reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Martulko super:)

A ja właśnie tak sobie patrze na ten nasz wózek i chyba jednak coś źle z tą budką założyliśmy bo dziwnie coś z niej odstaje tak? widziecie? ten materiał taki z budki chyba powinien być jakoś w środku a nie tak nałozony jak u nas nie?

reklama
ania - aneczka to moje ostatnie zakupy miałam się chwalić więc proszę :)
20120411_122404.jpg20120411_122344.jpg zawieszka do smoczka TT oraz kocyk
no i zakupy u naszego polecanego na forum sprzedawcy:
2225377108.jpg2227260947.jpg2239205479.jpg2237933685.jpg2245595190.jpgokrycie kąpielowe w kolorze kremowym z pszczółkami :)
no i jeszcze
Zobacz załącznik 454785Zobacz załącznik 454786 co do koszuli to wypowiem się jak ją odbiorę z poczty bo jak na razie czekam na kuriera z kołyską i doczekać się nie mogę.

Załączniki

• 20120411_122306.jpg
    20120411_122306.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 34
Martulka super wózek! Gratulacje!!!
Ania no własnie mi coś z tą budką w ogóle nie pasuje :eek: Muszę to jeszcze dokładnie oblukać bo nie chcę żeby potem coś wylazło jak już go kupimy ;-)

Martulko super:)

A ja właśnie tak sobie patrze na ten nasz wózek i chyba jednak coś źle z tą budką założyliśmy bo dziwnie coś z niej odstaje tak? widziecie? ten materiał taki z budki chyba powinien być jakoś w środku a nie tak nałozony jak u nas nie?

aniu zobacz może jak wygląda to na innych zdjęciach np. na stronie jedo

reklama
Dziewczyny a macie namiary na jakieś fajne i sprawdzone jakościowo kocyki? :-)
Daria super zakupki :-) Też przymierzam się do zamówienia od naszego ulubionego sprzedawcy :-)

Do góry