reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Sabib dokladnie! Jest tylu producentow i tyle modeli, ze kazdy wybierze cos odpowiedniego dla siebie. A wiadomo, jak to mowia - okaze sie w praniu - czy wybor byl trafiony czy nie. My zdecydowalismy sie na kolor Antarctica. Najpierw chcialam ten zielony, ale troche sie boje czy nie bedzie przyciagal kleszczy w lesie. A Ty masz juz jakis upatrzony?

reklama
martulka gratuluje zakupu :-). Też czatuje na Lareta nawet wczoraj przeglądałam aukcje, ale w sumie raczej jesteśmy zdecydowani na nowego, mamy odłożone pieniądze, a i cena w sklepie w którym chcemy zamówić jest bardzo fajna. Problem teraz z kolorem. B.nie może mnie już słuchać. Może wy coś doradzicie. Jestem zdecydowana na jakiś widoczny kolor, ze względów bezpieczeństwa. I tak chciałabym albo ten zielony, albo jasno niebieski DzieciecaWyspa.pl - Artyku

Dziewczyny widzę że tamat x-landera. Przyznam że na początku nie przemawiał do mnie bo cena o.k 2 tys. a szukaliśmy czegoś do 1,5. opinie rzeczywiście różne jak piszecie, jedno co wszyscy piszą to waga ale mi akurat to nie przeszkadz bo mieszkam w domku. No a że trafiłam na używany niedaleko nas to jak już Wam pisałam kupiliśmy XA i co wam mogę powiedzieć, mimo że uzywany to świetny wózek, dzięki skrętnym kółkom zawraca mozna powiedzieć w miejscu, lekko sie prowadzi, (nawet mama i teściowa to zauważyły) szybko zakladana gondola, gorzej ze spacerówką bo już nie na adatery tylko na zatrzaski i jest ich tam kilka, i spacerówka tylko w jedny kierunku, budka rozkłada na 2 razy co chroni lepiej przed wiatrem. raczka regulowana więc nawet duży facet może go spokojnie prowadzić, a z tego co wiem to w move sie nie przestawia. a jak będzie sie sprawował to napisze najwcześniej za ok. 3 mieiace :-):-):-)
Do tego fotelik maxi cosi cabrio fix za rada EVE i opiniami ze to najbezpieczniejszy fotelik i zestaw gotowy, czekamy do lipca:-):-):-)

Jelsa wkleje Ci te kocyki...one były tanie bo kosztowały 26 zł...mi odpowiadają bo są fajne cieniutkie i milutkie:)

Załączniki

• CIMG2900.jpg
    CIMG2900.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 27
  • CIMG2899.jpg
    CIMG2899.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 27
w x-Move rowniez jest raczka z teleskopowa regulacja wysokosci.

My zdecydowalismy sie na fotelik BeSafe iZi Go - byl testowany przez ADAC i mial bardzo dobre wyniki w innych testach.

Kosinko nic nie widać:) Jak wiesz my też mielismy odłozone pieniążki na wózek a zastanawialiśmy się nad używanym...Maż zddecydował za mnie , że nowy bo też widział jak się męcze...i nie żałuje:) Jednak piszesz o zieleni i niebieskim:) Ja za zielenią nie przepada, niebieski owszem ale to znowu kwestia gustu:)

Zgadzam się z Eve, że Maxi Cosi Cabrio Fix są the best :)

A nasza Animatki kupiła kremowy wózeczek ten z mojego miasta za 750 zł i do tego dostała karuzele i coś tam jeszcze:) No, ale Nas koleś trochę olał i trudno się mówi - nie żałuje:) Ciesze się, że Animatki go wzięła:) tzn jeszcze nie wzięła, ale już raczej zdecydowana:)

dla mnie przy wyborze X-Landera XA też problemem była ta rączka, a raczej to że nie można jej przekładać... ale w prakryce okazało się, ze nie stanowiło to żadnego problemu:no: budka spacerówki jest rozkładana na dwa razy więc przy nieprzyjemnej pogodzie budka zasłania całe dziecko:tak::tak:

i składania spacerówki szybko idzie sie nauczyć:tak::tak:

Iguś zrezygnowal z wózka jak miał 1,5 roku. Wózek wygląda jak nowy, łatwo się czyści, tapicerkę łatwo zdjąc i wyprać:tak::tak:

reklama
Do góry