy nowy wózek a nie używany ,ale nie wiem czy jest sens :-)

Mońcia - jedo kusi oj kusi:tak:
W jedo jest większa gondola niż w x-landerze to napewnio, nie wiem jak w Tako, do tego gondola ma regulowane dno, co też moze być fajne.

reklama
Kusi kusi... i jeszcze mojemu B. się też podoba i w prowadzeniu i wyglądzie... :tak: to chyba będzie TEN WÓZEK :happy2: ale czekam do 6-7 miesiąca z zakupem ;-) chyba że trafi się mega okazja szybciej

Do góry