reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Hej a to wczorajsze moje mega zakupki:)
KARUZELA PODRÓŻNA KOLOROWA TINY LOVE (2237004316) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
TOMY PROJEKTOR RUCHOMY LAMPKA KUBUŚ PUCHATEK 2014 (2256940130) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
@ ORYGINAŁ PODGRZEWACZ DO BUTELEK TEDDY AUTO/DOM (2250242512) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
GIGA NAKLEJKA DISNEY KUBUŚ I INNI 86 CM X 54 CM (2258793319) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Elektroniczna NIANIA BabyOno +NADAJNIK+2 ZASILACZE (2257152741) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Grzebień i szczotka do włosów Canpol zoo kolory (2259739698) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LAKTATOR Tommee Tippee +WKŁADKI +BUTELKA +POJEMNIK (2259739708) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Butelka ANTYKOLKOWA 260 ml Tommee Tippee + CZUJNIK (2265809530) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
XXL !! Śliczna piżamka dla ciężarnej lub karmiącej (2251666339) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
L/ XL Koszula dla karmiącej , porodu! NOWY MODEL (2251666133) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
XL ! Lekki Szlafrok, szlafroki do domu, szpitala ! (2251381024) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No i do tego wkłady poporodowe majtki i jeszcze 2inne naklejki do pokoiku a dzis mysle żeby kupić ta wyprawke ale mysle nad kolorem bo w 100% nie wiem co bedzie ale wydaje mi sie ze chłopiec skoro ostatnio powiedziała ze raczej tak
wyprawka komplecik dla maluszka 7cz! super PREZENT (2206564644) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jak bym wzieła ten kolor niebiesko biały myslicie ze w razie co mozna i dziewczynce czasem załozyc???
Sorry ze tak linkami a nie zdj ale nie wiem jak zdj wstawic z aukcji:D Chyba na kompa trzeba zapisać.

reklama
martulka - widocznie to było Twoje przeznaczenie :tak: Zapytaj czy mozesz swojego kurira przysłac po wózek?? Bo 150 zł to już duże gabaryty by musiałybyć :tak:

ania aneczka - a moze założyliście ta całą budkę spacerową do wersji głębokiej, tak mi to wygląda, ale pewna nie jestem.

polcia - mam ten sam podgrzewacz, teraz mi posłuży dla drugiego :tak:

Fajne kocyki (ale nie takie kolorowe, jednolite białe, bawełniane) w Tesco widziałam za 31 zł

Twilight - masz rację, ale tam jest taka gumka na spodzie budki i ona jest super przydatna jak spacerówka jest zamontowana na stelażu. Przy gondoli onie poprostu nie jest konieczna, ale nie wiem czy ją się ospina czy ona jest na stałę do butki przytwierdzona.

Eve ja sie bałam go kupić bo nie wiedziałam czy za ta cene pozyje długo a musze iec taki i do auta na wyprawy do pl.Ale skoro u ciebie juz przy 2dziecku posłuzy to fajnie:tak:

polcia - był w użyciu od poczatku, bo ja nie mogłam piersią karmić. Działał dzień i noc, a potem jeszcze obiadki i deserki pogrzewał - dla mnie niezniszczalny :-D

Twilight ja kupiłam te co Daria wkleiła i jestem zadowolona. Ale są cieniutkie:)
Eve też widziałam te fajne w Tesco:) Ale narazie 2 mi chyba starczą kocyki co?
A na noc do spania śpiworek ewentualnie rożek

Polcia no no no ale zakupy super:)
Daria pamiętaj wkleić mi zdjęcie w koszuli bo chce zamówić:)

reklama
Eve dokładnie :) Tak jest taka gumka i my nie wiedzieliśmy co z nia zrobić:) Ale teraz nie wiem czy jest odpinana czy też nie:)
A wózek jest u teściów:) Następnym razem sprawdzę:) Na pewno coś źle załozyliśmy teraz dopiero się skapnęłam hehe :)
Twilight my jesteśmy mega zadowoleni z wózka póki co :) ale to już sami musicie wiedzieć:)

EDIT wlaśnie mi mąz powiedział, ze to można było odpiąć:D:D ale też się nie skapnąć żeby odpiąć haha dlatego to tak dziwnie na tych naszych zdjęciach wygląda:) UFF

Ostatnia edycja:
Do góry