reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ja sie Wam pochwale prezentem: kocyk firmy Cambrass taki wzorek jak na zdjeciu. Jest gruby, puszysty i taaaaki mieciutki!!!

cambrass.jpg

Poza tym mam jeden kocyk cienszy i jeden robi mi mama na drutach z welny, wiec tez pewnie cieply bedzie.

reklama
Patili ale piękny kocyk, jakie ma wymiary?

Zastanawiam się nad butelkami antykolkowymi, bo widzę że Polcia kupiła od razu, mi pani w sklepie powiedziała ze taką butelke kupuje sie dopiero jak dziecko ma kolki, bo podobno potem nie chce/nie umie pić ze zwykłej, czy ktoraś z Was ma doświadczenie w tym temacie?

Ostatnia edycja:
Martulka gratulacje, nawet kolor mocno zbliżony do Twojego ideału, widac warto czasami poczekać a okazja sama wpadnie w ręce:-)
Dobrze że ja już wózek kupiłam bo napewno któras by tej drugiej sprzed nosa go zwinęła:-D

kaliope no widzisz ile osób tyle opinii.....moja kolezanka jest super zadowolona z x-landera.....
patili ja w sklepie mierzyłam i ma gondola 75cm, nam sie te x-landery bardzo podobaja ale ile osób tyle gustów :-)

reklama
Do góry