Dziewczyny widzę że tamat x-landera. Przyznam że na początku nie przemawiał do mnie bo cena o.k 2 tys. a szukaliśmy czegoś do 1,5. opinie rzeczywiście różne jak piszecie, jedno co wszyscy piszą to waga ale mi akurat to nie przeszkadz bo mieszkam w domku. No a że trafiłam na używany niedaleko nas to jak już Wam pisałam kupiliśmy XA i co wam mogę powiedzieć, mimo że uzywany to świetny wózek, dzięki skrętnym kółkom zawraca mozna powiedzieć w miejscu, lekko sie prowadzi, (nawet mama i teściowa to zauważyły) szybko zakladana gondola, gorzej ze spacerówką bo już nie na adatery tylko na zatrzaski i jest ich tam kilka, i spacerówka tylko w jedny kierunku, budka rozkłada na 2 razy co chroni lepiej przed wiatrem. raczka regulowana więc nawet duży facet może go spokojnie prowadzić, a z tego co wiem to w move sie nie przestawia. a jak będzie sie sprawował to napisze najwcześniej za ok. 3 mieiace :-):-):-)
Do tego fotelik maxi cosi cabrio fix za rada EVE i opiniami ze to najbezpieczniejszy fotelik i zestaw gotowy, czekamy do lipca:-):-):-)