reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania-aneczka gratuluje zakupu!! piękna gablota :-)
patili ja też jestem na x-landera zdecydowana, model xa ale ten move tez jest fajny. ja jezdziłam jednym i drugim, kolezanka posiada x-landera od roku i jest mega zadowolona :-) a do lasu nadaje sie idealnie :-)

reklama
mi też się podobał x-lander xa zaciągnęłam mojego męża żeby go pooglądał mijająca nas babka mówiła, że odradza, że za tą kasę można kupić dużo lepszy wózek, że gondola mała, że córka nie chciała w nim jeździć, kolejna podeszła, żeby powiedzieć, że ma miesięczne dziecko i ma problem, bo jest ponoć strasznie ciężki... a jest promocja nowy x-lander spacerówka z gondolką i parasolką 1247 zł a grrrr i sama już nie wiem! o!

melu Larety trafiły do sprzedaży mniej więcej w listopadzie-grudniu 2011 więc tak na prawdę jak ktoś wtedy kupił to jeszcze nie zdążył zużyć, więc używek brak. Ja od tygodnia średnio 5 razy dziennie sprawdzałam aukcje pod kątem Laretów i cisza.. aż do dzisiejszego ranka. Zadzwoniłam do kobietki i pytam dlaczego sprzedaje, a ona na to, że dostała inny od znajomych z Grecji i jej się bardziej spodobał, to Lareta woli sprzedać żeby się nie kurzył :-) No i takim sposobem czekam na wózek za 2/3 ceny :-) a żeby było jeszcze oszczędniej, to w niedzielę wylicytowałam za śmieszne pieniądze fotelik tako z adapterem do wpięcia w stelaż: fotelik samochodowy TAKO (2248769541) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Takim oto sposobem mam swój wymarzony komplet :-)

Dziewczyny co myślicie o żółtym wózku? Troche mnie kolor odstrasza, bo wiadomo lato.. robale... :confused2: A trafiłam na dosyć fajne ogłoszenie, mysle że udało by się jeszcze zbić cenę.. W ogóle co myślicie o tym wózku? Zbytnio w tematy wózkowe się nie zagłębiałam bo jeszcze nie wiemy czy kupować czy nie.

(treść: WÓZEK TAKO X JUMPER 3W1 dodano dnia: 2012-04-11

Opis: Witam mam do sprzedania wózek wielofunkcyjny firmy Tako , wózek praktyczny ,spełnający normy i standardy .Wózek składa się z następujących części : (Na ramie można instalowac gondolę głęboką , gondolę spacerową lub fotelik , w obydwie strony kierunku jazdy) RAMA Z KOŁAMI GONDOLA - POKROWIEC - BUDKA Z DASZKIEM - SPACERÓWKA - POKROWIEC - BUDKA Z DASZKIEM FOTELIK - ADAPTER - POKROWIEC MOSKITIERA NA GONDOLE I SPACERÓWKĘ oraz MAŁA NA FOTELIK FOLIA PRZECIWDESZCZOWA TORBA I KOSZ NA ZAKUPY PARASOLKA PRZECIWSŁONECZNA Stan bardzo dobry , kolor jak na zdjęciu , cena 650 zł Więcej info na tel i na stronie tako : Producent w

Załączniki

• 4f852a94bee4e.jpg
    4f852a94bee4e.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 26
Daria, Polcia super zakupy :)

Ja mam trzy okrycia kąpielowe: jeden mały 76x76 i dwa duże 100x100. Przy Igusiu dwa mi starczają:tak:
Żadnych ręczników już nie kupuję:no:

kocyki mam po Igusiu: jeden grubszy i dwa cieńsze. Teraz dla Igorka wzięłam zamówiłam kocyk taki większy MATEX Kocyk dwustronny LOVE 100x140 100% BAWEŁNA (2220961762) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jest rewelacyjny:tak::tak:

Ja dzisaij chciałam sobie kupić koszule do szpitala, ale jak odebrałam wyniki glukozy to odechciało mi się wszelkich zakupów:no:

Twilight, Sabib dziekuje! U mnie zakup wozka bedzie tak troche na wariackich papierach... W Austrii ich nie sprzedaja, wiec pozostaje zakup w Polsce. Jak bylismy w marcu tego nowego modelu jeszcze nigdzie nie bylo, wiec pojezdzilam i przetestowalam tylko model xa. Wedlug zdjec te dwa modele niewiele sie od siebie roznia. Na poczatku maja znow jade do rodzicow, ale tylko na kilka dni, wiec wozek musze zamowic w internecie predzej, zeby doszedl na czas. Juz pytalam, czas realizacji zamowienia ciagle sie zmienia i zalezy od wybranego koloru. Tak wiec bede Wam za kazda informacje i spostrzezenie wdzieczna.

Kaliope a gdzie ta promocja? W internecie czy w sklepie u Ciebie w okolicy?

Patra na pewno bedziesz widoczna na ulicy! BArdzo oryginalny kolorek.

Podoba mi sie ten kocyk, czy może któraś z Was go sobie zakupila?
sowa_400.jpg

Ania mogę Cię prosić o fakieś fotki tych kocyków które kupiłaś

Ostatnia edycja:
reklama
My obecnie obstawiamy x-lnder x-move, kupno planujemy na przełomie maj/czerwiec. Na ta chwile obserwujemy ceny i ładnie spadają. Oglądaliśmy go na targach i w sumie jest jedynym, który do nas w miarę przemawia. Jedyne co to zastanawiamy się nad amortyzacja, która niestety najlepsza nie jest. Ciężar podobny do lareta, zresztą z tego co zaobserwowałam to jeśli wózek ma koła pompowane to już swoje waży. koła piankowe ze względu na brak chodników w okolicy odpadają.

Do góry