reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania-aneczka gratuluje zakupu!! piękna gablota :-)
patili ja też jestem na x-landera zdecydowana, model xa ale ten move tez jest fajny. ja jezdziłam jednym i drugim, kolezanka posiada x-landera od roku i jest mega zadowolona :-) a do lasu nadaje sie idealnie :-)

reklama
mi też się podobał x-lander xa zaciągnęłam mojego męża żeby go pooglądał mijająca nas babka mówiła, że odradza, że za tą kasę można kupić dużo lepszy wózek, że gondola mała, że córka nie chciała w nim jeździć, kolejna podeszła, żeby powiedzieć, że ma miesięczne dziecko i ma problem, bo jest ponoć strasznie ciężki... a jest promocja nowy x-lander spacerówka z gondolką i parasolką 1247 zł a grrrr i sama już nie wiem! o!

melu Larety trafiły do sprzedaży mniej więcej w listopadzie-grudniu 2011 więc tak na prawdę jak ktoś wtedy kupił to jeszcze nie zdążył zużyć, więc używek brak. Ja od tygodnia średnio 5 razy dziennie sprawdzałam aukcje pod kątem Laretów i cisza.. aż do dzisiejszego ranka. Zadzwoniłam do kobietki i pytam dlaczego sprzedaje, a ona na to, że dostała inny od znajomych z Grecji i jej się bardziej spodobał, to Lareta woli sprzedać żeby się nie kurzył :-) No i takim sposobem czekam na wózek za 2/3 ceny :-) a żeby było jeszcze oszczędniej, to w niedzielę wylicytowałam za śmieszne pieniądze fotelik tako z adapterem do wpięcia w stelaż: fotelik samochodowy TAKO (2248769541) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Takim oto sposobem mam swój wymarzony komplet :-)

Dziewczyny co myślicie o żółtym wózku? Troche mnie kolor odstrasza, bo wiadomo lato.. robale... :confused2: A trafiłam na dosyć fajne ogłoszenie, mysle że udało by się jeszcze zbić cenę.. W ogóle co myślicie o tym wózku? Zbytnio w tematy wózkowe się nie zagłębiałam bo jeszcze nie wiemy czy kupować czy nie.

(treść: WÓZEK TAKO X JUMPER 3W1 dodano dnia: 2012-04-11

Opis: Witam mam do sprzedania wózek wielofunkcyjny firmy Tako , wózek praktyczny ,spełnający normy i standardy .Wózek składa się z następujących części : (Na ramie można instalowac gondolę głęboką , gondolę spacerową lub fotelik , w obydwie strony kierunku jazdy) RAMA Z KOŁAMI GONDOLA - POKROWIEC - BUDKA Z DASZKIEM - SPACERÓWKA - POKROWIEC - BUDKA Z DASZKIEM FOTELIK - ADAPTER - POKROWIEC MOSKITIERA NA GONDOLE I SPACERÓWKĘ oraz MAŁA NA FOTELIK FOLIA PRZECIWDESZCZOWA TORBA I KOSZ NA ZAKUPY PARASOLKA PRZECIWSŁONECZNA Stan bardzo dobry , kolor jak na zdjęciu , cena 650 zł Więcej info na tel i na stronie tako : Producent w

Załączniki

• 4f852a94bee4e.jpg
    4f852a94bee4e.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 23
Daria, Polcia super zakupy :)

Ja mam trzy okrycia kąpielowe: jeden mały 76x76 i dwa duże 100x100. Przy Igusiu dwa mi starczają:tak:
Żadnych ręczników już nie kupuję:no:

kocyki mam po Igusiu: jeden grubszy i dwa cieńsze. Teraz dla Igorka wzięłam zamówiłam kocyk taki większy MATEX Kocyk dwustronny LOVE 100x140 100% BAWEŁNA (2220961762) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jest rewelacyjny:tak::tak:

Ja dzisaij chciałam sobie kupić koszule do szpitala, ale jak odebrałam wyniki glukozy to odechciało mi się wszelkich zakupów:no:

Twilight, Sabib dziekuje! U mnie zakup wozka bedzie tak troche na wariackich papierach... W Austrii ich nie sprzedaja, wiec pozostaje zakup w Polsce. Jak bylismy w marcu tego nowego modelu jeszcze nigdzie nie bylo, wiec pojezdzilam i przetestowalam tylko model xa. Wedlug zdjec te dwa modele niewiele sie od siebie roznia. Na poczatku maja znow jade do rodzicow, ale tylko na kilka dni, wiec wozek musze zamowic w internecie predzej, zeby doszedl na czas. Juz pytalam, czas realizacji zamowienia ciagle sie zmienia i zalezy od wybranego koloru. Tak wiec bede Wam za kazda informacje i spostrzezenie wdzieczna.

Kaliope a gdzie ta promocja? W internecie czy w sklepie u Ciebie w okolicy?

Patra na pewno bedziesz widoczna na ulicy! BArdzo oryginalny kolorek.

Podoba mi sie ten kocyk, czy może któraś z Was go sobie zakupila?
sowa_400.jpg

Ania mogę Cię prosić o fakieś fotki tych kocyków które kupiłaś

Ostatnia edycja:
reklama
My obecnie obstawiamy x-lnder x-move, kupno planujemy na przełomie maj/czerwiec. Na ta chwile obserwujemy ceny i ładnie spadają. Oglądaliśmy go na targach i w sumie jest jedynym, który do nas w miarę przemawia. Jedyne co to zastanawiamy się nad amortyzacja, która niestety najlepsza nie jest. Ciężar podobny do lareta, zresztą z tego co zaobserwowałam to jeśli wózek ma koła pompowane to już swoje waży. koła piankowe ze względu na brak chodników w okolicy odpadają.

Do góry